O cântăreaţă celebră dă de pământ cu A Star Is Born

de Ştefan Dobroiu în 17 Aug 2021
Legendara Barbra Streisand are ceva de spus despre originalitatea filmului lui Bradley Cooper

În 2018 remake-ul A Star Is Born devenea pe neaşteptate un succes de casă, o propunea pe Lady Gaga drept o actriţă demnă de atenţie şi în 2019 era recompensat cu nu mai puţin de opt nominalizări la Oscar, din care una, cea pentru cântecul Shallow, s-a transformat şi într-o statuetă. Dar iată că Barbra Streisand, interpreta rolului principal din versiunea din 1976 a filmului, consideră că remake-ul a fost "o idee proastă".

"Consider că a fost o idee proastă. Da, a fost un succes notabil, nu pot să contest asta. Dar îmi pasă mai puţin de succes şi mai mult de originalitate." Invitată într-o emisiune australiană şi citată acum de Deadline, Streisand a mai spus că ideea unui remake i s-a părut tentantă în trecut, dar în alte condiţii: în 2011, când Clint Eastwood îi voia pe Will Smith şi Beyoncé în rolurile principale.

"Atunci mi s-a părut interesant. Un remake, dar complet diferit. Un stil diferit de muzică, cu actori integraţi. Chiar o idee extraordinară. Dar am fost foarte uimită să descopăr cât de asemănător a ieşit cu versiunea mea din 1976". Filmul din 1976 a câştigat şi el un Oscar pentru cântec original pentru melodia lui Streisand, Evergreen.

Primul A Star Is Born a apărut în 1937, cu Janet Gaynor, iar în 1954 s-a lansat un remake cu rolul principal feminin interpretat de Judy Garland.

Exploreaza subiecte similare:

Barbra Streisand, Lady Gaga, Bradley Cooper, A Star Is Born

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 17 august 2021 16:16
A, deci remake-ul in care a jucat ea a fost o ideea buna, dar alt remake e "o ideea proasta".
agentuoo7 pe 17 august 2021 21:22
Remake-ul este in '54 dupa ala din '37.
ddman pe 17 august 2021 21:52
Ok, o noua versiune, care se pare ca nu este la nivelul celei lui Janet Gaynor. Cumva ramek-ul lui Gaga a depasit "originalul" lui Streisand si a aceasta a simtit ca trebuie sa-si spuna parerea "obiectiva" cu privire la "originalitatea" filmului din 2018?!Mie imi lasa o alta impresie, dar ,din respect pentru interpreta piesei Woman in Love, ma abtin sa zic mai multe.
makomomo pe 18 august 2021 00:26
SUPER film, barbara ofticata

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells