Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 13 Jun 2013, 22:58   #1
elenny30
Novice

elenny30

Thumbs down Reclamatie Catre Cinematograf

In seara aceasta am fost cu familia mea la un film in Maritimo, CONSTANTA.Imediat ce filmul s-a terminat fetitza mea a cerut la Wc.I-am rugat pe baietii care erau la iesirea din sala sa ne ghideze catre un wc.Au spus ca gasim wc chiar langa KFC (restaurat ce se afla langa cinematograf) caci NU MAI AVEM VOIE SA FOLOSIM WC-UL LOR.
NU MI SE PARE NORMAL SA MA TRIMITA UNDE VOR EI DACA CINEMATOGRAFUL ARE WC-UL LUI.DE SUPARARE M-AM PREZENTAT LA USA MANAGERULUI DE CINEMA UNDE AM INCERCAT SA IMI EXPRIM SUPARAREA.
DIN MOMENT CE CLIENTUL PLATESTE SA INTRE IN CINEMATOGRAF E SI LOGIC CA ARE DREPTUL SA FOLOSEASCA TOALETA CINEMA-ULUI.
MANAGERUL MI-A EXPLICAT CU UN DEZGUST CARACTERISTIC CELOR DE,, SPETA NOBILA,, CA DACA FILMUL S-A TERMINAT SI NOI NE PREGATEAM SA IESIM DIN SALA NU MAI AVEM DREPTUL SA MERGEM LA EI LA WC.PUTEAM SA MERG DOAR IN TIMPUL FILMULUI.CA SA FOLOSESC WC-UL TRE SA IMI CUMPAR ALT BILET DE FILM.ASTA ESTE POLITICA FIRMEI MI-A SPUS EL.
DECI EU DACA MERG LA UN RESTAURANT SI COMAND PIZZA DE EX.....SI LA UN MOMENT DAT TERMIN DE MANCAT ASTA INSEAMNA CA AUTOMAT NU MAI AM VOIE SA MERG LA TOALETA?Logic ca nu!!!!Doar la Cinemagia putem sa ne confruntam cu o asemenea tampenie!
OARE IN CE TARA TRAIM.?
NU O SA MA OPRESC AICI !O SA FAC O ALTA RECLAMATIE DAR CU MAI MULTE SEMNATURI PTR CA SE PARE CA NU SUNT SINGURA NEMULTUMITA.O sa ma documentez sa vad unde trebuie sa depun aceasta reclamatie ptr ca nu vreau sa ramana nepedepsiti.Pana la urma sunt niste drepturi incalcate aici!!!!A FOST LA ACEST FILM SI UN GRUP DE ELEVI CARE TOT ASA CA SI NOI A DORIT SA MEARGA LA WC SI NU I S-A PERMIS.( grupului!!!)
elenny30 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Jun 2013, 11:28   #2
iiii
cu 4 de i

iiii

te duci si faci o plangere la protectia consumatorului. dar o sa fie cuvantul tau vs al lor. si nu o sa reusesti sa schimbi ceva.

succes oricum.
Old 14 Jun 2013, 11:53   #3
elenny30
Novice

elenny30

Thumbs down reclamatie cinema

Poate am noroc si reusesc! Incercarea moarte n-are!
Daca in reclamatie atasez nume, semnatura si bilet de film la fiecare persoana care a fot refuzata cred ca pot sa demonstrez ca am fost prezenti acolo.Ma refer aici la grupul de elevi si la noi.....deocamdata.In bilet ai toate detaliile si daca e sa se ajunga mai departe o sa cerem inregistrarile de pe camerele de supraveghiat din ziua respectiva.Daca ajungem de ex sa intentam proces impotriva firmei in instanta se apeleaza sa o serie de metode prin care firma e obligata sa puna la dispozitie tot ce i se cere.De la diferite acte (chiar si R.O.I. stampilat si semnat) pana la inregistrari video.Daca firma refuza sau gaseste motive(de genul ca nu au functionat camerele video in ziua respectiva) este sanctionata conform legii.Adica primeste o amenda usturatoare.
Poate in instanta o sa ne arate domnul manager unde scrie negru pe alb despre interesanta lor ,,politica,,.
elenny30 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Jun 2013, 11:57   #4
iiii
cu 4 de i

iiii

nu pot intelege de ce te agiti atat si mai ales din atat. o sa pierzi timp luptand cu morile de vant!
Old 14 Jun 2013, 13:38   #5
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Presupun ca-i vorba de Cinema City si stiindu-le conformatia le dau dreptate. Dupa terminarea filmului se pareseste camera pe un culoar diferit decat cel pe care ai intrat din motive evidente (daca ar trebui sa explic inseamna ca explic degeaba pentru ca receptorul nu are aparatura necesera decodificarii). Tot ce ar putea face cinemaul ca sa rezolve problema asta e sa puna o toaleta in culoarul de iesire, doar ca odata ce ai parasit sala cu ecranul am impresia ca nici nu mai esti in partea care tine de cinema, ci de mall ca intreg. Dar in cazul asta intreb si eu, care-i diferenta intre toaleta din mall, la cativa metri distanta, si cea din spatiul Cinema City?
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Jun 2013, 14:13   #6
iiii
cu 4 de i

iiii

liviu , ea vb de un cinema in cta
Old 14 Jun 2013, 18:28   #7
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

https://www.google.ro/search?q=cinem...om e&ie=UTF-8

Nu cred sa aiba alta conformatie Cinema City din Constanta fata de cel din Bucuresti.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules