Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Mar 2007, 13:52   #321
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

dk 2 oameni spun k pamintu e rotund nu inseamna k e o conspiratie :lol:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Mar 2007, 15:46   #322
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bunä asta, mersi!
Am retinut-o pentru discutiile homofobe dintr-o anumitä parte a unui anumit forum, unde vreo patru bigoti se crizeazä apropo de integrarea homosexualitätii, cu ineptii de genu': "Au încercat cu asta, au väzut cä le-a mers... In curând ne vor sili sä accceptäm si incestul, pedofilia, violurile, sadismul..." - pânä m-am enervat si am interzis discriminarea (pe criterii atât de orientare sexualä, cât si de altä naturä) pe forum, asa cä acum se tot îmbârligä sä se essprime "politically correct".
Gata, off-topicu' s-a terminat.
Capu' la fund!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Mar 2007, 16:33   #323
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

d'accord!
cva dspr 'showgirls' ?? :lol:
Old 27 Mar 2007, 19:34   #324
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by Pitbull:
"Au încercat cu asta, au väzut cä le-a mers... In curând ne vor sili sä accceptäm si incestul, pedofilia, violurile, sadismul..."
ASA E!

Showgirls e un film misto pentru cine are oki sa vada. Nu, nu confundati cu cineokiul maro. Multumesc, precizarea era necesara.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Mar 2007, 21:03   #325
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Carmine Galante:

Showgirls e un film misto pentru cine are oki sa vada. Nu, nu confundati cu cineokiul maro. Multumesc, precizarea era necesara.

:lol: :lol: :lol:

majoritatea cinefililor s uita la filmu asta 'misto' cu curu, asha k ideea d 'cinedoki maro' kiar s potriveste! :w00t:
hai k esti tare.
si la mai mare: dupa 'serban marinescu mai bun decit moartea dlui lazarescu' si 'showgirls' = film misto ma-ntreb c mai urmeaza?! k dja e destul kkt p clantza
Old 27 Mar 2007, 22:24   #326
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Originally Posted by Alex Leo Serban:
si la mai mare: dupa 'serban marinescu mai bun decit moartea dlui lazarescu' si 'showgirls' = film misto ma-ntreb c mai urmeaza?! k dja e destul kkt p clantza
Nu am spus niciodata ca Lazarescu ar fi mai slab decat filmele domnului Marinescu, nu am facut nicaieri astfel de analogii. Am dreptul la o opinie, mi-a placut Showgirls, asa cum tie iti place filmu' ala cu elicea de lemn. Punct.
A, si nu vad legatura clantei cu kkt. Asta e ca in bancul ala, sus e bara, jos rahat. Te-ai prins?
Old 28 Mar 2007, 00:50   #327
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Carmine Galante:
(...) Am dreptul la o opinie, mi-a placut Showgirls, asa cum tie iti place filmu' ala cu elicea de lemn. Punct.

stai, Galantule, ce film cu elice?
e vorba cumva de Blow-up-ul lui Antonioni?!
pai asta e o capodopera! prinde oricand un loc in topul primelor 5 filme all time...
ca sa iesi onorabil, spune ca te-ai gandit la alt film.
Old 28 Mar 2007, 01:41   #328
gionloc
Guru

gionloc

pop-crime from Kim Ji-woon,
A Bittersweet Life.

mie nu mi-a placut Oldboy dar acum mi-a fost creata dispozitia de a-l revedea.. probabil in weekend!
oldboy nu m-a prins fiindca imi dadea impresia ca totul e exagerat dar posibil, cumva... si motivatia intregii afaceri prezentate acolo - sa pui in scena o intreaga masinarie sociala pentru o actiune vindicativa din cauza ca ai fost privit prin geam... iar ea s-a sinucis... ceva nu se lega... nu ca razbunare propriu-zisa ci ca montare intr-un univers posibil real... o sa revin saptamina viitoare asupra lui oldboy, citeva rinduri!

ei bine, filmul lui Kim Ji-woon m-a incintat fiindca aci nu am simtit vreun moment presiunea unei realitati posibile... doar film, pure action, unde avem un fel de super-erou cinematografic asiat (un fel de Bride from Kill Bill)!... un erou nu chiar perfect... unul care e neatent uneori... totusi unul rational... si unul care merita sa se razbune pina in pinzele albe, fiindca intotdeauna a avut dpretate! chiar si cind nu ar fi avur dreptate, el nu ar fi avut dpretate fiindca asta si-ar fi dorit - sa nu aiba dreptate!
intriga clasica deja (pulp fiction-like) - sefu mafiei ii lasa omului de incredere, sub supraveghere, gagica. clipa cruciala - atunci cind isi lasa descoperit spatele - in loc sa-l sune pe sef si sa lichideze afacerea, alege sa aiba incredere ca afacerea nu il va da de gol.. motivul lui?... alunecarea arcusului pe corzi, gratioasele-i miscari sonore ... e pedepsit crunt, dar nu capital si... de-aci razbunarea.. de fapt razbunarea lui e efectul unei sume de intreprinderi in care actul final (capital) e ratat! asa ca el revine si... bintuie!!

una dintre scenele de care m-am :love: ''la prima vedere'' - Sun woo tinteste capul fostului sef, mina intinsa spre cap, cei doi fata in fata intr-un local - deasupra barului din local, intre cei doi, dupa toata aventura singeroasa, era scris: La dolce vita! :w00t: 8)

!! s-a redeschis un fel de cinemateca in Cj in casa municipala de cultura... vor fi proiectii saptaminale, marti dela orele 18.30. din cite a spus neneea de acolo, va cauta sa aduca filme in functie de cereri! :huh: - lool. tare!...
si pina se string cererile.. vor difuza Tarkovski :lol: - cred ca e cel mai difuzat regizor prin cinemateci... azi fu Copilaria lui Ivan.. prin padurea de mesteceni (sper sa fie si Wajda intr-o zi!!) Masha vrea sa sara un sant, ofiterul o prinde, o tine suspendata peste sant si o saruta.. ea e inerta... super scena! de altfel asa mi s-a parut intregul film - o colectie de imagini reusite pe ca rele astepti - stii ca trebuie sa vina regulat...
apoi e si o tema interesanta - razboiul copilului sau copilul razboiului... dar si obisnuitele misticisme si vizionarisme tarkovskiene pe care uneori le gust, alteori ma cam seaca - intilnirea cu batrinul ce tragea de un cocos in satul ala distrus - asa cum vor distruge si ei berlinul... lumea fumegind in spatele crucii...
nu vazusem filmul, asa ca a picat bine in seara asta!

martea viitoare va fi rubliov... pare-se ca toate vizionarile vor fi gratis !!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Mar 2007, 01:51   #329
herbert
Guru

herbert

gionloc, nu uita s-o inviti pe Mala Portugal la cinemateca...
un trandafir ceva...
numai nu popkorn la Tarkovski, please!,
ca va mancati creierii...
Old 28 Mar 2007, 02:00   #330
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by herbert:
un trandafir ceva...

popcorn!!! never!!
oricind voi fi unul dintre sustinatorii unei campanii anti-popcorn in salile de cinema (macar la filmele pe care le vad eu :lol: )

cea mai tare intimplare popcornista am vazut-o la Kill Bill 1. ma asezasem linistit si... vad ca undeva.. doua rinduri in spatele meu, se asaza un tip avind nu mai putin de un BAX de popcorn - adica vreo 20 de pungi!!

dar important e trandafirul...
Mala...
Old 28 Mar 2007, 10:46   #331
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ai scris dspr lazarescu k e d rahat
si dspr filmele lu marinescu k sint 'bune' - remember? (vezi k scot acu dovada!)
iar faptu k nu t prinzi d c 'blow-up' e un film mare e o kestie kre te-ar privi personal dk n-ai face din ac marturisire un statement polemic si un motiv d mindrie
numa rigizii nu-si skimba niciodata parerile; vrei sa ramii o p.ula in erectie toata viata? mai are si organu ala cu kre gindesti nevoie d o pauza!
Old 28 Mar 2007, 13:12   #332
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Capu' la fund!
Bis.
Old 28 Mar 2007, 14:58   #333
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

ai scris dspr lazarescu k e d rahat
Nu, am zis ca nu ma pot uita la asa ceva.
si dspr filmele lu marinescu k sint 'bune' - remember? (vezi k scot acu dovada!)
Cei care platesc cu viata e un film bun. Repet, film. Iar Cel mai iubit ... e de admirat pentru ca e facut cu bani privati, in RO. sunt doar doo astfel de filme. Asta si Sobolanii rosii, care e o porcarie da e facuta pe banii lu' Codre.

[Acest mesaj a fost modificat de StefanDo]
Old 28 Mar 2007, 15:25   #334
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Capu' la fund!
Bis.
Tris.
Dacä nu vä potoliti, îmi bag picioarele-n ea de logicä si coerentä, semi-continuturi prin bucätele de mesaje si orgolii personale, si sterg angro de la ultimul off-topic, de vä las cu ochii-n soare, cu minutele de typing consmate de pomanä, cu productiile glandular-cerebelare nemaicitibile, si cu penis enlargementurile nonenlargementificate.
Last warning.
Old 28 Mar 2007, 21:52   #335
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Pitbull e prea bland. Am sters o suita de posturi din acest subiect si, daca nu va potoliti, o sa primiti avertismente. La urmatoarea abatere va bannez trei zile. Nu mai utilizati cuvinte sau exprimari care pot fi interpretate ca atacuri la persoana .
Old 04 Apr 2007, 14:27   #336
gionloc
Guru

gionloc

The Science of Sleep

asta e un film despre un tip aflat intr-o perpetua stare REM. viseaza neincetat, iar visul sau se materializeaza, devine real, si il urmarim la televizor.. si el il urmareste la televizor..si ea est ela televizor.. si se uita si ea la televizor la povestea ei... in studioul de televiziune ... si el asmute camera pe un ecran din studio, prin el se cufunda intr-o noua poveste. sau viseaza o noua poveste. care este reala. visul este real. realul este visul...si apasind pe un buton merge o secunda in timp, in trecut sau in viitor. si ii este teama de iubire. vrea numarul prietenei vecinei dar lui de vecina ii place pina la urma. si se ascunde. si fuge.. de el, de vis, de implinirea tuturor la televizor. fuge tot in vis. sau in realitatea.. sau in realitatea visului.. sau in realitatea visului vazut la televizor. tot in vis.

ii este teama ca va suferi. asa ca ii raneste pe toti cei din jur sperind ca el va scapa neranit. dar se lezeaza doar pe sine, in fapt. caci el este real... si in vis si in realitate. si la televizor. este tot un vis. si este real. si este dureros sa vezi ca adormi si intri in real... in vis...
''toate vor fi asa cum le doresti. daca ai inceta sa te indoiesti ca te iubesc!''

arizona dream mixed with tim burton mixed with jan svankmajer mixed with freud mixed with kafka mixed with gilliam mixed with molly's monologue...

Michel Gondry
this f.u.c.k.e.r is a genius!
Old 07 Apr 2007, 01:29   #337
aayana
Guru

aayana

Click (2006),8/10
Un film care incearca sa ii trezeasca pe multi, cei care pun cariera pe primul plan, cei care muncesc pana incep sa ignore viata in sine...
Nu se intampla numai la americani, desi cred ca a fost binevenit in randul lor, asta pentru cei care l-au vazut!
Old 08 Apr 2007, 14:38   #338
ulrich
Guru

ulrich

"shooter" 4/10.jocul onest si incruntat al lui wahlberg si duiumul de amanunte balistice & lectii de supravietuire(care fac deliciul oricarui amator de joace video si de discovery)reusesc sa tina la suprafata(pana la un pumct)un film altfel handicapat sever de cea mai ridicola colectie de villains din memoria recenta(d.glover,koteas,rade senumaistiucum si ned beatty.ned beatty?? :shock: )
Old 10 Apr 2007, 15:39   #339
RinTinTin
Veteran

RinTinTin

Originally Posted by gionloc:
Originally Posted by herbert:
un trandafir ceva...

popcorn!!! never!!
oricind voi fi unul dintre sustinatorii unei campanii anti-popcorn in salile de cinema (macar la filmele pe care le vad eu :lol: )

cea mai tare intimplare popcornista am vazut-o la Kill Bill 1. ma asezasem linistit si... vad ca undeva.. doua rinduri in spatele meu, se asaza un tip avind nu mai putin de un BAX de popcorn - adica vreo 20 de pungi!!

dar important e trandafirul...
Mala...

Mala e a mea...
Old 10 Apr 2007, 15:55   #340
RinTinTin
Veteran

RinTinTin

Elementary Particles -by Oskar Roehler - 7.01
Too much contrast, dar un film de vazut. Sunt curios cum l-as fi receptat fara cartea lui Houellebecq, sunt sigur ca altfel.
MULT sub carte (asta e carte dupa care nu poti face film, nu Parfumul), dar cu substantza totusi (cam bizare accentele de fun, totusi, modul in care sunt ele construite - nu ca n-ar fi un pic de twisted fun si-n carte, dar in film e prea straight). Un mare plus pentru Moritz Bleibtreu.

The Lives of Others -by Florian Henckel von Donnersmarck - 9.79
A true masterpiece, no more to be said.

Izo -by Takashi Miike - 5.90
It's too much even for me.. Unul dintre filmele prea aiurite ale lui Miike (al carui fan sunt, totusi), n-am rezistat nici macar beat la el. Too much philosophy sold cheap.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules