Cumpar 200..300 DVD-uri ORIGINALE, obligatoriu cu subtitrare in limba romana !!!
Buna ziua tuturor iubitorilor de filme !
Am postat in data de 15 septembrie o lista destul de lunga cu filmele pe care doresc sa le cumpar !
Vreau sa va rog sa tineti seama de faptul ca ma intereseaza NUMAI si NUMAI filmele care au subtitrare in limba romana ( am inteles ca exista pe piata din Europa si din SUA , filme originale dar care nu au subtitrare in limba romana , caz in care - cu parere de rau - filmele respective nu ma intereseaza ! ) !
Daca aveti unul sau mai multe filme din lista postata in topic pe data de 15 sept. 2015 am sa va rog sa ma contactati , lasandu-mi un mesaj aici cu email-ul si numarul dvs. de telefon !
Ca o ultima varianta pot lua in calcul si schimbul filmelor cu cinefilii care-si doresc la randul lor anumite filme , pe care le-as putea avea si pe care sa le ofer la schimb !
Pentru aceasta trebuie sa-mi trimiteti lista cu filmele pe care le doriti !
Multumesc tuturor celor care vor avea timpul si rabdarea sa parcurga aceasta lista ( care acum contine 243 pozitii si pe care o voi completa usor in timp pana la 300 pozitii , daca nu si mai mult ! ) !
Multumiri anticipate celor care ma vor contacta !
O zi buna tuturor iubitorilor de filme !
Last edited by Steic : 20 Sep 2015 at 14:59.
Reason: Completare
|