Tessa Thompson străbate deşertul alături de Chris Hemsworth la filmările noului Man in Black

de Cristina Grigore în 16 Oct 2018
Actriţa a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine de la filmările spin-off-ului ce se va lansa pe 14 iunie 2019

Thor şi Valkirie se reunesc, însă schimbă decorul şi universul cinematografic. Starurile Marvel joacă în noul film Man in Black, de pe platourile căruia actriţa Tessa Thompson a publicat pe contul său de Instagram o imagine inedită, în care apare alături de interpretul Zeului Tunet, Chris Hemsworth.

Sinopsis-ul oficial al filmului nu a fost încă lansat, însă surse apropiate producţiei arată că Hemsworth îl va juca pe Agentul H, care trebuie să salveze lumea de o ameninţare extraterestră cu ajutorul lui Molly (Thompson), o agentă tânără şi ambiţioasă, dornică să fie acceptată în organizaţie. Mai fac parte din distribuţie Rebecca Ferguson, Liam Neeson şi Emma Thompson. Will Smith şi Tommy Lee Jones, interpreţii popularilor agenţi J şi K, nu vor apărea în spin-off-ul ce se doreşte a fi prima parte a unei noi francize.

Pelicula îl are în scaunul regizoral pe F. Gary Gray (Fast&Furious). Scenarişti sunt Matt Holloway şi Art Marcum (Iron Man), iar printre producători se află Steven Spielberg (Ready Player One). Lansarea filmului este programată pentru 14 iunie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Tessa Thompson, Chris Hemsworth, F. Gary Gray, Rebecca Ferguson, Liam Neeson, Emma Thompson, Will Smith, Tommy Lee Jones, Steven Spielberg

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 16 octombrie 2018 15:56
Interesant si demn de apreciat sacrificiul pe care il afac anumiti actori, deja celebri, precum Tessa Thompson si Chris Hemsworth,, cu ocazia clipurilor promotionale.
cavallioty pe 17 octombrie 2018 08:51
si unde este imaginea? sau ne face treaba doar pe jumatate ca de obicei?
HappyGamerGP pe 18 octombrie 2018 09:30
..și uite cum se dau unii de gol și fac spoilere fără să vrea: "Tessa Thompson străbate deşertul alături de fostul Thor la filmările noului Man in Black". De aici înțeleg că următorul film "Avengers" va fi ultimul. Mulțumesc, Cinemagia! De ce a trebuit să scrieți asta? Chris Hemsworth ÎNCĂ este Thor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells