Puzzle

(2013)

Puzzle

Poster Puzzle Poster Puzzle

Sinopsis Puzzle

Mai mult
Puzzle

În România post-revoluționară, valorile au suferit o schimbare dramatică, determinând transformarea multor destine individuale. Un executor judecătoresc de 51 de ani (Adrian Titieni), frustrat de existența lui solitară și lipsită de pasiune, își dă seama că cei din jurul său nu fac altceva decât să se folosească de el. Deși are o familie frumoasă și e căsătorit de mulți ani cu Lena (Cătălina Mustață), realizează că singurul prieten îi este un bătrân scriitor orb (Dan…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stanicaliviu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Adrian Titieni Adrian Titieni Stefan Manea Cătălina Mustață Cătălina Mustață Lena Manea Rodica Mandache Rodica Mandache Florica
Ioana Pavelescu Ioana Pavelescu Veronica Matyas Dan Nuțu Dan Nuțu Sabin Vianu Skovrán Tünde Skovrán Tünde Gloria Matyas
Dan Nutu Dan Nutu Sabin Vianu
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Puzzle pentru orbi

Produs de

Castel Film si Double4Studios

Distribuit in Romania de

General Distribution , Castel Film

Țara

Romania, SUA

Site oficial

Puzzle

Box office Puzzle

Weekend premieră (20.05.2013)
  • Loc 11
  • Spectatori 1.673
  • Încasări (RON) 8.943,76
Total
  • Spectatori 2.571
  • Încasări (RON) 18.362,08
  • Încasări (USD) 5.444,41

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MrJuVe pe 24 Mai 2013 22:47
Tin sa va spun, pentru cei ce vreti sa ma credeti pe cuvant, ca filmul este cliseistic, jucat prost (in afara de Nutu si, pe alocuri, Titieni), are multe scene gratuit introduse, un fir narativ inconsistent, dialoguri infantile etc. Nu mergeti la film, nu incurajari filmele proaste, spuneti un NU tare si raspicat acestor productii care doresc sa copieze filmele comerciale facute in vest, dar au un specific estic vadit. Cu cat mergeti mai multi la asemenea "productii", cu atat mai multe se vor face in viitor. Pana la urma, voi decideti ce fel de filme vor apare in anii ce urmeaza!
4 5
lili22 pe 27 mai 2013 21:43
stai linistit, nu se inghesuie lumea la filmele lui Zinca.
cbalacciu pe 27 august 2021 21:17
MrJuVe...ce înseamnă cliseistic? Întreb pentru un prieten. Mulțumesc.
mongolarix pe 23 Mai 2013 12:41
Nu va luati va rog dupa commentariile negative.
Un film romanesc de compozitie ,scene cadre vizuale artistice superbe ,lait-motivuri ,felul in care povestile se intersecteaza (dupa cum sugereaza si titlul) cadrele din scena de dragoste sunt de mare clasa ,ce mai atatea comentari un film foarte bun!

3 3
lili22 pe 30 Aprilie 2013 18:55
acest film va fi o capodopera
Va aduna in sala un milion de spectatori, va lua premii la Cannes si un Oscar.Daca nu se va intimpla asta e pentru ca v-au lucrat regizorii dusmani...........
...............................................................................................................................................................
Sa va povestesc ceva.azi inainte de 8 eram la Cluj, unde va incepe TIFF.Cu ce?Cu premiera mondiala Puzzle.Vad niste fotografi agitind niste aparate inspre patru personaje, scot Nikonul din dotare , fac si eu niste poze, intrebindu-ma cine sunt vedetele.Nu prea erau spectatori, asa ca am fotografiat in liniste pe Dan Nutu, Ioana Pavelescu si doua vedete pe care nu le cunosc.Doamna Pavelescu avea parul strins la spate cu o agrafa ieftina si o fisie argintie in chip de diadema.Dan Nutu fuma si avea ochelari de soare,absolut inutili.Eram libera toata seara dar la… citeşte

3 13
ruscornelica pe 06 Iunie 2013 23:04
"Puzzle", regizat de Andrei Zinca este un film foarte bun care a reusit sa imi capteze atentia din primul moment.
Prezentand fapte reale din actuala noastra societate dezorientata si avand un final emotionant, filmul este trist aratand esecul luptei interioare a personajului principal Stefan Manea, interpretat de Adrian Titieni, pentru a se redescoperi pe sine, pentru a se descatusa si elibera din coruptia si constrangerile existente in viata sa.
Prestatia actorilor este foarte buna, indeosebi Dan Nutu in rolul scriitorului orb Sabin Vianu ne demonstreaza inca odata ca este un mare actor, pe care din pacate, o mare perioada de timp il pierduseram.
De asemenea, am numai cuvinte de lauda pentru coloana sonora, care a fost aleasa foarte bine si in mod deosebit pentru muzica originala a filmului.
Pentru toti cei ce nu au văzut încă filmul "Puzzle", eu îl recomand cu drag.

2 1
evenimente pe 28 Mai 2013 07:06
Un film cu adevarat superb. O cinematografie si o coloana sonora de exceptie. Avem nevoie de mai multe astfel de filme in Romania.
2 2
lili22 pe 28 mai 2013 09:07
Ti-ai facut cont in 28 mai numai ca sa lauzi acest film.Ciudat.
evenimente pe 29 mai 2013 05:25
Mi-a placut mult si am vrut sa il laud public. Nimic ciudat.
GabrielaSirbu pe 27 Mai 2013 10:52
Replica(aprox.) din film, care mi-a placut mie:
“- Nu cred ca as sti sa-mi traiesc viata daca nu as vedea.
-Si asa stii?”
Recunosc ca singurul motiv pentru care m-am dus la Puzzle a fost Dan Nutu, adica curiozitatea de a-l revedea dupa atatia ani. Si ce-am vazut? Pai un film care vorbeste despre familie, dragoste, “ce s-ar fi intamplat daca?”(intrebare pe care multi dintre noi ne-am pus-o intr-un moment al derularii filmului personal),droguri, constiinta, ticalosie, speranta, marsavie, curaj, disperare, resemnare, moarte…adica despre noi.
As mai zice ca imaginea si sunetul sunt excelente, ca avem muzica de film=bravos, iar in legatura cu cei implicatii in rolurile personajelor am sa spun ca mie mi-au placut toti, iar concluzia – tot din punctual meu de vedere, adica al spectatorului RO needucat estetic, cum ar zice marii critici autohtoni – este… citeşte

2 2
sabinalin pe 27 mai 2013 12:18
Din nota si comentariu inteleg ca e bun... Astept sa-l vad si eu cat mai curand, la cinema la mine in targ nu vine, poate la anul il vad la TV sau pe net, pentru "Visul lui Adalbert" am asteptat mai mult de-un an...
GabrielaSirbu pe 29 mai 2013 09:54
:))))) MrJuVe nu m-ai injurat cu nimic, am batut campii la modul fffff general ca noi, lumea de pe aici nu ne prea respectam....etc, nu faceam referire la tine, dar e aproape o regula: cum apare un film - de cele mai multe ori RO - cum apar critici virulente la adresa celor carora le place sau nu filmul. Si Da -Namaste - sunt perfect de acord, ai dreptate ca "gusturile se pot cizela" dar, momentan, pentru filmul aici disecat si comentat, raman in gasca prostutilor - oricum sunt singura - carora le-a placut filmul ( de aia m-am inteles eu ceva mai bine cu matematica, pare mai sincera; dar si aici s-a demonstart ca nu mereu 1+1=2). Gata si promit sa nu mai vorbesc niciodata asa de mult.
cosmin742000 pe 14 Septembrie 2016 11:04
Un film romanesc bun despre realitatile la care am ajuns dupa involutie
1 5
eduard_stratan pe 13 noiembrie 2021 15:12
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
mikella_sora_mititelu pe 20 Februarie 2023 16:16
Ne am obișnuit cu filme slabe, cu înjurături fără număr,prostituție,droguri,sonor prost, finaluri bruște din care fiecare înțelege ce vrea.
Acesta este un film cu adevărat bun,care merita urmărit și simțit.

0 0
ancota pe 03 Aprilie 2020 12:55
Un film bun, emotionant si captivant.
Puzzle e un film foarte bun care reuseste sa emotioneze si sa mentina atentia spectatorului pana la final. Bucurandu-se in mod deosebit de aportul uror actori extraordinari deja consacrati (Dan Nutu, Ioana Pavelescu, Adrian Titieni, Catalina Mustata), filmul aduce in fata spectatorului o surpriza actoriceasca de exceptie: Skovrán Tünde reuseste prin farmecul sau o prestatie la nivelul partenerilor sai. Imaginile foarte frumoase din filme romanesti mai vechi, atmosfera deosebita creata mai ales in scenele interioare cu Adrian Titieni si Dan Nutu, prestatia actorilor si povestea fac din acest film un film bun, emotionant si captivant.
0 0
kasmyn pe 17 August 2019 21:43
un film bun
Un film romanesc de compozitie bun in care povestile de dragoste se interswxteeaza!!
0 0

Spune-ţi părerea despre Puzzle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Puzzle
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells