URGENT - exterminati-l pe 2Rulez* si vaccinati forumul!
Miercuri am trecut admin pe Vama Veche, iar joi am consumat timp cât nu merita ca sä sterg cele vreo 50 de conturi ale acestui 2Rulez* (urmat de niste cifre). E un spammer (nici nu stiu dacä-i om sau doar program, sau ce) care cäpuseazä forumurile cu nenumärate autoclone.
Acum väd c-a apärut si aici. (Probabil a-ncercat iar sä se înfigä la noi în Vamä, si n-a reusit.)
Emi, vezi câte are si sterge-i-le, si pe urmä dä un ban de user pentru "2Rulez*". Si vezi cum stä si cu IP-urile.
* * *
Am verificat mai atent: are 51 de variante, toate înregistrate în ultimele douä luni. Nici un mesaj din nici un cont. Nu stiu ce coace, da' nu-i a bunä. Out!
[Later edit] 1 mai, 7:36 a.m.
M-am consultat cu cineva, si deocamdatä am aflat doar atât:
Evident, e un robot de spammare. Intrucât nu posteazä mesaje, ar fi douä posibilitäti:
- sau, acum, "päianjenul îsi întinde plasa", si va ataca la un moment dat...
- sau cälutul troian e adresa lui de website. Sunt site-uri comerciale, d-alea pe care, dacä clichezi, cutäricä primeste un cent, sau cinci, sau asa ceva... In cazul ästa, e inofensiv (sansele sä clicheze cineva pe www-urile lui din lista userilor sunt infinitesimale) - da' de ce sä-l läsäm aici? Zboarä-l în suturi, Emi, si încuie-i usa-n nas.
|