Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 05 Apr 2011, 11:14   #1
bihoreanu
Banned

bihoreanu

pentru cei de la cinemagia

Pana acum nu am zis nimic nu am protestat stiu ca probabil va este greu si voua ca sa verificati atatea poze sinopsisuri dar sa fim seriosi eu am niste poze de aproximativ o luna si ceva de cand mi-am facut acest cont si cred ca sunt un user care chiar daca sunt nou am contribuit cu cate ceva si am frecventat destul de des pentru un incepator acest sait nu degeaba am primit de la voi o medalie de bronz asa ca va rog ca sa aprobati totusi mai repede pozele alea daca le veti mai aproba vriodata pentru ca,la sanctionari sunteti primi stiti sa luati punctele dar cand e vorba sa le cam dati e mai greu.

Va multumesc!! Sper sa va atrag atentia si eu si sa imi vedeti mesajul si sa luati atitudine
bihoreanu is offline   sendpm.gif
Old 07 Apr 2011, 19:03   #2
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

raspund la toate cele trei topicuri deschise ca sa intelegi o data pentru totdeauna:

1. UNICUL topic pe care anunti problemele legate de sectiunea wiki este acesta: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96965 (Il cheama Probleme legate de sectiunea wiki, sa inteleaga TOATA LUMEA).

2. raspundem la atentionari in masura in care avem timp. lunile martie si aprilie sunt printre cele mai aglomerate din an, cu extrem de multe premiere si cateva festivaluri care trebuie acoperite. Normal ca reducem din timpul acordat contributiilor wiki.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules