Pescuit sportiv

(2009)

Pescuit sportiv

Poster Pescuit sportiv Postere Pescuit sportiv

Sinopsis Pescuit sportiv

Pescuit sportiv

Este povestea unui cuplu obișnuit care trece printr-o experiență extremă - accidentarea unei tinere. Pentru că acest lucru ar duce la compromiterea unei vieți, ea îl convinge pe el că e mai bine să ascundă cele întâmplate. Deși tânăra accidentată își revine, lucrurile evoluează într-o direcție imprevizibilă pentru personaje, punându-le în situații dificile, scoțând la iveală probleme grave ale vieții lor intime și nu numai...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

AKA

  • Hooked

Produs de

4PROOF FILM

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

REZO FILMS Franta

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

Romania

Site oficial

Pescuit sportiv

Taguri

Box office Pescuit sportiv

Weekend premieră (09.02.2009)
  • Loc 17
  • Spectatori 897
  • Încasări (RON) 8.362,00
Total
  • Spectatori 2.556
  • Încasări (RON) 25.201,00
  • Încasări (USD) 7.533,22

Părerea criticului

StefanDo pe 18 Martie 2009 17:48
Pescuit sportiv
A fost un an bogat in productii autohtone si, ca de obicei, toate se inghesuie pe marele ecran o data cu venirea toamnei. Printre premierele romanesti ale lui 2008 se numara si Pescuit sportiv.

Nici nu se va fi terminat bine festivalul de la Venetia, unde Pescuit sportiv este prezentat in cadrul sectiunii Giornati degli autori/Zilele Venetiei, ca filmul va intra in cinematografele din Romania. Prima premiera romaneasca a toamnei, Pescuit sportiv este unul dintre cele mai asteptate filme autohtone ale anului, regizorul Adrian Sitaru fiind autorul celebrului Valuri, premiat cu un Leopard de aur in 2007 si votat cel mai bun scurtmetraj al anului de vizitatorii Cinemagia. Ce putem spune inca de pe acum este ca Pescuit sportiv va fi nominalizat cu siguranta la un premiu Cinemagia pentru cel mai bun film in 2009.

Drama subtila in trei personaje, primul lungmetraj… citeşte

2 1
adrian_grasu_88 pe 12 octombrie 2009 02:37
Pakt k in film joak actori buni dar filmu este un sec cred ca un banc cu Chuck Norris ar avea mai mult noroc decat acest film . Cred k Romania nu prea mai are ce sa arete lumi in arta filmului singurele filme care au mai avut ceva de spus au foste telenovele .
Iuli88 pe 27 decembrie 2009 18:15
taci ca esti praf amice nu ai inteles nimic din filmu asta, intoarcete la hanna montana, te rugam.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Danad_Cluj pe 20 Martie 2009 10:06
Un film cel putin interesant, care te lasa la sfarsit putin pe ganduri...
E genul de "poveste" in care te poti regasi ...si care nu-ti pune toate raspunsurile pe tava.
Mi-a placut foarte mult interpretarea Mariei Dinulescu, naturala si expresiva...

2 3
HG67 pe 12 Martie 2014 20:14
Mi-a plăcut foarte mult. Pe mine m-a dus cu gîndul la un alt polonez, nu la Polanski, ci la Kieslowski, cu Dekalogul său. Personajul Mariei Dinulescu are un ceva supranatural și seamănă cu acel "înger" (jucat de Artur Barcis) care apare în mod repetat în episoadele din Dekalog pentru a repara subtil ceea ce strică oamenii.
1 1
sabin pe 19 Februarie 2009 14:56
Matineu la cinema Studio,zece oameni in sala,afara ninsoare teribila,bine ca ne-am strans si astia!Vazut "Valuri" de Sitaru,placut mult,asteptat cu interes lungmetraj.Film de autor,trei personaje in prim-plan,doua in secund.Oameni obisnuiti,trio mai mult sau mai putin conjugal cu Pisi pe fir din cand in cand.Filmare nervoasa,de regizor care stie ce face si face ce stie.Jucat bine:Titieni peste asteptari,Flora cu izbucniri spectaculoase,Dinulescu mai credibila ca in "California Dreamin".Stil minimalist,de la Puiu,Mungiu si Muntean citire.Ioana mi-a adus aminte de Juliette Lewis...Nae Caranfil dixit:"Sa vezi un film romanesc la cinema in ziua de azi e un act de patriotism".Da dar nu orice mizerie gen "Poveste de cartier" sau "Margo".Atentie:"Pescuit sportiv" merita vazut cu atentie si fara pop-corn ca nu suntem la Stallone.Mergeti de vedeti!
1 2
Horatiucrisan pe 05 Octombrie 2023 12:44
Film romanesc minimalist cu trei personaje care într-o ieșire la picnic fac schimb de impresii despre viața, ies la iveala sentimente, frustrări, atitudini.
0 0
DragosIonutIonescu pe 24 Decembrie 2018 22:58
Foarte bune interpretările Ioanei Flora și a Mariei Dinulescu. Ioana este o actriță talentată, am mai văzut-o în "Marfa și banii" și "Acasă la tata", unde la fel mi-a plăcut cum a jucat. Voi urmări de acum și alte filme în care joacă.
0 0
andystarx pe 11 Februarie 2017 15:52
Nota 5/10
Aceeasi practica in mai toate filmele romanesti ! Se putea face ceva mult mai bun,dar de ,dai minte DOamne,romanului ! In afara de jocul bunicel al actorilor,nu ai ce sa apreciezi in acest pseudo film !
0 0
deadlord pe 07 Noiembrie 2012 21:14
Mie mi s-a parut asa si asa. Nu prea mi-a placut..................
0 1
tonymaestrul pe 28 Mai 2012 18:14
Un film extrem de interesant. Mai ales ca joaca actrita mea preferata Maria Dinulescu. Binenteles finalul este unul preponderent in filmele romanesti.
0 1
margott pe 24 Februarie 2012 16:53
In primul rand, nu mi-a placut modul in care a fost filmat, cu camera in mana, e obositor din punct de vedere vizual. In al doilea rand, actiunea mi se pare bizara pe alocuri, prostituata care "moare" de grija celor doi, iar Maria Dinulescu are momente cand falseaza in rol. Mi-a placut ca e unul din putinele filme romanesti (din cele pe care le-am vazut eu) cu mesaj moralizator si Ioana Flora, mi se pare a fi una din cele mai bune tinere actrite romanesti.
0 1
topbalti pe 22 Mai 2011 01:58
frumos filmul iar pentru pescari va astept pe topbalti.ro
0 1
goldenleaves pe 05 Martie 2011 10:28
ffff tare
in primul rand atmosfera tensiunea sunt foarte bine dozate in fiecare secventa a filmului dupa care dialogurile umplu foarte bine aceasta atmosfera iar pentru mine cred ca maria dinulescu face cel mai bun rol aici....este ca o floare carnivora care ne capteaza pe toti...ff bune merita vazut chiar de doua-trei ori pentru ca poti surprinde nuante care iti scapa prima oara bineinteles ca este un tip de film care nu place tuturor dat fiind ca actiunea cam lipseste dar te tine in priza prin alte elemnte
0 1
alingoia pe 07 Februarie 2010 19:20
Nu am vazut filmul, insa din ce am citit la sinopsis cred ca acest film a avut ca inspiratie filmul Muerte de un ciclista din 1955 regizat de Juan Antonio Bardem. Poate ma insel.
0 1
lili22 pe 04 Noiembrie 2013 21:36
Cutitul in apa
al lui Polanski, cine l-a vazut isi da seama ca cele doua filme au multe puncte comune.Rolurile feminine bine jucate.
0 3
Mikala pe 30 August 2009 23:38
Mi-a placut super mult filmul acesta . Credeam ca nu o sa mai gasesc filme romanesti bune . Si ideea filmului e interesanta.
0 3
Marcus pe 24 Februarie 2009 15:33
unul dintre cele mai interesante filme din ultimii 10 ani. merita vazut. pacat ca e distribuit la scala, unde nu e caldura si unde spectatorii pleaca acasa cu coada intre picioare.
0 3

Spune-ţi părerea despre Pescuit sportiv

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Pescuit sportiv
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells