Underworld
Al doilea film caruia i se cauta titlul romanesc este Underworld.
Distribuit de New Films Romania. Detalii despre el puteti gasi aici. Asteptam propunerile voastre... |
Simplu ar fi: Lumi subterane
Cu leg la ce se intampla in film: Razboiul ... creaturilor (ceva inca sunt in cautare :)) Apropo cand apare si pe la noi? Ca vreau sa-l vad :) |
:lol: INTARI LA APA
|
Dedesubturile Pamantului
Licantropii de sub pamant etc. |
DEDESUBTURI
|
"Nemortii", "Razboiul nemortilor", "Fortele raului", "Forte intunecate", "Invrajbirea (fortelor) raului", "Razboi in lumea de dincolo", "Fortele intunericului (in razboi)", "Razboiul intunericului", "Razboi subteran", "Razboi in subterane", "Razboi dincolo de moarte" sau "Lumi (subterane) in razboi"
cred ca sunt destule :) |
Alte variante: "Viata in noapte" , "Razboi sub lumina lunii" , "Razboi in lumina intunericului" , "Lumi intunecoase" , "Razboiul noptii" , "Lupta supranaturala"(pana la urma sunt fantastice ...). Ma mai gandesc...
|
am shi io o intrebare .... aicea se pune titlul in functzie de tiparul celor kre sunt alese ptr postere sau pur shi simplu sunt puse titluri la intamplare .... ?
|
Titlul meu :
"Universul Mort" sau shi ptr cinematografe :lol: "Razboinica Vampir" |
Lumea lor.
|
Paruiala la subsol.
|
Originally Posted by toni:
Asta-i cu conotatii politice. Pica la cenzura! Parerea mea! |
Razboiul Negru
|
Lumea intunericului
|
La metrou.
|
Pubela Existentiala din abisul gunoierilor romani
|
Cafteala-n beci
|
"Iubire insingerata" :)
|
Surprize la crama
|
Lumea de dedesupt.
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Underworld
Din moment ce in film este vorba despre o batalie dintre vampiri si likeni (varcolaci) si la care mai ia parte si un om , cei drept cam ne-om la sfarsit:D titlu ar trebui sa fie ceva de genu`:
I. Razboiul suprem ..........(*) (*) (*) (*) II. Batalia raselor ............(*) (*) (*) III. Batalia suprematiei ....(*) (*) IV. Razboiul mortilor-vii ...(*) |
Lupta finala
Batalia varcolacilor Sub Pamant srl Lupta intunecata |
......Subteran.Simplu, nu?
|
"Alte lumi" ...nu se refera neaparat la lumea "de sub pamant"...ci shi la faptul ca ei traisc la alt nivel decat muritorii...in alte lumi shi la alt nivel...
|
De ce cred eu ca filmul asta nu o sa mai apara pe la noi si noi am scris cam degeaba atatea titluri! :evil:
|
Lasa ca o sa apara el peste vreo 20 de ani
|
Mai e o varianta..."Lumea de dincolo". It's basicly...the...Underworld...
|
:o Acuma, dupa ce-am vazut si filmu', ar merge ceva de genul:
Lumea de cacao :lol: sau mai simplu Lumea de caca Jalnic, fratilor! :x |
Originally Posted by Demona:
acesta mi s-a parut cel mai adecvat filmului.blitz,nici mie nu mi-a placut filmul(dar cred ca din alte motive),dar aici nu e de discutat filmul,e de dat un nume. |
Originally Posted by Charlotte:
lasa ca e bine sa stie poporu' ca e un film de caca, sa nu se duca sa le umple buzunarele la fraierii aia care au facut un film numai pe calculator... :roll: |
un titlu interesant: sub pamant srl :lol: :lol:
|
La Metrou.. :)
|
poate?
:( pot sa propun shi eu un trade... e cam motamo, dar ma mai gandesc!
„Sub noi“ nu stiu ce sa zic suna ciudat, dar asa a fost si filmul, ce ziceti merge? - altceva nu mi-a venit acum in minte, revin poate cu o idee mai buna, sper. pe curand :huh: |
Titlul ales de catre New Films a fost Lumea de dincolo, propus de catre Demona.
Ea a castigat un afis al acestui film (si o invitatie la Mall la premiera, dar ea fiind din Arad... poate data viitoare cand trece prin Bucuresti!) Felicitari! Afisul il vei primi prin posta. |
Originally Posted by emanuel:
Thank you....thank you...very much! 8) :love: First time I win somethin`...almoust... :hmm: |
All times are GMT +2. The time now is 20:23. |