Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 29 Jan 2003, 14:30   #1
daniel
Administrator

daniel

Cinemagia pe duca??

Cititi si va minunati:

http://www.computergames.ro/forum/sh...a&pagenumber=1

Obs: Amyd ne este doar un bun prieten, el NU lucreaza la Cinemagia.
daniel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jan 2003, 14:54   #2
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

In ce mama dracu' e facut site-ul Romaniafilm? In Word? In Paint Shop Pro? Si forumul lor e brrr! atit de asemanator cu al vostru, incit nu stiu pe cine sa invinovatesc: pe ei de furt, sau pe voi ca folositi o sursa comuna, ceva? Nu de alta, dar l-am intilnit si pe un alt forum, distinct de Romania Film. Textele cred ca sint scrise cu piciorul sting al lui Daniel Day Lewis, altfel nu imi explic barbarismele venite din partea oficialilor site-ului: "browseaza" si"logheaza". Astept raspunsurile la skinul forumului.

PS Ce dracu', Romania Film nu e decit o clona esuata a Cinemagiei... :evil:
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jan 2003, 15:11   #3
daniel
Administrator

daniel

Forumul lor seamana izbitor cu al nostru pentru ca ambele sunt implementari ale unui forum open-source pe nume phpBB.

Dar, spre deosebire de ei, noi chiar ne-am chinuit sa cream un skin care sa se integreze cat de cat in design-ul site-ului. Nu mai pomenim nici de multe alte operatiuni de "tuning" asupra softului original.

Off-topic: sa le dea D-zeu sanatate autorilor phpBB, ca au facut treaba buna!
daniel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jan 2003, 15:13   #4
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Aha, am vazut ce are Romania Film ca its best feature: chat; deci, aviz to those who indulge themselves in prattle.
Old 29 Jan 2003, 15:16   #5
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Hei, stiam de phpBB
Intrebarile mele erau retorice. Voiam doar ca lumea sa ma intrebe care era celalalt forum. Mie imi place ca si-au pus un counter care afiseaza asa, hype-like, nr lor de guests. In ceea ce priveste registered users... :cry: Ma rog, ajunge aici atita reclama unui cotet virtual lansat de Romania Film, au site-ul lor pentru propriul advertisement.

PS Ca de mult voiam sa amintesc lucrul asta: de ce nu mai multe Flashuri pe cinemagia? Ceva mai multe interactiuni? Greu de accesat pt dial-upers?
Old 29 Jan 2003, 15:28   #6
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
nu cred ca Cinemagia e pe duca...
intr-adevar acum probabil ca va exista o anumita concurenta si intr-un fel e si normal sa fie asa. foarte posibil sa mai apara si alte site-uri asemanatoare ca asa e la noi: un lucru nu vine niciodata singur...
eu personal voi fi mereu aici si numai aici!
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jan 2003, 15:38   #7
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

In love, never say forever.
Old 29 Jan 2003, 15:49   #8
Semaca
Veteran

Semaca

[quote="ricutza"]nu cred ca Cinemagia e pe duca...
quote]

Chiar mai mult, as zice ca Cinemagia e pe val

Ca un forum care nu este depent de o anumita corporatie (mai ales de una de stat ), foarte indepartat de atitudinea "de lemn" a unor anume persoane (ex. Bo$$$-nu-stiu-cum care gestioneaza sau asa ceva RF.ro), si care a se mentine in top de cativa ani buni, Cinemagia are mult mai multe sanse sa ramana acolo unde este decat sa fie doborat de ceea ce deocamdata se dovedeste a fi o palida imitatie!

Oh.. si mi-a placut aia cu "Biblioteca virtuala cinematografica" cea mai mare, mai ales ca numai ei au asa ceva (cel putin sub denumirea asta)! :lol:

PS Daca Bo$$$-nu-stiu-cum citeste randurile astea, sa afle ca nu i le-am zis direct pe forumu' la care ne da daniel link-ul pt. ca nick-ul Semaca era deja ocupat... :evil: ...in mod fraudulos, fireste! :lol:

Woody Allen
Semaca is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 May 2003, 23:38   #9
Flavius
Senior

Flavius

Nu stiu daca cinemagia a fost primul site web romanesc ce isi propunea sa trateze in paginile sale subiecte din domeniul celei de-a 7-a arte, insa a fost primul site de acest gen despre care eu am aflat. Cu siguranta va mai amintiti, ca acum vreo 3 ani la Prima TV era difuzata o emisiune de cinema, ce avea acelasi nume ca si site-ul acesta: CineMagia. (Apropo, era o emisiune mult mai buna decat F&TV difuzata in prezent de acelasi post TV.) In cadrul acelei emisiuni am aflat prima data de site-ul web cinemagia, gazduit pe atunci (daca nu ma insel) de Flanco. De atunci cinemagia a devenit un site de referinta, un adevarat portal pentru cinefilii de pretutindeni, atragandu-si vizitatorii prin continutul lui bogat si atractiv. In plus datorita forumului gazduit in paginile sale si a altor features, cinemagia este si un site interactiv.
Faptul ca apar site-uri noi de cinema, este de apreciat, iar acest lucru nu ar trebui sa pericliteze existenta cinemagiei. Site-ul cinemagia prin prezenta sa de cativa ani a impus un standard, care cu greu va putea fi depasit de site-urile noi in bransa. Asfel raspunsul meu pentru cei care intreaba daca cinemagia e pe duca, este "No way!".

P.S. Felicitari celor din spatele site-ului cinemagia!
Flavius is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 May 2003, 18:06   #10
toni
Guru

toni

Originally Posted by Ambra Blu:
In love, never say forever.
Of of of, cum le stii tu pe toate...
Old 09 May 2003, 17:13   #11
patch4all
Veteran

patch4all

Send a message via ICQ to patch4all
Cinemagia este mai degraba intr-o reala crestere, sunt mai multe elemente care conduc la aceasta concluzie....exista dupa parerea mea umila o oarecare unitate intre cei ce sunt implicati in orice fel in viata acestui site

PS Are asa de multa dreptate domnul toni.....
Old 13 May 2003, 17:43   #12
Cathy
Novice

Cathy

Cinemagia e pe duca?

Sincer?Nu e chiar asa,dar se pot face multe lucruri pt imbunatatirea situatiei!!! (*)
Nu vreau sa supar pe nimeni!!!OK??? :wink:
Cathy is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 May 2003, 17:48   #13
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Nu prea inteleg mesajul tau... vrei sa dezvolti putin subiectul?
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 May 2003, 09:17   #14
spartacus
Senior

spartacus

Send a message via Yahoo to spartacus
Servus!
Am fost pe siteul Romaniafilm. Dezamagire. MARE!!... revenind la rubrica de fata: Cinemagia nu are cum sa se duca, cum spunea mai devreme un coleg de suferinta. Ea o sa ramina, sub o forma sau alta, si aceasta doar datorita noua, celor care iubim filmul! Deoarece pe piata romaneasca nu exista nici o revista care sa poata sustine macar la un nivel minim cererea de informatii despre filme, siteul de fata este extrem de cautat. Cine vrea sa afle ceva inf. aici vine mai intii - nu la taraba! -, merge la rubrica "Zvonerul la datorie" si... poate afla intr-un timp foarte scurt ce-l intereseaza. Si poate chiar mai multe! Parerea mea, vorba unui coleg!
spartacus is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 May 2003, 11:30   #15
Floydman
Guru

Floydman

CINEMAGIA RULES! PURE AND SIMPLE! 8)
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 May 2003, 11:23   #16
catallin
Veteran

catallin

Topicul asta are un titlu ca in Evenimentul Zilei, pe vremuri: O GAINA DIN CARACAL NASTE PUI VII CU BLANA
Normal ca nu e pe duca Cinemagia ba io zic ca isi traieste epoca de glorie.
Na! :lol:
catallin is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules