Numărătoarea manuală

(2011)

Numărătoarea manuală

Poster Numărătoarea manuală Poster Numărătoarea manuală

Sinopsis Numărătoarea manuală

Mircea, un angajat cu vechime la compania națională a autostrăzilor și drumurilor naționale, încearcă să-l angajeze pe nepotul său George, un tânăr șomer cu facultate, la aceeași companie. Munca lor consta în a număra mașinile care trec pe șoselele patriei în vederea unor statistici solicitate de UE. Însă cei doi au păreri diferite despre munca pe care o prestează iar prietenia lor se transformă în conflict.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Caseta tehnică

AKA

  • The Counting Device

Tip Ecran

normal

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 02 Decembrie 2011 17:08
Una de trei... una de doua...
De neinteles de ce acest scurtmetraj nu poate fi votat desi s-a difuzat deja in seara zilei de 1 decembrie pe HBO. Subiectul e foarte simpatic, nu stiam ca exista oameni care se ocupa de asa ceva... Sunt scoase la iveala tare care ne caracterizeaza iar zicala "mai aproape dintii decat parintii" e cat se poate de aplicabila. Recomandat celor care iubesc cinematografia romana.
4 0
cosmin742000 pe 17 ianuarie 2013 13:58
:))
sabinalin pe 17 ianuarie 2013 15:32
?
cosmin742000 pe 17 Ianuarie 2013 13:58
Stai linistit ca nu exista oameni care se ocupa cu asa ceva . , de unde autostrazi la noi ?Si care naiba sa stea pe marginea drumului sa numere masinile care trec. Is curios vara pe asa zisa a2 , cand tot bucuresteanul bovin se imbulzeste la mare, sa nu scape manelele de pe plaja sau ocazia sa creasca nivelul Marii Negre facand , baie laolalta cu nevoile in ea . ,cum le-ar numara ei pe osii :))
1 0

Spune-ţi părerea despre Numărătoarea manuală

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells