Jessica Chastain și-a dorit ca It Chapter Two să fie „Carrie pe steroizi”

de Cristina Grigore în 19 Iul 2019
Continuarea peliculei horror se va lansa în cinematografele noastre pe 6 septembrie

După succesul uriaș obținut cu horror-ul It, Andy Muschietti a revenit la cârmă în It Chapter Two pentru a relua povestea grupului ce i-a ținut piept terifiantului Pennywise. Un al doilea trailer al filmului a fost lansat recent la San Diego Comic Con (18 – 21 iulie), unde au fost prezenți pentru a discuta cu fanii și presa și protagoniștii peliculei.

Interpreta versiunii adulte al lui Beverly Marsh, actrița Jessica Chastain, a oferit probabil cea mai de impact caracterizare a filmului, când a mărturisit că, într-o discuție cu regizorul ce viza o scenă violentă cu ea, i-a cerut acestuia să o facă cât mai sângeroasă posibil.

„Când [Andy Muschietti] mi-a spus prima dată de această scenă, m-am gândit că este bine gândită, genială, m-a entuzismat. Apoi a spus «știi, sângele nu va rămâne pe fața ta, îți va acoperi și clavicula». Eu am spus atunci: «Hai să facem Carrie pe steroizi!»”, a povestit Chastain.

Ambele filme It au la bază romanul lui Stephen King cu același nume din 1986, în care șapte copii decid să distrugă creatura îngrozitoare care teroriza micul lor oraș de provincie. După o presupusă victorie împotriva acestuia, 27 de ani mai târziu, crimele reapar în oraș, iar foștii adolescenți, acum adulți, sunt chemați să repare lucrurile odată pentru totdeauna. Confruntarea este însă una teribilă - pe lângă îngrozitoarele crime, îi aduce față în față cu proprii lor demoni.

Cu o distribuție din care mai fac parte James McAvoy și Bill Hader - Bill Skarsgård reia partitura lui Pennywise – It Chapter Two se va lansa la noi pe 6 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

It Chapter Two, Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Bill Skarsgård, It

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells