Tom Holland va fi protagonistul adaptării jocului video Uncharted

de Cristina Grigore în 7 Iun 2019
Filmul a intrat (în sfârșit) în linie dreaptă spre producție; a primit chiar și dată de lansare

După ani buni de tergiversări și probleme cu distribuția și dezvoltarea, Sony Pictures a anunțat nu doar data fermă de lansare a filmului Uncharted, ci și actorul ales drept protagonist.

Pelicula de acțiune și aventură bazată pe seria de jocuri video a companiei Naughty Dog va beneficia de o lansare „de sărbatoare”, scrie TheHollywoodReporter.com. Uncharted, cu Tom Holland (filmele Avengers, Spider-Man: Homecoming) în rolul unei versiuni mai tinere a carismaticului și rebelului căutător de comori, va intra în cinematografele americane pe 18 decembrie 2020.

Este data la care își va lansa și Steven Spielberg remake-ul la West Side Story (cu Ansel Elgort în rol central), și cea la care Eddie Murphy va reveni în sequel-ul (încă neintitulat) al lui Coming to America.

De scenariul lui Uncharted se vor ocupa Jonathan Rosenberg și Mark Walker. În scaunul regizoral a fost ales Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).

Un scurtmetraj Uncharted realizat de fani, cu Nathan Fillion (Firefly, Serenity, Castle) în rol central, a fost lansat în 2018 pe Twitter, Instagram și YouTube. A atins peste 2 milioane de vizualizări în numai două zile și a fost extrem de bine primit și de critici. Publicațiile online și fanii au inițiat chiar campanii online, în care cereau platformelor de streaming (în special celor de la Netflix) să transforme scurtmetrajul într-un film sau un serial.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, Nathan Fillion, Firefly, Serenity, Castle, Spider-Man: Homecoming, Steven Spielberg, West Side Story, Ansel Elgort, Eddie Murphy, Coming to America, Dan Trachtenberg, 10 Cloverfield Lane

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 7 iunie 2019 16:31
Si-au bătut joc și de acest mega-joc: îl transformă în film pentru adolescenți!?!? In rolul principal trebuia numit un actor cu virsta peste 30 ani ca să păstreze cât de cât autenticitatea jocului, dar și pentru a da autenticitate / seriozitate filmului. Părerea mea, desigur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells