Kate Winslet, dusă la spital după o căzătură pe platourile dramei Lee, în Croația

de Gloria Sauciuc în 19 Sep 2022
Actrița de 46 de ani joacă rolul fotografei Lee Miller în filmul biografic care o prezinta în calitate de corespondent pentru Vogue în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial

Kate Winslet va reveni la lucru după ce a ajuns la spital, după un accident în timpul filmărilor în Croația, scrie hollywoodreporter.com. Actrița filma rolul titular din drama istorică Lee atunci când a suferit un accident pe platou, din cauza căruia a ajuns la spital, au confirmat reprezentanții ei pentru The Hollywood Reporter.  Actrița, care joacă în drama istorică Lee, este acum bine și va continua filmările săptămâna aceasta. Actrița va continua filmările conform graficului. „Kate a alunecat și a fost dusă la spital ca măsură de precauție”, declara reprezentantul ei. „Este acum bine și va continua filmările conform programării”.

Actrița de 46 de ani joacă rolul fotografei Lee Miller în filmul biografic care o prezinta în calitate de corespondent pentru Vogue în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Din distribuția filmului lui Ellen Kuras mai fac parte Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough și Josh O’Connor.

Winslet mai joacă un rol în noul film Avatar: The Way of Water, și de asemenea a mai apărut pe micul ecran în producția HBO Mare of Easttown (foto), care i-a adus anul trecut un premiu Emmy. Din palmaresul ei mai fac parte Ammonite, Blackbird și The Mountain Between Us.

Într-un interviu din 2017 la THR Awards Chatter, actrița nominalizată de șapte ori la Oscar susține că plăcerea de a juca în filme nu a scăzut cu timpul: „Îmi place mai mult ca niciodată, și îmi va plăcea și la 75 de ani”.

Actrița mai declarase că nu are în minte o carieră de rezervă, explicând „Nu am minte pentru afaceri. Sunt rațională, dar nu am minte pentru afaceri. Și nu am nici personalitatea pentru a lucra într-un birou, în fiecare zi pe tocuri - nu mă interesează. Întotdeauna am vrut să fiu actriță...”

Exploreaza subiecte similare:

Kate Winslet, Avatar: The Way of Water, Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough, Josh Oconnor, Mare of Easttown

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells