de mult caut un film horror pe care l-am vazut cand aveam vreo 4,5 ani (in jur de 2002, 2003) dar nu-mi amintesc numele. doar secvente.
Tin minte ca era o casa, o familie si niste monstruleti mici care îi omorau. Tin minte ca la final cativa oameni au reuit sa scape printr-un tunnel dupa ce le-a luat casa foc si a explodat. Mai era o casuta (cabana) mica in gradina pentru joaca, si acolo se intalneau/jucau/vorbeau monstruletii cu fata cea mica (care credea ca sunt de treaba si le dadea sa bea ceai). Cred ca erau mama,tata si 2 copii (un adolescent si fata de vreo 5 ani). La un momendat baiatul era la PC si o creatura din aceea impinge un borcan cu bani (economiile lui) de pe raft si îi aterizeaza in cap. El da vina pe sora lui... Mai e un lucrator ce cade de pe o scara fix intr-un cui.
Aaa da filmul l-am vazut pe Pro tv intr-o seara.
Filmul asta m-a "traumatizat"
si de atunci nici nu mai tresar la filme horror. (Le-am vazut cam pe toate). Si nu cred ca este filmul goblins, gremlins sau leprechaun
-acesta este primul meu post pe vre-un forum asa ca ma scuzati daca mai gresesc ceva...