Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Fanatic

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 06 Nov 2003, 13:23   #321
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

SMITH ...hmmm! He was f@cking great ... rasul ala al lui ... iar bane calificativ pentru "copierea" lui Smith (*) (*) (*) (*) (*) ... exact kla fel k Smith ... shi postura shi mimica shi gestica ... sa nu mai zic k vorbea exact k Smith ... cu mici pauze de nermarcat dar totushi "auzibile" in timpul frazei ..

Sa nu mai zic faza aia knd zice "Why Mr. Anderson? ... whay .. why DO You Persist?" - now that sscene i loved ... sau afirmatzia aia ... Thank Youuuu mr Anderson i know now what the purpose of life is ... The purpose of life is to END...

The Zion defence - ultimate battle ... no wors can describe what i have felt when seeing that part of the movie ... Nu shtiu cum sa va spun ... Sunt sigur k a fost CGI la greu akolo... da nu ma intereseaza ... a fost atat de VERIDIC totul incat mi s-a ridicat parul pe maini. Faza aia cand trageau in tunelul ala facut de santinele shi la un moment dat ies sute de mii de santinele in patru ramificatzii ... NEMAIPOMENIT!!! :o :o :o la faza aia s-a auzit in cor in sala : "AAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!"

More on the way ....
Old 06 Nov 2003, 13:39   #322
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

cineva mai sus il intreaba pe TLD dk filmul a shocat ? ... io cred k DA ... a shocat dar numai pe cei care apreciaza filmele de genu asta ... nu ptr cei kre au venit sa-l vada pe Neo cum se bate intr-1ooo de stiluri de Karate... shi in rest numai afirmatzii aruncate la intamplare...

multzi au fot dezamagitzi de FINAL ... :lol: NORMAL ... nici nu ma ashteptam la altceva ... Aia 2 fratzi kre au fakut filmul ... n-au respectat tiparul de la Hollywood ... in kre la sfarshit totata lumea se pupa ... shi ramane impreuna

Multzi au ras la fazele cu Neo shi Trinity ... pe mine chiar ma- impresionat povestea lor - chiar nu ma intereseaza k sunt mai mooshy... mai sufletist - mie mi-a plakut la nebunie tot filmul

Mi-a plakut scena cu bodyguarii lui MeroVingian ... shi faza knd Trin cu Morph shi Seraph merg pe ring iar laserul ala verde ii taie ... super atmosfera ...

Pentru cei kre n-au observat ... knd arata clubul la inceput e o faza cu 2 tipe ... una este topless iar celalalt o strange de sfarcuri shi EFECTIV ii invarte sanul ... sa va vad ce simtz de observatzie atzi avut ...
Old 06 Nov 2003, 15:22   #323
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

My favourite :

http://www.empireonline.co.uk/img/ne...e/large347.jpg
Old 06 Nov 2003, 17:04   #324
Dan Gerose
Guru

Dan Gerose

Dezamagire

Eu am vazut Matrix Revolutions o singura data si nu mai vreau sa-l vad o vreme. Este cea mai mare dezamagire din acest an. Mai prost decit Reloaded. Un film banal. Am vazut jocuri pe computer mult mai spectaculoase. O mare tzapa ! Bravo producatorilor pentru isteria provocata si pentru ideea de a-l lansa la aceeasi ora in toata lumea. Era singura sansa sa-l vada multa lume. Majoritatea prietenilor mei, care l-au vazut deja, au fost la fel de dezamagiti.
Dan Gerose is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Nov 2003, 11:51   #325
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Haidetzi sa vad dau nishte intrebari ... pr k multzi au zis k filmul a fost nashpa dar din ce-am vorbit pana akuma cu majoritatea - n-au itzeles multe faze din film ...

TLD - tu ai citit cele mai multe spoilere asha k sper sa primesc raspunsuri k-lumea de la tine ....

1 - Sati or Satee was another chosen one or what cuz at the end i heard the Oracle say :"Did u do that ?" as in put the sun up on the sky as if she could change the Matrix as she saw fit ...

2 - What was Satee doing lying on the ground while the matrix was changing in the End ?

3 - What happened with Neo? ... when he was copied into Smith i saw the BOSS in the machine City he "electrocuted" Neo twice - was that like a virus or something ?

4 - At the end a machine caries off Neo - and the effects show a bright light ... as if he were still "active" - what was that ?

Ashtept raspunsuri k sa le pot da shi pe ale mele ...
Old 07 Nov 2003, 12:46   #326
Mifune
Senior

Mifune

Film incredibil, personaj preferat nu mai este nevoie sa mentionez.De ce au spus toti ca filmul nu le-a fost pe plac? Pentru ca nu l-au inteles 100%.

Raspunsuri :

1 - Sati se scrie si este urmatorul oracol
2 - dupa ce virusul Smith a fost distrus toti cei asimilati si-au revenit
3 - shocuri electrice, la fel ca pe masa de resuscitare ca sa ramana in viata ca sa ditruga si virusul SMITH
4 - chiar nu stiu
ce sa-ti raspund la intrebarea asta gandalf

Defect: Merovingian si cu Persephone roluri mut prea neinsemnate
Old 07 Nov 2003, 13:42   #327
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

The Matrix Anime Prequel (200?)
Some time after the release of The Matrix 3, there will be an anime cartoon produced that tells the story of the war between man and the machines that he created. The Wachowski brothers have always been fans of Japanese culture and it has been apparent with their heavy use of Kung Fu fighting in The Matrix and now with a Japanese style animated feature. The outcome of the battle has already been determined, as you know, but it should be neat to not only see what happened, but to see the Wachowski’s in another medium. The extent of their involvement has not yet been finalized, but they will most certainly have some creative input as far as the story goes. We will post more information as we hear it. (Unknown involvement of Andy and Larry Wachowski)

asta inseamna o noua serie ANIMATRIX ?
Old 07 Nov 2003, 14:06   #328
morpheus
Junior

morpheus

Re: Da, mai e

Originally Posted by Dan Gerose:
Dar sfatul meu e sa mergi la Mall la capitala, ca la noi, in provincie

Mai omule tu ai fost vreodata in BV? buCURestiul e mic copil...
Old 07 Nov 2003, 14:14   #329
morpheus
Junior

morpheus

Originally Posted by Gaandalf:

TLD - tu ai citit cele mai multe spoilere asha k sper sa primesc raspunsuri k-lumea de la tine ....

1 - Sati or Satee was another chosen one or what cuz at the end i heard the Oracle say :"Did u do that ?" as in put the sun up on the sky as if she could change the Matrix as she saw fit ...

2 - What was Satee doing lying on the ground while the matrix was changing in the End ?

3 - What happened with Neo? ... when he was copied into Smith i saw the BOSS in the machine City he "electrocuted" Neo twice - was that like a virus or something ?

4 - At the end a machine caries off Neo - and the effects show a bright light ... as if he were still "active" - what was that ?

Ashtept raspunsuri k sa le pot da shi pe ale mele ...

Citeste la 'Acum pe ecrane' acolo mi-am dat si eu cu parerea si partial ti-am raspuns fara sa cunosc intrebarile...

Am si eu o intrebare... la sfarsit reapare un personaj din prima parte pisicuta neagra deja-vu-ul faza cu modificarea matricii... intrebarea e de ce tocmai pisica neagra???
Old 07 Nov 2003, 18:01   #330
TLD
Spirit of the System

TLD

Sati este copilul dintre 2 masini, o forma de dragoste exprimate intre 2 masini (ceva neobisnuit), in acelasi timp un element care poat eumaniza si mai mult masinile...
2. Cum a mai zis cineva Smith s-a copiat in Sati, iar dupa ce Smith face bum toti isi revin...
3. bossu il alimenta cu energie pt ca sa il supraincarce. In momentul in care toti Smithii explodeaza vedem cum din neo iese toate energia incarcata de Boss. Neo moare...
4. Neo este mort... Pres ca dupa ce din el iese toate energia, ca si cum si-ar da ultimul suflu... Oricum corpul lui nu mai est ein matrix (ceea ce poate insemna ca el este mort sau ca este din nou in Mobil Ave (unde dupa cum si oracolul i-a zis: "Trebuia sa fii mort pana acum, dar se pare ca nici pt asta nu ai fost pregatit!" De data asta a fost pregatit
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Nov 2003, 11:58   #331
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Bune raspunsuri TLD ... nici nu ma ashteptam la ceva mai putzin de la tine - jos palaria ...

Io mai am o singura intrebare dupa kre va voi explica iterpretarile mele :

KND Neo shi Trinity sunt deasupra tzevilor de energie shi contraatacul este alcatuit din bombe shi cateva santinele pe kre Neo nu le prea poate distruge ... cum se face k una dintre santinele intra prin el - ce a insemnat "trecerea aia prin NEO" ?

I'll be Back!
Old 08 Nov 2003, 12:19   #332
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Interpretari :

De ce i-a zis bodyguard-ul lui Seraph k a venit fara aripi - la fel k Merovingian ? Pentru ca Seraph facea parte din prima veriune a Matrix-ului in care totul era perfect, un adevarat RAI pe PAMANAt - iar Seraph era inger - explicatzia ptr felul cum il vede Neo in Relaoded knd intra in incaperea in care il ashtept Seraph cu Sake in mana :lol:

Sati - 2 pareri : copil "nascut" din dragostea a 2 programe - viitorul Oracol... Oracolul este program invechit - Sati - noi conceptzii, noi puteri.

God Machine - il tzine in viatza pe Neo k balantza sa nu fie distrusa ... Neo se omoara pe sine insushi NEO shi Smith reprezinta aceeashi persoana ("something ovewritten or copied" - Reloaded) ei sunt Ying shi Yang, GOOD VS EVIL - shi binele nu poate exista fara rau asha cum nici binele nu poate exista fara rau ...

NEO - partea mea preferata ... este prezentat prin tiparul unui MESIA, unui salvator care trebue sa faca orice shi sa se sacrifce shi sa renuntze la tot ceea ce au shi iubesc pentru a-shi indeplini scopul ... este Un Isus Hristos al mileniului 4 - in film. De mentzionat asemanarea acestuia cu legenda regelui Arthur(care a fost asemanat cu povestea lui Isus de multe ori in istorie)... dupa ce moare - distrugand-ul pe Smith, pe el insushi este dus de o mashina din Machine City asemenea lui Arthur kre este dus spre Avalon.
Ceea ce este shi mai evident este k shi Isus shi Arthur se presupune k se vor intoarce intr-o zi- nu shtim cand - o analogie prezenta shi in ultima replica a Oracolului - Sati: "Will we ever see Neo again?" ... Oracle : "I expect so..."

Batalia finala - nemaipomenita da' de ce sa nu recunoashtem k avea o tzara impresie de "incaiereri" gen Dragon Ball Z ...
Old 08 Nov 2003, 13:04   #333
TLD
Spirit of the System

TLD

Pt intrebarea ta: Cu noile abilitati puterile celui ales s-au extins pana la sursa dak nu ma insel. Sursa, mainframeul masinilor acolo de unde pleaca si vine totul. Cand aceea masina a intrat in neo poate ca acesta i-a dat comanda d eintoarcere la sursa, la fel cum face si cu celelalte bombe (le comanda incheierea scopului lor (le comanda sa explodeze inainte d etinta) atunci cand vrea el). Practic Neo comanda masinile si in matrix si in afara lui...
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Nov 2003, 02:42   #334
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
asa cum am mai spus pe forum, regret extrem de mult ca am ales sa merg la Matrix 2... a fost o mare greseala! normal ca dupa ce-am vazut aberatia de Reloaded, a trebuit sa merg si la Revolutions (care este mult mai prost)...cred ca daca dadeam banii si-l vedeam la Mall ma impuscam...noroc ca m-am calmat si am mers la Patria....eu nu pot pricepe cum un om care se considera fan al primului Matrix, poate aprecia aceste doua continuari...pot sa mai apara alte 7 Matrixuri ca toate adunate nu reusesc sa ajunga la valoarea primului...chiar nu pricep de ce au continuat filmul asta...
Old 09 Nov 2003, 04:00   #335
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by ricutza:
asa cum am mai spus pe forum, regret extrem de mult ca am ales sa merg la Matrix 2... a fost o mare greseala! normal ca dupa ce-am vazut aberatia de Reloaded, a trebuit sa merg si la Revolutions (care este mult mai prost)...cred ca daca dadeam banii si-l vedeam la Mall ma impuscam...noroc ca m-am calmat si am mers la Patria....eu nu pot pricepe cum un om care se considera fan al primului Matrix, poate aprecia aceste doua continuari...pot sa mai apara alte 7 Matrixuri ca toate adunate nu reusesc sa ajunga la valoarea primului...chiar nu pricep de ce au continuat filmul asta...

de ce atat de normal sa mergi la Revolutions daca ai vazut Reloaded?! Eu n-am mai mers si nici n-am de gand.
de ce au continuat? e foarte simplu: de ce sa rateze fratii W. o posibilitate de box-office gras? nu ma mira nimic.
Old 10 Nov 2003, 14:20   #336
morpheus
Junior

morpheus

Si pe mine tot nu m-ati lamurit ce-i cu matza aia...
Conform unor superstitii psisica neagra aduce ghinion. In prima parte ghinionul se justifica dar la sfarsit n-am inteles unde-i ghinionul...
Vezi de-aia nu-mi plac mie matzele
Old 12 Nov 2003, 11:28   #337
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

pisica neagra in prima parte este o "deja vu" ... adik asta se intampla knd se schimba ceva in matrice ... de aceea knd apare pisica shi este reeditata se schimba shi matriicea dupa ce totzi virushii SMITH sunt distrushi ... o noua matrice este incarcata
Old 12 Nov 2003, 12:40   #338
morpheus
Junior

morpheus

Originally Posted by Gaandalf:
pisica neagra in prima parte este o "deja vu" ... adik asta se intampla knd se schimba ceva in matrice ... de aceea knd apare pisica shi este reeditata se schimba shi matriicea dupa ce totzi virushii SMITH sunt distrushi ... o noua matrice este incarcata

N-ai inteles intrebarea sau poate n-am fost eu destul de clar... Stiam de faza cu deja-vu-ul, dar de ce nu au pus de exemplu o vaca(ma rog era prea mare :lol: ) sau un caine sau... altceva... de ce o pisica si tocmai una neagra...
Old 13 Nov 2003, 23:39   #339
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

pai pisica neagra inseamna ceva RAu .. prevestitoare ptr something that's gonna turn out bad ...

asha k poate ma gandesc io k asta inseamna k viitorul oamenilor is still not certain... and could be as balck as the scouched sky in the real world ...

e o teorie sa nu-mi saritzi in cap ...
Old 14 Nov 2003, 00:03   #340
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Un site destul de interesant kre are de-a face cu ... teme, aluzii, nume filozofice shi mitologice care apar in filme ...inca nu acopera shi aria lui revolutions din ce am vazut io' pana akuma da' e bine k avem ce ashtepta ... io' chiar vreua nishte raspunsuri concrete :

http://episode81.blogspot.com

are tot ceea ce vretzi sa shtitzi .... Enjoy!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules