Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 02 Apr 2004, 15:03   #1
Serghei
Guru

Serghei

Reclame

Puplicitatea romaneasca a evoluat de la celebrele "titan ice" si "Nicu-Pepsi la litru" pana la reclamele care promovau MYtipul cu stupii care isi vindea mierea pe internet,copii care discutau la gradinita despre rezolutii sau babele care se plangeau ca li se incarca greu site-ul pt ca e in flash) si reclama cu tiganu' care face din acordeon ghiozdan(care din cate stiu a castigat si cateva premii pe afara).

Cu toate ca mai exista si reclame facute cu cap marea majoritate iti baga produsul in fata iti spun ca e cel mai ieftin si cam atat.Ca si cinematografia romaneasca si puplicitatea romaneasca duce o acuta lipsa de originalitate numai ca aici nu e nici un Nicolaescu care sa fure fonduri si atunci incepi sa te intrebi pe ce baza sunt angajati oamenii din industria asta.

Asta a fost partea plictisitoare pe care puteti s-o sariti daca nu sunteti interesati in mod special de subiect.Partea amuzanta:

Ce mi-a placut in ultima vreme:reclama la Orange cu tipul in metrou,cea cu Chazz Palminteri la Coca-Cola Vannila,din cele mai vechi:reclama la peugeot 206(aia cu elefantul) una vazuta la Marca inreghistrata la Audi(care a foat interzisa) cu niste brelocuri.
Ce ma irita:reclama la Montain Dew,in general toate reclamele la detergenti si alte magarii de curatat.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Apr 2004, 16:52   #2
K's
Guru

K's

intr-adevar, reclamele din ro sunt destul de scazute in calitate, iar ca idee destule lasa de dorit...
cele mentionate de tine sunt chiar bune, pacat ca nu sunt romanesti- nici macar cea la orange, din metrou.
marca inregistrata difuzeaza intr-adevar reclame bune, iar discutiile sunt si interesante...
tot in emisiunea lui moisescu am vazut o reclama care m-a amuzat la culme, plus transmite mesajul foarte bine:
un tanar tatic (la vreo 26 de ani) si fiul sau de vreo 5-6 ani se plimba printre rafturile supra-umplute ale unui super-market. baietelul, pofticios ca orice copil, 'arunca' in carucior 'ceva dulce'. taticu' ii zice ca nu se poate si pune chestia inapoi pe raft. copilu' se supara si ia din nou 'dulcele' de pe raft si il pune in carucior...taticu', in disperare, isi da silinta sa vorbeasca cu el, dar baietelul incepe isteria, ajungand pana la a rasturna rafturile si la a se tavali pe jos urland. taticu', profund jenat, incearca sa il calmeze, cu lume in jurul lui holbandu-se, comentand, compatimindu-l sau mustrandu-l...
morala: foloseste prezervativul
:wink:
...ah..poate ati vazut-o la 'noaptea devoratorilor'

in afara de asta, care evident nu este productie romaneasca, reclamele la IKEA (mobila) mi se par foarte bine realizate- din toate punctele de vedere. poate le stiti de la Marca inregistrata....sau daca ati 'stat mai mult pe dincolo' si v-ati uitat la tv.

romanesti...ce ar fi ...aaaa...cele la redbull (mai ales ca sunt animatii- ceea ce este de bun augur pt. 'piata de advertising') si cele la connex (aia cu taxi-ul umbrela e destul de buna...ca idee) si cele la orange.

am vazut azi o reclama tare idioata...este la star chips cu "BAetii" de la trei-se. tare stupidica..."numai cartoful bun face chipsu' de calitate" ....sau ceva de genul acesta- ca nu m-am obosit sa retin.
K's is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Apr 2004, 22:55   #3
zizi
Guru

zizi

mie-mi plac reclamele la pampersi si alea dragutze rau de tot, cu copilashii aia doi care se tot intalnesc...aia la branza topita.

SEMNAT: un pedophil belgian. :oops:
Old 03 Apr 2004, 10:21   #4
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

vedeti ca am facut deja un topic cea de genu' publicitatea romaneasca; cautati-l si voi pe iste, si postati acolo.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Apr 2004, 10:29   #5
WraIth
WitchKing of Angmar

WraIth

Send a message via Yahoo to WraIth
Din ce imi pot aduce acum aminte,pot sa spun ca imi plac reclamele de la orange(aia din metoru shi asta noua cu planul de tarifare),de la coca-cola,de la poiana(mai ales melodia.......super),ceva pe la jacobs shi este aia de Dove(imi place cum au facut echilibrul ala,cum au pus obiect peste obiect,ca la o singura suflare totul sa se darame.....)Cam atat pe moment.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules