Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Apr 2004, 16:16   #1
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Clubbin

M-am gindit ca poate multi dintre noi am vrea sa aflam locuri noi unde sa ne ardem mintile, zilele, banii si noptile. Daca stiti cluburi noi, sau cluburi/ baruri unde va simtiti bine, hai sa ne ajutam unii pe altii sa ne destrabalam in voie. Deci, sa vorbim de cluburi, locati, preturi, ce oameni vin pe acolo, ce muzica se asculta, etc. Eu mergeam inainte la greu in Fire da' m-am plictisit. Am fost o vreme in Silencio, la fel. Am descoperit unu' nou, Griffins Club. Asculti triphop, breakbeat etc. Pretrui Ok dar cam departe: Culmea Veche Nr.2.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2004, 19:02   #2
K's
Guru

K's

ema, cluj-napoca (nush daca cumva nu-i cu 2 'm')

bar pentru filosofii cu cariera ratata, pe care nevoia de a-si expuna teoriile altor ganditori de vaza (sau de creuzet)- singurii care ii inteleg- ii face sa se simta exclusii societatii. de aceea isi beau neuronul pe zona.
preturi ca in cea mai jegoasa bomba, o doamna la 40 de ani, candva femeie frumoasa, dar acum cu perisori albi de la atata meditatie putrezita, care te serveste zambindu-ti din plin cu cei trei frumosi dinti din fata. (ce s-o fi intamplat oare cu ceilalti?). fete de masa arse sau apretate in exces.
muzica in ton cu zbaterea de idei din sala: de la folk care iti aminteste de cenaclu Flacara, pana la triluiri blues sau pian marca johnny raducanu. rar auzi ii poti auzi si pe joe satriani, malmsteen sau carlos santana. daca blecari nu au reusit sa prinda loc in barul favorit, poate ii prinzi si pe ei in decor- cu toate ca ineptiile si ranjetele tampe te vor deranja.
oameni care sunt deja in familie acolo: un fost profesor universitar de matematica (pe bune) si un fost student la drept care nu a stiut sa aleaga dintre penal si civil, dar a ramas acu' la marea decizie- de vreo 4 ani.

de ce recomand barul asta? iti poate oferi o ora (nu mai mult!) in care poti sa studiezi mici valori ale culturii clujene.
Old 26 Apr 2004, 19:19   #3
BeNnY
Guru

BeNnY

Blue - Bucuresti

E pe undeva vizavi de InterContinental... acolo se asculta Hip-Hop & affiliates... e super atmosfera
Old 26 Apr 2004, 19:47   #4
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Cum am ramas foarte putzini din Arad pe Forum shi cum nu sunt un "clubbin`-type"...ma abtzin... :huh:
Old 26 Apr 2004, 20:27   #5
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by K's:
ema, cluj-napoca (nush daca cumva nu-i cu 2 'm')

bar pentru filosofii cu cariera ratata, pe care nevoia de a-si expuna teoriile altor ganditori de vaza (sau de creuzet)- singurii care ii inteleg- ii face sa se simta exclusii societatii. de aceea isi beau neuronul pe zona.
preturi ca in cea mai jegoasa bomba, o doamna la 40 de ani, candva femeie frumoasa, dar acum cu perisori albi de la atata meditatie putrezita, care te serveste zambindu-ti din plin cu cei trei frumosi dinti din fata. (ce s-o fi intamplat oare cu ceilalti?). fete de masa arse sau apretate in exces.
muzica in ton cu zbaterea de idei din sala: de la folk care iti aminteste de cenaclu Flacara, pana la triluiri blues sau pian marca johnny raducanu. rar auzi ii poti auzi si pe joe satriani, malmsteen sau carlos santana. daca blecari nu au reusit sa prinda loc in barul favorit, poate ii prinzi si pe ei in decor- cu toate ca ineptiile si ranjetele tampe te vor deranja.
oameni care sunt deja in familie acolo: un fost profesor universitar de matematica (pe bune) si un fost student la drept care nu a stiut sa aleaga dintre penal si civil, dar a ramas acu' la marea decizie- de vreo 4 ani.

de ce recomand barul asta? iti poate oferi o ora (nu mai mult!) in care poti sa studiezi mici valori ale culturii clujene.

Multzam de adresa,anyway.... :hmm:

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2004, 21:32   #6
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Demona:
Cum am ramas foarte putzini din Arad pe Forum shi cum nu sunt un "clubbin`-type"...ma abtzin... :huh:
Io nu ma abtzin ptr k's clubber pana la os iar muzica hip-hop imi place la fel de mult ...
In Bucuresti mi-a placut mult la Kogal shi la Temple - dar cia s-a schimbat un pic shi sunt curios cum a ajuns akum...
Vreau sa shtiu shi io care este considerat cel mai tare club in care se baga Hip-Hop ...la noi in Constanta daca vreti muzica House NEcomerciala shi originala shi muzica Hip-Hop tot la fel venitzi in Sub-Cultures pe B-dul Mamaia ...
Old 27 Apr 2004, 11:01   #7
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Ba copii, pe mine nu ma intereseaza asa de tare unde o ardeti voi. Eu vreau sa aflu de la voi locuri si preturi noi, unde sa o pot arde si eu. Deci fiti ceva mai informativi, pliz.
Old 27 Apr 2004, 13:29   #8
cherryblossom
Guru

cherryblossom

stuf vama veche... nu l-as incadra la clubbing, ci la pub crawling... preturile sunt cam mari, cam ca la frame..
Old 27 Apr 2004, 15:55   #9
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by cherryblossom:
stuf vama veche... nu l-as incadra la clubbing, ci la pub crawling...

Hehe. Mi-a placut asta. Pub crawling.
Old 27 Apr 2004, 16:08   #10
KORBEN
Guru

KORBEN

mda.. stituatia e clara
decat sa vorbiti de clubin mai bine va intalniti pe kudos sau in mania ca tot vine 1mai muncitoresc.....
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Apr 2004, 16:09   #11
cherryblossom
Guru

cherryblossom

...si tot din categoria "rock-ul ne-a-ndoit mijlocul", pot sa-ti mai recomand "Hanul cu Tei" (ignora denumirea prea poetica, inauntru e "leeet's rooock")..

PS: la hip-hop&co nu ma bag.
Old 27 Apr 2004, 16:38   #12
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by KORBEN:
mda.. stituatia e clara
decat sa vorbiti de clubin mai bine va intalniti pe kudos sau in mania ca tot vine 1mai muncitoresc.....
Apropo nu vine nimeni la Neptun de 1 Mai ? Akolo fratele meu distractzie cu bautura shi muzica de care vrei tu ...
De 6 ani akolo imi duc veacul shi akolo iese cel mai marpha ... scandaluri intotdeauna k altfel nu ar fi 1 Mai shi caterinca shi coarde shi muzica de nota 10, iiar bautura este deja in loc de sange...
Va ashtept la 1 Mai ... la Neptun ... :w00t:
Old 27 Apr 2004, 17:41   #13
cherryblossom
Guru

cherryblossom

neptun? .... caaaaaaaaaaaaaahhhhhhh... you waste your time and money on bullshit, you know...
Old 27 Apr 2004, 17:45   #14
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Ma pis in marea voastra. Eu nu stiu sa inot. Eu vreau sa ascult tripaap si sa dau din cap pe ipap.
Old 28 Apr 2004, 23:11   #15
Danny
Guru

Danny

Send a message via ICQ to Danny Send a message via Yahoo to Danny
stuf vama veche... nu l-as incadra la clubbing, ci la pub crawling... preturile sunt cam mari, cam ca la frame..

Mm...preturile sunt parca ceva mai mici ca in Frame. Adik au si bere mai ieftina...Problema e ca au inceput deja sa bage "consumatie obligatorie" vinerea si sambata (150k-200k) Asta din cauza ca era prea aglomerat. Dar atmosfera de acolo merita.

...si tot din categoria "rock-ul ne-a-ndoit mijlocul", pot sa-ti mai recomand "Hanul cu Tei" (ignora denumirea prea poetica, inauntru e "leeet's rooock")..

Aici chiar ca e mai mult pub...dar e placut. Baga si muzica la cerere. Preturi mici...rock on! :w00t:
Old 29 Apr 2004, 10:56   #16
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Ambra Blu:
Ma pis in marea voastra. Eu nu stiu sa inot. Eu vreau sa ascult tripaap si sa dau din cap pe ipap.
neptun? .... caaaaaaaaaaaaaahhhhhhh... you waste your time and money on bullshit, you know...
Cum spunetzi voi mey ... DA nu shtiu cum se face ca 1/2 din tinertul din Bucureshti ishi face mutatzia la Neptun de 1 Mai ...
Ce fel va distratzi voi ? Pensionari cu totzii cu o sticla de vin shi o bere shi 2 melodii ... venitzi akolo la scandaluri, la fugit de politzie prin toate cluburile, adormit pe plaja shi bautura de parca ai avea propria ta fantana arteziana ...
You people are tryin' to make me sad :sleep: but u're not gonna ... :w00t:
P.S. - Ambra! Cu inotatul nu-i mare shmecherie - crede-ma! Just like driving (speriat la inceput shi pe urama merge de la sine ...)
Old 29 Apr 2004, 11:20   #17
cherryblossom
Guru

cherryblossom

mai gandalf, ai simptome de la pubertate...degeaba ai parul alb...
Old 30 Apr 2004, 00:31   #18
Danny
Guru

Danny

Send a message via ICQ to Danny Send a message via Yahoo to Danny
Originally Posted by Gaandalf:
Cum spunetzi voi mey ... DA nu shtiu cum se face ca 1/2 din tinertul din Bucureshti ishi face mutatzia la Neptun de 1 Mai ...

Ce sa vad acolo frate...distrusi? figuranti? scandalagii? KKT CURAT!
Old 30 Apr 2004, 09:41   #19
blitz43
Guru

blitz43

Originally Posted by Danny:
Originally Posted by Gaandalf:

Ce sa vad acolo frate...distrusi? figuranti? scandalagii? KKT CURAT!

corekt! la o adica se poate bea si prin minunata noastra metropola...
si kiar mai ieftin :w00t: !
Because you wouldn't understand
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 May 2004, 21:08   #20
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Fost la concert in P-ta Universitatii, dedicat libertatii de expresie. Au fost doo trupe: una din Romania (Parazitii) si una din Cluj - Luna Amara. M-am zbatut la Luna Amara cum n-o mai facusem din pperioada tineretii. Pacat ca n-am gasit cu cine sa fac pogo. Muzica suna misto, folosesc trompetele mai bine decit moldovenii de la nu stiu cum pula mea le zice, si au protestat destul de misto, cu sceneta.

La Parazitii inutil sa mai zic.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules