Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Iconoclast

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Feb 2006, 12:31   #1
sugarba_t_ch
Novice

sugarba_t_ch

Send a message via Yahoo to sugarba_t_ch
mysterious skin...shi o intrebare despre"BRICK"

nush dak l-a vazut careva pe-aici, dar mie mi-a ramas shtampilat pe creier--deshi nu este per se impotriva curentului--filmele cu hustler sunt kiar trendy akum(v.Transamerica)--este extraordinar de bine jucat shi regizat..in asha masura incat oricat de graphic ar deveni--shi devine de nesuportat kiar--izbucneshti in lacrimi, dar e dureros PANA LA punctul de a deveni "bolnav" sau pervers, nu depasheshte aceasta bariera insa..fara indoiala, mult merit ii revine lui Joseph Gordon Levitt pentru o interpretare realista, induioshatoare..din care cauza ashtept cu inima la gura noul lui proiect--"BRICK""--pe care tare ash vrea sa il vad la cinema--este mult mai cinema-friendly decat MS, asha ca... :? ..shtie cineva ceva? dak este programat sa apara la noi pe ecrane? *fingers crossed every1!*
My review of MS:
http://movies.yahoo.com/mvc/dfrv?mid...5xHUwjfpKFmw--
sugarba_t_ch is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Mar 2006, 16:53   #2
gionloc
Guru

gionloc

Re: mysterious skin...shi o intrebare despre"BRICK"

mda...
l-am vazut eu. ce sa spun... nu prea cred ca era de la imaginea cam stearsa dar asta e senzatia pe care mi-a lasat-o filmul. discuta probleme taioase, numai ca nu stiu de ce (inca) nu ma convingea ca in ceea ce rosteste se afla vreo urma de adevar. nu prea realizez care e miz aacestui film.. de ce a fost facut el. nu ca nu s-ar putea raspunde la intrebari de genul: ce invatam copii din povestea asta?... dar parca cinema e ceva mai mult...
Billy Drago are o aparitie care ramane in minte. e in regula, atrage atentia asupra problemelor cauzate de pedofilie... are accente psihanalitico-reparatorii (=terapeutice)... numai ca in cazurile astea (pedofilie, etc) prefer, simpatizez, rezolvarile Doamnei Vengeance!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Mar 2006, 17:23   #3
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Mysterious Skin e alarmant de plictisitor, pentru mine cel putin. Extraterestri si copii perversi, adulti perversi simers cu masina. Dismantling E.T. or what? And that stands true for Transamerica, also.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Mar 2006, 22:40   #4
sugarba_t_ch
Novice

sugarba_t_ch

Send a message via Yahoo to sugarba_t_ch
de-akum depinde shi de what u expect from a movie--for me--and escapists all over--it's a matter of feeling smth.. suprasaturatia movie-maniacilor duce understandably la un fel de amorteala..shi mysterious skin are tot potentialul de a pierce through orice scuturi de blazati.. nu prea ma atinge ideea de moral targets--shi kiar dak araki ar fi aimed at that, he'd have done a poor job of it..b/c the movie is anything but about putting a happy face on a comforting finale..dar eu ma multumesc--that's the understatement of the year--cu o privire rece asupra unei disfunctionalitati sociale, emotionale etc. camera-eye view..better than pandering to what some movie-goers want: o viziune unitara, preferabil recomfortanta etc..am trekut de faza asta, sper..(noi ca omenire, ca eu shtiu ca am depashit-o..transamerica--analog plu c'mon, felicity outdoes herself, it's blatantly conspicuous! IMHO..

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules