Chuck Norris vs Communism

(2015)

Chuck Norris versus comunism

Poster Chuck Norris vs Communism Postere Chuck Norris vs Communism

Sinopsis Chuck Norris vs Communism

Chuck Norris vs Communism prezintă povestea uimitoare a casetelor video piratate care au transformat vocea unei femei într-un simbol al libertății, și care au permis unor milioane de români să păcălească regimul represiv comunist. Ascunsa de ochii vigilenti ai Securitatii, Irina Nistor a tradus peste 5,000 de filme straine in Romania comunista a anilor ‘80.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: josico83
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Vernon Films

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
EUGEN.VIDEO pe 27 Noiembrie 2015 12:25
Frumos...
Doua neconcordante: Au comentat cativa care au in jur de 30 de ani... Iar Rocky I a fost in cinematografe. Am trait filmul la video din plin.
3 0
inexistentus pe 9 decembrie 2015 09:56
Si Rocky II a fost in cinematografe pe timpul lui Ceausescu, dar nu-mi mai amintesc daca au fost taiate unele scene.
EUGEN.VIDEO pe 9 decembrie 2015 20:40
Asa e. Rocky I si Rocky II au fost in repetate randuri pe ecrane. Tin minte ca in 1985 undeva la un teatru in centrul Bucurestiului se dadea video si in acea zi erau doua filme: Banana Joe si Rocky III. Nu imi venea sa cred ca exista Rocky III...credeam ca e la oha. Cum nu credeam ca exista Intoarcerea lui Jedi. ... si cand te gandesti ca Rocky III avusese premiera in urma cu 3 ani.
lili22 pe 27 Noiembrie 2015 19:24
lucrurile nu stau chiar asa
Pentru regizori, nevestele lor si anumiti alesi se proiectau filme la cinema Studio , asa am aflat eu ca exista un film Exorcistul, mi l-a povestit nevasta regizorului Teodor Reu, saraca, nu pricepuse mare lucru, era asistenta medicala.
Am fost cred , singura tara unde nu existau videocasetofoane de vanzare, la sovietici in 1986 costa 1100 ruble, cam 10 salarii medii.Erau si in shop in Coreea de Nord, japoneze, nu stiu pretul.Dar nu aveau videocasete.
Nu am avut video, costa cat o masina.Locuind langa granita receptionam posturile unguresti.Din pacate, ungurii dubleaza filmele, ca daca le-ar subtitra se revolta prostii lor.Sigur, noi ne-am fi dorit sa le subtitreze, dar nu au evoluat nici un pic in privinta asta.

2 0
balta67verde pe 16 noiembrie 2016 12:42
Din pacate Video-urile sovietice erau alt format, nu mergeau cu casete VHS, mai era si un sistem american, parca-i spunea Beta. Si eu am avut norocul sa vad televiziunile sarbesti si maghiare. Acolo am vazut multe filme d-abia aparute.
blackmore pe 6 iulie 2018 09:10
Toate tarile dubleaza filmele in afara de noi si suedezi
cosmin742000 pe 09 Decembrie 2015 12:25
Un film de propaganda anticomunista , presarat cu multe minciuni , unele batatoare la ochi .Spre exemplu : se repeta foarte des , mult prea des , neverosimil de des cu atat mai mult cu cat e o minciuna sfruntata ca vizionarile de filme video pe vremea regretatatului erau ceva ilegal.Nici vorba. Apoi ca nuca in perete vine faa cu cenzura , ca cenzurau traducerile pt traducerea casetelor video care oricum erau ilegale dupa spusele protagonistilor.Cum naiba sa cenzurezi ceva care era ilegal.E noaptea mintii .Singurul film pe care l-am vazut la video pe vremea regretatului , a fost Predator , deci o mizerie, ca majoritatea filmelor pomenite in acest film incepand cu cele din seria Rambo , Top Gun si terminand cu Ultimul tango la Paris .toate numai mizerii.Mult mai bune erau filmele date de TVR la telecinemateca pe vremea aia, ca sa nu mai zic ca pana si cele cu inginerii agronomi erau… citeşte
2 10
valeriu_stanescu pe 28 iunie 2016 13:21
Subscriu.
balta67verde pe 16 noiembrie 2016 12:48
Asa zisele "Nopti Video" la care participau uneori 10-15 persoane si plateau 80-100 Lei ca sa se uite o noapte intreaga la vreo 5-6 filme, erau intr-adevar ilegale. Cunosc un caz in care un vecin invidios a facut reclamatie si proprietarul s-a trezit cu aparatul confiscat, iar cei care s-au lasat intimidati si au recunoscut ca au dat bani, au primit o amenda.
carmen_angelus_romila pe 18 Decembrie 2019 11:39
Un documentar fascinant si plin de calitati, ce reuseste sa ne trezeasca amintiri profunde in adancul sufletelor noastre, intr-o perioada trista, in care totul era interzis, si numai abnegatia noastra si meritul deosebit al d-nei Margareta Nistor, ne mai insenina existenta...!
0 0
adoina pe 05 Iulie 2018 22:55
Pur și simplu captivant. Nostalgie, emoții legate de o perioada complicata și complexă. Iar dna Nistor, da, un simbol al mișcării de emancipare. Frumos film!
0 1
balta67verde pe 16 Noiembrie 2016 12:36
Filmul acesta mi-a trezit multe amintiri. Se tineau noptile de Video in care te uitai la vreo 5-6 filme. La inceput cele de actiune, dupa aceea cele Horror si dimineata mai cate un XXX. La Timisoara era o perioada in care se dadeau filme la sali inchiriate. Acolo am vazut Rambo 1, care atunci m-a impresionat enorm.
0 1

Spune-ţi părerea despre Chuck Norris vs Communism

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Chuck Norris vs Communism
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells