Multumesc pentru raspuns.Scuze pentru eroarea facuta legata de regizorul filmului <dansind cu noaptea>.Legat de topuri am aceasi parere pe care au avut-o multi critici de film sau literari atunci cind supui unei mase informate sau mai putin informate un numar de productii si le ceri sa faca o ierarhizare. Ce poata sa iasa din asta decit ceva absolut subiectiv,in care te poti sau nu regasi in ceea ce priveste propria optiune.Acum citiva ani Alex Leo Serban a facut un astfel de sondaj in Dilema ,cerind parerea mai multor critici de film si apoi publicului.Imi amintesc ca am trimis si eu mai multe topuri de filme clasate pe categorii(filme de arta,serie B,comerciale ,romanesti, etc.).Chiar si pe site-ul cimemagia exista astfel de incercari. Citindu-le imi fac o parere despre fiecare ,privind gusturile,asteptarile,etc.si marturisesc ca-mi face placere.De fapt, am mai spus,acest site suplineste (cu succes recunosc)ceea ce ar putea oferi o revista de cinema pentru marele public.Cred insa ca pentru multi utilizatori ai acestui site mai utila ar fi o revista specializata de cinema cu critica adevarata nu de intimpinare.
Legat de film,marturisesc ca merg destul de des la cimematograf dar numai dupa ce fac o selectie foarte riguroasa a filmelor care merita sa fie vazute,si aici ar fi foarte utila o revista cu critica de intimpinare .
Salutari,
Marian
|