Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14 May 2007, 09:37   #1
georgepop
Novice
 
georgepop
 
Join Date: Nov 2003
Location: Bucuresti
Posts: 13
Send a message via Yahoo to georgepop
Finanþare-stagii în strãinãtate în cinematografie

Profesioniºtii din domeniile audiovizualului ºi cinematografiei din România au acum ocazia de a-ºi finanþa o parte din cheltuielile pentru stagii în strãinãtate prin schema de grant-uri a proiectului PHARE 2004/016-772.03.15 - Sub-componenta B: “Dezvoltarea ºi consolidarea expertizei profesionale în domeniul audiovizual românesc”. Dosarele de candidaturã trebuie trimise pânã la 5 iunie 2007, ora 16.

Schema de grant-uri pentru training-uri se adreseazã profesioniºtilor din audiovizual ºi cinematografie care doresc sã participe la cursuri de perfecþionare în strãinãtate din lista de activitãþi a programului MEDIA al Comisiei Europene. Activitãþile care nu sunt cuprinse în acest program nu sunt eligibile. Proiectul PHARE „Dezvoltarea ºi consolidarea expertizei profesionale în domeniul audiovizual românesc“ finanþeazã, prin aceastã schemã, o parte din cheltuielile de deplasare, subzistenþã ºi participare la cursuri.

Pentru a beneficia de finanþarea nerambursabilã, candidaþii trebuie sã îndeplineascã toate criteriile de eligibilitate stabilite de organizatorii cursului ºi pe cele stabilite în Ghidul solicitantului. Dupã completarea tuturor documentelor necesare, dosarul trebuie trimis în limbile românã ºi englezã, pânã la termenul-limitã 5 iunie 2007, ora 16, la sediul Centrului Naþional al Cinematografiei.

Aceasta este prima schemã în cadrul cãreia se lanseazã un apel la candidaturi, celelalte douã din acest program PHARE focalizându-se pe dezvoltarea proiectului ºi distribuþia producþiilor.

Proiectul PHARE „Dezvoltarea ºi consolidarea expertizei profesionale în domeniul audiovizual românesc“ îºi propune sã asigure implementarea acquis-ului comunitar în sectorul audiovizual din România. Principalul obiectiv al proiectului este consolidarea sectorului audiovizual în România ºi are ca þintã promovarea diversitãþii culturale europene ºi dezvoltarea unei industrii audiovizuale naþionale viabile.

Detaliile acestui apel la candidaturi ºi documentele disponibile pentru descãrcare se aflã la: http://www.pre-mediasupport.ro .

Pentru detalii, contactaþi:
George Hari Popescu (Web and Information Dissemination Manager)
[email protected]
0744.350.277
georgepop is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:32.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells