Brad Pitt, exasperat de comportamentul lui Shia LaBeouf de la producția lui Fury

de Cristina Grigore în 7 Ian 2014
Actorul din Transfomers a refuzat să mai facă duș vreme de câteva săptămâni pentru a intra mai bine în pielea personajului său

Drama a cărei acțiune se petrece în timpul celui de-al doilea război mondial, Fury, va apărea în cinematografe în luna noiembrie, cu o serie de actori celebri în rolurile principale. Brad Pitt este capul de afiș al filmului regizat de David Ayer, iar printre actorii-vedetă care joacă în film se numără și Shia LaBeouf. Potrivit secțiunii de film a Yahoo.com, între Pitt și LaBeouf nu s-a legat vreo caramaderie în timpul filmărilor… Din contră, starul lui World War Z a fost de-a dreptu iritat de comportamentul neobișnuit al mai tânărului său coleg de platou.

Încercând din răsputeri să dovedească talentul și atașamentul față de rolul primit, cel al unui soldat, LaBeouf a ajuns să creeze probleme celor aflați pe platourile de filmare. Pentru a înțelege mai bine ce însemna să fi soldat, acesta s-a mutat într-un motel, altul decât al celorlalți colegi de la filmări. ”În plus, și-a extras singur un dinte în primele săptămâni de la începerea producției” a confirmat o sursă apropiată producției.

”Apoi a refuzat să mai facă duș vreme de câteva săptămâni pentru a-și înțelege mai bine personajul și ce însemna să trăiești în tranșee. I s-a atras atenția față de consecințele comportamentului său de mai mulți colegi, inclusiv de către Pitt și regizorul David Ayer. Shia i-a exasperat pe toți la filmări”, a mai menționat sursa.

Exploreaza subiecte similare:

Fury, Brad Pitt, David Ayer, Shia LaBeouf, World War Z, actor

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 7 ianuarie 2014 12:24
Cred ca Shia a exagerat. Sunt actori care au facut sacrificii serioase, vezi ex-lele lui Christian Bale in "Masinistul" s.a., dar unele nu isi au rostul, cum ar fi ce face Shia acum. Parerea mea.
Bayard pe 7 ianuarie 2014 14:12
El se simte ca facand chestia asta ajunge si un mare actor. Penibil. Omul este respingator in general, daca ai vedea ce declaratii da uneori.... auzi la el, si-a scos singur un dinte. Ce naiba a realizat prin asta???
MikkaelWolfganger pe 7 ianuarie 2014 14:52
Mie imi pare foarte amuzant tipul.Usurinta cu care reuseste sa enerveze pe toata lumea mi se pare de-a dreptul fenomeneala.
cosmin742000 pe 7 ianuarie 2014 14:17
Cred ca Shia a gasit pretextul ideal pentru a nu se mai spala :))
Han_Solo pe 7 ianuarie 2014 16:59
O face multi actori sacrificii mari pt rolurile lor dar sa recunoastem, trebuie sa ai ceva "oo" ca sa-ti scoti singur un dinte:))
TyR3m pe 8 ianuarie 2014 19:21
:)))))))))) Singurul actor (daca i se poate spune asa ) pe care nu il suport... din cauza lui nu am putut sa apreciez filmul transformers :/ . are mentalitate de kkt , si comportament actoresc banal .
catajedi pe 13 ianuarie 2014 20:30
Mare dreptate ai! Shia SalataBeouf nu are mai nimic in cap si nici ca actor nu e prea stralucit! Sper sa intre in cosul de gunoi al Hollywood-ului.
alex_il_fenomeno pe 15 februarie 2014 13:58
Ideea lui de baza poate ca era buna, dar a intrat in sfera exagerata, ajungand sa faca atatea tampenii pentru el cat si colegii lui de filmari...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells