Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Apr 2016, 19:59   #1
Giulia37
Novice

Giulia37

Câștigător concurs cinemagia

Bună seara,

Am câștigat un concurs pe cinemagia care constă în cărți oferite de editura All.
Regulamentul prevede ca în 30 de zile de la extragere, câștigătorul să trimită la adresa [email protected] datele sale pentru a intra în posesia premiului. Am trimis un email de pe adresa mea personală fiindcă de pe contul de cinemagia nu pot trimite mesaj pentru că nu-mi recunoaște adresa de mai sus
Nu mi-a răspuns nimeni...Cum se procedează în astfel de situații? Îmi poate spune cineva? Mulțumesc.
Giulia37 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Apr 2016, 20:06   #2
margott
Guru

margott

Originally Posted by Giulia37:
Bună seara,

Am câștigat un concurs pe cinemagia care constă în cărți oferite de editura All.
Regulamentul prevede ca în 30 de zile de la extragere, câștigătorul să trimită la adresa [email protected] datele sale pentru a intra în posesia premiului. Am trimis un email de pe adresa mea personală fiindcă de pe contul de cinemagia nu pot trimite mesaj pentru că nu-mi recunoaște adresa de mai sus
Nu mi-a răspuns nimeni...Cum se procedează în astfel de situații? Îmi poate spune cineva? Mulțumesc.

Nu iti trimite nimeni email de confirmare, ci doar mesaj in momentul in care premiul este predat factorului postal. Putintica rabdare, oamenii de aici sunt corecti, n-am auzit pe nimeni sa nu-si primeasca premiile castigate.
margott is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules