Joc - Post it forward
La cererea unui mare numar de useri si mai ales userite :) deschid un nou joc.
Se pune o imagine dintr-un film. Daca aveti o imagine asemanatoare sau imaginea respectiva v-a inspirat ceva, altceva, puneti o noua poza. In momentul in care se ajunge la un punct mort si jocul stagneaza, sa zicem un minim de 24 ore, oricine poate sa-l scoata din incurcatura cu orice noua imagine, fara legatura cu cea dinainte. |
|
|
& |
Let's bring the action indoor.
|
Fain...Puteti sa puneti si numele filmelor? :)
Good Bye, Dragon Inn |
|
italiencele unuia, napoleon pe numele mic. nu recomand. |
Once Upon a Time in Anatolia
|
Election
|
Asta e
|
A evoluat misto topicul. Jucam ceva asemanator acum citiva ani, pe un forum defunct, dar cu poze, proprii preferabil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]
Gozu |
din Closely Watched Trains
|
|
Secretary
|
Babette's feast
|
(Sper sa n-ajung un catasmile al topicului. Ma anuntati daca-i cazul. :-S) |
|
Compliance
|
First,take a big step back and literally fuck your own face!=))
|
Mi s-a parut cel mai bun rol al lui Cruise. :))
|
(scuze, Liviu, că am timp pentru prostii din astea, dar am chiulit de la Cursă. ieri am fost pe tren. promit să compensez cu participare la alte meciuri)
Occident |
Mal, cine te impiedica sa scrii la meciul ala chiar daca e inchis?
Aia din dreapta e bere? Daca da, asa as fi pus poza aia din Overboard in care Goldie, dupa ce se intoarce pe vasul ei scump, in rochie de seara, deschide o sticla de bere de coltul mesei si bea din ea cu pofta. Dar n-am de unde sa scot filmul si scena :( |
anaemona, aceea e o sticlă de bere, de fapt acela. el e sticlă, ea e telefon. bere Ursus parcă.
|
|
Machismo(Weathers & Arnie) at it's finest!Nuff said.B-)
|
macho n-am, dar forţă cît cuprinde :D
vodka lemon |
Balul pompierilor
|
aici ar merge şi occident, şi patul ca mijloc de transport din vodka lemon (îmi doresc şi eu aşa ceva, să-mi parchez patul fix în faţa locului de muncă)
among grey stones |
|
Perfume |
|
|
|
|
|
|
|
|
Namaste,cred ca am preluat stafeta,asa ca nu-ti mai face griji ca o sa devii catasmile al acestui topic.:))
|
All times are GMT +2. The time now is 20:19. |