Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 14 Oct 2005, 13:40   #3301
st3fan
Guru

st3fan

Send a message via Yahoo to st3fan
Originally Posted by M0n0:
Cinderella Man - 9/10 it is indeed Oscar materia
Oh da!Un film de 9 spre 10.L-am vazut si eu de curand.Pe 21 apare, va merita un topic la "Acum pe ecrane".
Originally Posted by M0n0:
dar am vrut sa vad un KO la final din partea lui Broddock pentru nenea Baer (dar you can't have them all)
Eu m-am bucurat ca nu a fost un KO, pentru ca s-ar fi transformat intr-un kitsch.Era o chestie previzibila, tocmai de aceea am apreciat faptul ca nu l-a lasat pe ala la podea.Prea mi-as fi adus aminte de Rocky.
Old 14 Oct 2005, 13:45   #3302
KORBEN
Guru

KORBEN

a history of violence
(*) (*) (*) (*) (*)
:love: :love: :love: :love: :love:
cel mai atipic cronnenberg
si my favourite, by far
suspans impecabil, culori cenusii si GENIU
nu are frumusetea unui spider sau dementa hieroglifica a altor filme de c.
pe scurt, ar fi bastardul lui funny games cu kill bill
chestie greu de imaginat si inadmisibil de ratat (desi se prea poate sa nu ajunga la noi p ecrane
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   sendpm.gif
Old 14 Oct 2005, 13:47   #3303
KORBEN
Guru

KORBEN

robots (*) (*) (*)
warm`& cosy
cu trimiteri inteligente si o atentie maniakala la detalii tehnice
pan acu cel mai bun da d anul asta
Old 14 Oct 2005, 14:20   #3304
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Nightwane:
fix din p***. e kitsch cu stil peste tot da' nu il vezi tu ca ai ochi plini de lacrimi din cauza lui Almodovar.

papusel, tu ma cam calci. ai ceva de zis in apararea infectului 'romeo + juliet', sa auzim.
Old 14 Oct 2005, 15:01   #3305
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
am io. prima juma de ora din el e misto.

guns + versuri e bine.

shifting legend up to date e bine.

znishte travuri circulare si cadre acolo care arata DBP.

si inca nu l-am mai vazut demult ...
Old 15 Oct 2005, 02:46   #3306
KORBEN
Guru

KORBEN

@nutricious

se vede treaba ca degeaba te prafuiesti prin cinemateca dac nu esti in stare sa ti dai seama de ce e remarcabil romeo+julieta lu luhrman
Old 15 Oct 2005, 12:23   #3307
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Night Watch - 7/10 un exemplu bun de horror rusesc...dar, cam confuz si mai plictisitor pe la sfarsit...multe efecte tari ( recomandat celor care le plac filmele cu o groaza de efecte, care mai de care mai pompoase si mai "wow"-creating-effect ) you're choise...

M0n0's blog
M0n0 is offline   sendpm.gif
Old 15 Oct 2005, 12:58   #3308
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
A Knight's Tale - 7/10: am mai vorbit in cateva randuri despre acest film deosebit de distractiv, dar nu mai tin minte daca am recomandat cartea "Istoria culturala a prostiei omenesti", de Rath-Vegh Istvan, in al carei ultim capitol il puteti gasi si pe adevaratul Sir Ulrich von Lichtenstein...

On the Beach - 6-7/10: ceva mai plictisitor si mai putin deprimant decat ma asteptam. Insa prima ora construieste niste personaje credibile si bine interpretate, iar cea de a doua are cateva secvente foarte reusite (intrarea in San Francisco, gasirea sticlei de Coca-Cola prinsa in jaluzea, finalul).
MinRep is offline   sendpm.gif
Old 15 Oct 2005, 15:27   #3309
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by airlight:
am io. prima juma de ora din el e misto.

mie dimpotriva mi se pare ca pe la ultima juma de ora e misto - kitsch voit, bine realizat (scena din cavoul julietei, cu sute de lumanari aprinse in jur).

guns + versuri e bine.

nici nu pot sa spun ce feeling imi lasa sa-l vad pe mercutio in camasa inflorata si maiou spunand "If love be rough with you, be rough with love. Prick love for pricking and you beat love down."

shifting legend up to date e bine.

dar in ce anume consta update-ul ?...

znishte travuri circulare si cadre acolo care arata DBP.

ma lasi ?... occupational hazzard. (recunosc ca din pdv vizual e cool, dar la fel arata/pare si 'sin city'.)

si inca nu l-am mai vazut demult ...

nici eu. si nici piesa n-am recitit-o din liceu... who knows ?... :oops:
Old 15 Oct 2005, 15:49   #3310
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by m0n0:
Night Watch - 7/10 un exemplu bun de horror rusesc...dar, cam confuz si mai plictisitor pe la sfarsit...multe efecte tari ( recomandat celor care le plac filmele cu o groaza de efecte, care mai de care mai pompoase si mai "wow"-creating-effect ) you're choise...

hai, mai, da-i drumul la robinet ! sper ca vroiai sa zici ca 'nightwatch' e un jeg de film, mai prost decat 'constantine' si mai plictisitor ca 'van helsing'. hai, nu te sfii (apropo, sa stii ca e your choice)...

.................................................. ............................

eh, dar am vazut si o ecranizare fantastica ! :w00t: dangerous liaisons este exemplul perfect de roman care trece nealterat, neatins in imagini. mie mi s-a parut ca filmul lui frears socheaza exact prin ceea ce laclos plictisea - sincer, nu o data am cascat luuung la schimbul de epistole dintre vicontele de valmont si oricare dintre madame de tourvel, marchiza de merteuil sau cecile volanges. ei bine, in filmul lui frears exista un naucitor suspans al succesiunii replicilor si al miscarii scenice (vezi scena confesiunii doamnei de merteuil in fata lui valmont sau momentul declaratiei de dragoste dintre acesta din urma si presedinta de tourvel), pastrand intact si umorul obraznic, scandalos din roman. iar malkovich si close sunt perfecti (nu admit contraziceri !), chiar daca thurman si reeves sunt abia remarcabili. iar unitatea compozitionala (inceputul in care valmont si merteuil sunt machiati pentru 'spectacolul' in societate, finalul cu marchiza care se demachiaza, infranta cu propriile-i arme de aceeasi societate pe care credea ca o poate manipula prin minciuni si viclenie) face intregul aproape desavarsit. abia imi pot retine entuziasmul.

9/10
Old 15 Oct 2005, 22:15   #3311
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Batman Begins 8/10

Asta-i filmul care ar fi trebuit facut dupa primele 2 semnate Burton. Desigur, nu are nimic din goticul primelor, Bale nu reuseste un Batman la fel de puternic ca al lui M.K., iar aia raii sunt ca si inexistenti, dar decat labele alea de B. Forever & Robin...Mai putin Batman-style si mai mult Hollywood-action-fun-style. Merge si asa.

The School of Rock 9/10

Linklater & Black (at his best) rock.

Mihai si Cristina (Cristian Nemescu) 9/10

Excelent. Mai ales pentru Cake-ul de pe coloana sonora.

Poveste La Scara C (acelasi Nemescu) 10/10

...din nou excelent

Free Speech (Blaine Brothers) 10/10

Ain't woman a hypocrite bitch!?
Old 15 Oct 2005, 22:49   #3312
M0n0
Guru

M0n0

Originally Posted by notorious:
Originally Posted by m0n0:

hai, mai, da-i drumul la robinet ! sper ca vroiai sa zici ca 'nightwatch' e un jeg de film, mai prost decat 'constantine' si mai plictisitor ca 'van helsing'. hai, nu te sfii (apropo, sa stii ca e your choice)...
da...scuze pentru greseala...cred ca de asta m-ai alertat...pentru ca eu credeam ca nimeni nu-mi citeste posturile doar cand e o greseala...poate de asta am si scris gresit :lol:

M0n0's blog
Old 16 Oct 2005, 01:15   #3313
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Fix Alert sux.. Florinele, lasa-te frate de regie.. arati mai bine ca stripper la Green Hours.. din cei 5 oameni care erau in sala, 4 - inclusiv eu - au plecat dupa un sfert de ora, iar ala care mai ramasese, vorbea la telefon..
Old 16 Oct 2005, 03:58   #3314
BeNnY
Guru

BeNnY

Constipatia persista. Recomand ceai dementa.

Nightwatch e misto. Daca era facut de americani, iesea un cacat gen lord of the rings. Asa, transpus in peisajul rusesc, are o atmosfera pseudomorbida placuta, care aduce oarecum aminte de Kontroll. Dar e entertainment, sin city style, super stilizat, doar cu o poveste mai solida in spate.

I <3 Huckabees - L-am vazut intre 4 si 5.30 dimineata, dar din ce-am vazut printre gene mi-a placut. Si Mark Wahlberg cel mai bun lucru din filmul ala.
Old 16 Oct 2005, 11:34   #3315
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Wrong Turn

Nice slasher wannabe. Cred ca in filmele de genul asta ar trebui eliminate replicile actorilor. Mai bine sa taca si s-o incaseze decat sa le auzim aberatiile. After all, they're dead meat anyway.
Old 16 Oct 2005, 12:27   #3316
M0n0
Guru

M0n0

Layer Cake - 7.5/10 singurul film (pe care l-am vazut) in care personajul principal nu are nume (cu asta o sa intre in istorie si o sa fie amintit si peste 50 de ani, yeah, right)...mai bun Snatch oricum. Chiar daca Matthew Vaughn a produs Snatch, la regizat nu se pricepe la fel de bine ca domnul Guy Ritchie, pentru ca in filmul lui Ritchie este mult mai multa comedie tipic englezasca care aduce un plus la acest gen de film...kinda bored pe la mijloc...

M0n0's blog
Old 17 Oct 2005, 14:07   #3317
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by BeNnY:

Constipatia persista. Recomand ceai dementa.

Nightwatch e misto. Daca era facut de americani, iesea un c**** gen lord of the rings. Asa, transpus in peisajul rusesc, are o atmosfera pseudomorbida placuta, care aduce oarecum aminte de Kontroll. Dar e entertainment, sin city style, super stilizat, doar cu o poveste mai solida in spate.

I <3 Huckabees - L-am vazut intre 4 si 5.30 dimineata, dar din ce-am vazut printre gene mi-a placut. Si Mark Wahlberg cel mai bun lucru din filmul ala.

1. Ca-cat. Nutricious vorbesti prostii. Nutricious is not delicious. Night Watch is.

2. Ca-cat. Benny vorbesti prostii. Night Watch ain't no Sin City.

3. Ca-cat.

4. Ca-cat. Cel mai bun lucru din I Heart Huckabees este Naomi Watts imbracata in tzaranca si cu reziduuri alimentare intre dinti.

5. Ca-cat.

6. Ca-cat. Din ciclul: ce jeguri mai dau spaniolii la televizor: Save The Last Dance. Doamne-fereste. Am vazut numa juma de ora din el ca muream de plictiseala si la dvd-ul cu The Last Emperor nu aveam chef sa ma uit inca o data (totusi, e ditamai filmu' chit ca e cu Joan Chen -- mancaiashpizdulicea). Asa, si m-am uitat la juma de ora din Save The LAst Dance. Lasand la o parte faptul ca am oroare de blonduzda aia, am oroare si de negroteiu ala. Doua aschimodii balacarindu-se pe ritmuri de cacat. Prefer sa vad inca o data Dirty Dancing decat sa-l mai vad pe asta (si, by god, detest dirty dancing care e o chestie la fel de menstruanta ca si Almodovar)

7. Ca-cat. Din ciclul: ce jeguri mai dau spaniolii la televizor: ALS si Nutricious facand sex. Pardon, un film numit Amantii Bulgari or smth. Cu poponari. Un spaniol futut in cur de un bulgar. Spaniolu rage de fericire, dup-aia boceste, dup-aia plange. Nu inteleg cum functioneaza creierul unui gay. Adica, cand te fute in cur iti place, nu? Atunci de ce plangi? Life's great dilemma. Mda, moving on: spaniolu era prieten cu alti poponari cu care vorbea cu ''fata'' is alte cele. Se mai fut astia ce se mai fut, se casatoreste bulgaru' cu o muiere si iar se fut. Poponarisme nasoale. Si nu ca am ceva cu Nutricious is ALS, pardon, cu poponarii ca, slava-domnului, ii tolerez (pe unii, adica p-aia din filme) da' filmu chiar e de cacat.

8. Ca-cat.
Old 17 Oct 2005, 21:21   #3318
KORBEN
Guru

KORBEN

Descent 5/5

Omfg!!! :love: :love: :love: :love: :w00t: :shock:
singuru horror recent care m-a aruncat din fotoliu.
Neil Marshall, responsabil pentru minunatul Dog Soldiers face (din nou) ceva de grande…mucho grande
Intr-un final am gasit ceva demn de a sta langa cabin fever in colectia de filme…
Suspans, teroare si oroare
mi-am amintit, pe rand, de
jeepers creepers2 (modu in care ti se arata monstrul, nu de putine ori panoramare plan detaliu pe capul creaturii, chestiune rarisima in analele hororului contemporan)
apocalypse now (minunat citat intr-un cadru de “iesire la suprafata”)
dog soldiers (e pe-acolo un cap de lup)
sunt totalmente ravisat

gummo 4/5
poezie vizuala despre un satuc locuit de white trash american degenerat…
indescriptibil si ne-povestibil (nu exista vreun plot sau vreun scop)
un must see, pentru ca alt film care sa semene in acelasi timp cu ce-au produs so far barney, moore si linklater nu mai gasiti

I heart huckabees 5/5
:love: :love: :love: :love: :love: :love:
La a treia vizionare ramane la fel de so out there
Cel mai bun rol al lui naomi watts ever, cu o inspiratie geniala in ce priveste incadraturile, dialogurile, personajele
Total WOW
Old 17 Oct 2005, 21:27   #3319
KORBEN
Guru

KORBEN

the dark half 3/5
romero :love: :love: :love: :love: :love:
ecranizeaza o carte de
stephen king :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
oricat de mult am adorat the romero touch, scenariul e mult prea king (banal, prevzibil, pe-alocuri jenant, pe-alocuri inspirat) ca filmu sa iasa bine

lost paradise 5/5 :hmm: :sleep: :love:
lovable hermetik sepuku movie
priceless

brutal gogo 5/5 :love: :love: :love: :love: :love:
un ucigas cu masca de gase explodeaza capul unui coplul, taie gatu la un punker, baga un ierastrau in capul unui skater
lovable, priceless uber-campish home movie
Old 17 Oct 2005, 22:13   #3320
Longshot
Kingpin

Longshot

sibelius - 4.5/10. o prostie de la festivalul filmului finlandez, in genu' biopic-urilor in doua-trei parti care le vezi pe protv noaptea de pe la 23, si la care am intrat ca era moca. laba din aia tip televiziune despre viata unui compozitor, 'enescu' al lor, cum zicea un mosulica la microfon in deschidere. iar saracu' actor care il juca pe personajul principal era vai de steaua lui. bleah.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules