Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 07 Apr 2011, 14:20   #1
bihoreanu
Banned

bihoreanu

Exclamation pentru cei de la cinemagia 2

[size="7"]Pai vreau să ajut dacă tot mi.am făcut contu ăsta dar dacă pt ceea ce fac nu sunt răsplătit pt ce să mai contribui fac şi pt mine şi pt voi şi pt cei care zic pt ce mă strofoc le.am răspuns deja iar mânuşă dacă nu sunt bune pozele nu ar trebui să anunţe cum trimit mesaj că ai fost depunctat să trimită şi pt asta şi dacă pozele nu sunt bune atunci aş fii depunctat aşa că nu vă daţi cu părerea eu aştept un răspuns de la un administrator sau moderator ştiu şi regulamentul acum
bihoreanu is offline   sendpm.gif
Old 07 Apr 2011, 16:20   #2
Twinsen

Twinsen

Oare n-ar fi bine sa existe un permis de folosit internetul, care sa poate fi ridicat dupa ce postezi mesaje agramate cu font mare?
  sendpm.gif
Old 07 Apr 2011, 19:01   #3
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

raspund la toate cele trei topicuri deschise ca sa intelegi o data pentru totdeauna:

1. UNICUL topic pe care anunti problemele legate de sectiunea wiki este acesta: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96965 (Il cheama Probleme legate de sectiunea wiki, sa inteleaga TOATA LUMEA).

2. raspundem la atentionari in masura in care avem timp. lunile martie si aprilie sunt printre cele mai aglomerate din an, cu extrem de multe premiere si cateva festivaluri care trebuie acoperite. Normal ca reducem din timpul acordat contributiilor wiki.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules