Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Dec 2013, 00:54   #21
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Chiar bun pontul. Ma gandeam la un moment dat la germana si am zis eventual sa vad si filme nemtesti. Poate nu m-as fi repezit la carti pana nu as fi avut senzatia ca stiu ceva mai mult. Poate am sa o cer inapoi sa vad ce iese
Old 26 Dec 2013, 11:41   #22
bremen1980
Guru

bremen1980

Originally Posted by copila_satanista:
Chiar bun pontul. Ma gandeam la un moment dat la germana si am zis eventual sa vad si filme nemtesti. Poate nu m-as fi repezit la carti pana nu as fi avut senzatia ca stiu ceva mai mult. Poate am sa o cer inapoi sa vad ce iese

Inseamna ca o sa traiesti mult pentru ca cineva (?) spunea ca viata e prea scurta ca sa inveti germana .
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Dec 2013, 11:56   #23
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Eh, invat si eu macar nitica Am mai mult ideea sa invat o limba... si am zis sa iau germana ca se tot zice ca e grea, desi inca nu m-am hotarat prea tare, acum ma gandeam spre exemplu la mai multe. Aleg eu una pana la urma si ma pun pe treaba, ma atrage mai mult actul in sine, de a invata o limba.
Old 03 Jan 2014, 23:35   #24
chuckyfan
Guru

chuckyfan

Mario Sabino - Ziua în care mi-am ucis tatăl. Am lăsat-o după 20 de pagini. Personajul principal e atât de atoateștiutor încât e insuportabil. Poate o reiau cândva.
chuckyfan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Jan 2014, 23:35   #25
topgearro
Novice

topgearro

"Sfarsitul hranei in era hipermarketurilor" - mai am 30 de pagini si finalul incepe sa ma dezamageasca fata de ce am citit pana acum. Cred ca ma opresc aici.
topgearro is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Jan 2014, 11:40   #26
kimbra
Novice

kimbra

Eu m-am pus pe Agonie si Extaz de Irwing Stone, mi se pare foarte frumoasa si fascinanta. Vreau sa ma apuc de Simulacru si simulare de Baudrillard. Mi-a recomandat-o o prietena care a terminat literele si mi-a vprbit despre ea putin, e drept ca mi-a captat interesul si curiozitatea.
kimbra is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Dec 2014, 16:15   #27
bremen1980
Guru

bremen1980

''Adevărul despre cazul Harry Quebert '' de Joël Dicker . O carte politista scrisa de un scriitor francez despre evenimente petrecute in SUA . Premiata , laudata , gogonata de peste 600 pagini . Descria Isaiah Berlin pe undeva situatia paradoxala a evreilor europeni . La inceput erau urati pentru ca erau prea diferiti de conationalii lor . Dupa ce prin eforturi mari au fost asimillati , erau urati pentru ca erau mai francezi/germani /englezi decat francezii/germanii/englezii printre care convietuiau .
Asa e cazul si cu Joel Dicker care a scris un roman mai american decat americanii
Didacticismul insuportabil si stilul pueril si siropos al cartii fac din aceasta lectura o strepezeala pentru minte .Am rezistat cam 100 de pagini la acest ''Veronica Mars '''in varianta literara .

Bine ca am imprumutat-o de la biblioteca

In mod sigur o sa urmeze si un film de duzina ( poate chiar un serial) , dupa cartea asta de duzina

bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules