Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

View Poll Results: Sunteţi de acord cu închiderea Cafenelei pe 3 zile?
Da 10 58.82%
Nu 7 41.18%
Voters: 17. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Apr 2009, 17:10   #21
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Cabron,

ai dreptate in tot ce zici tu acolo, insa e posibil (habar nu am poate ne zice Stefan) ca acest forum sa aiba nevoie si de rating, altfel poate nu s-ar mai putea organiza concursuri, nu s-ar putea da premii, sau upgrada forumul, nu stiu, trebuie sa fie si un raison economic, inainte sa-i sarim la gat lui stefan ca nu a inchis cafeneaua poate ar fi bine sa aflam si de ce. sincer acuma.

apoi mai gandeste-te la ceva: cafeneaua exista si inainte vreme, si totusi discutii serioase despre film existau, useri seriosi la fel, capabili, talentati, cu opinie bine sustinuta. ceea ce inseamna ca diferenta o face acum nu cafeneaua ci calitatea user-ilor. esti de acord cu mine?

eu as vrea inchiderea cafenelei, dar tre sa privim imaginea de ansamblu, ce sa facem, asta-i situatia!
illotempore2002 is offline   sendpm.gif
Old 26 Apr 2009, 17:15   #22
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by illotempore2002:
ceea ce inseamna ca diferenta o face acum nu cafeneaua ci calitatea user-ilor. esti de acord cu mine?
Da. Si ceea ce spuneam si eu, acesti useri te trag in jos. Daca nu pe mine ca ma incrancen eu si nu accept asta, trag in jos tot forumul astfel incat atunci cand e nevoie sa mai scriu aici, tre sa ma cobor la nivelul bairamului/ "socializarii" ca sa pot comunica. Altfel stau singur-cuc prin topice gen Blog si imi vad de ale mele, nici asa nu as da bine ca m-am gandit si la asta.
Sa fiu modest, recunosc, nu tre sa ma cobor prea mult dar ideea e ca ma cobor.
Neuptolem is offline   sendpm.gif
Old 26 Apr 2009, 17:18   #23
illotempore2002
Guru

illotempore2002

pai nu mai intra in cafenea deloc, daca te trage in jos. come on, ai puterea de decizie, ce naiba, nu poti sa dai vina intreaga pe cafenea.
singuratatea ta din alte topicuri 9de filme) este justa, si eu tot strig ajutor prin topicul de cinema romanesc, si degeaba.
Old 26 Apr 2009, 17:21   #24
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Iar daca prioritatea e Ratingul, eu am cam terminat-o cu forumul, va spun de acu'. Nu vreau maine-poimaine sa ma trezesc cu cativa fotbalisti pe-aici. Unul a aparut deja. Ce urmeaza? Cantaretii???
Old 26 Apr 2009, 17:22   #25
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Vad ca si "Condica de sugestii si reclamatii" consuma prea mult din energia userilor, poate ar trebui s-o inchida si pe asta

Neuptolem, fratioare, CAT AI SCRIS!!!
halebardul is offline   sendpm.gif
Old 26 Apr 2009, 17:31   #26
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by Neuptolem:
Iar daca prioritatea e Ratingul, eu am cam terminat-o cu forumul, va spun de acu'. Nu vreau maine-poimaine sa ma trezesc cu cativa fotbalisti pe-aici. Unul a aparut deja. Ce urmeaza? Cantaretii???

te-as ruga sa te abtii de la clasificarile astea la care bag seama ca nu te pricepi deloc. nici macar nu stii despre ce si cine vorbesti.

TU esti cel care contribuie substantial la rating-ul cafenelei, tu esti vinovat pt asta! tu si noi care scriem aici!

da' potoleste-te odata si du-te la Atelier, du-te la Tema 2: personaj, numai nu te mai vaicari ca o baba ca ni s-a luat de vaicareli!
Old 26 Apr 2009, 17:37   #27
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by halebardul:
Neuptolem, fratioare, CAT AI SCRIS!!!
Eram sigur. Bineinteles ca imi pot vedea de ale mele si scrie la scenariile alea dar azi nu am dispozitia necesara, nesomnul si un inceput de raceala imi scad entuziasmul si energia creativa; si am zis ca totusi sa imi spun parerea care-mi statea pe limba de cateva zile, saptamani, poate luni, aici. Iata ce raspuns primesc!
Okay, am scris in zadar, stiam asta. Si cred c-a fost ultima data. Ma bag la un Fervex si la somn. Ce tot o mai frecam??? Nimic nu se schimba! Nostalgia trecutului isi va gasi remediul doar in viitor, un viitor ex-Cinemagia, sure!
Silver_boy mi-a spus candva ca forumul asta va fi o etapa din viata mea si nimic mai mult. N-as vrea sa cred ca aceasta etapa deja s-a terminat, caci a fost prea frumoasa si n-am facut nici macar pe jumatate din ce mi-am propus.
...
I'm done here!
Old 26 Apr 2009, 17:38   #28
illotempore2002
Guru

illotempore2002

io tot te iubex si nu as vrea sa pleci si poti sa ma faci cu ou si cu otzet, nu am sa ma supar niciodata pe tine
Old 30 Apr 2009, 14:01   #29
halebardul
Guru

halebardul

Orice ati spune si orice ati face cafeneaua tot va ramane cel mai frecventat si mai plin de viata loc.

E ca in viata reala: cate cafenele sunt in Paris si cate cinematografe? Cati spectatori la film si cati clienti prin cafenele? Si am luat capitala tarii care are cea mai mare prezenta la film din toata Europa (probabil ca, in raport cu numarul locuitorilor, chiar din lume - nu stiu exact)

Nu vad motive de teama.

Daca userii care scriu aici sunt pasionati de film, vor intra si pe la sectiunile din Totul despre film. Asa cum faci cand mergi la cinema Eforie: bei o cafea, stai la taclale dar mai intri si la un film din cand in cand.

La cafenea, daca dansezi in curul gol pe masa, vine patronul si te da afara, in caz ca nu asta e specificul cafenelei. E normal. Sau daca injuri, te iei la bataie, urli, etc. Regula asta trebuie impusa si aici, corect.

Dar patronul cafenelei nu-ti vine la masa sa asculte conversatia si sa te judece, sa-si dea cu parerea, si sa considere ca subiectul pe care il discutati la masa voastra nu e interesant, asa ca ar fi bine sa incetati.

Sau sa zica: "daca va apucati sa vorbiti acum despre asta, va consumati energia si n-o sa va mai puteti concentra cand o sa intrati la film. Sau: "Incetati cu subiectul asta, ca o sa-i antrenati pe toti de pe aici in discutia asta".

Daca lancezesc topicurile din Totul despre film, e din alte motive, nu fiindca e plina cafeneaua si lumea se consuma acolo cu prea multa pasiune.
Old 30 Apr 2009, 14:08   #30
illotempore2002
Guru

illotempore2002

e totusi un forum de film. sau uiti asta?

nu se poate ca 90 % din activitate sa fie concentrata in zona cafenelei, pe topicuri aberante.

un forum care se respecta, de film, nici nu are astfel de sectiune.

viziteaza si tu niste forumuri de film straine sa vezi cum sta treaba.
Old 30 Apr 2009, 14:13   #31
halebardul
Guru

halebardul

e totusi un forum de film. sau uiti asta?

nu se poate ca 90 % din activitate sa fie concentrata in zona cafenelei, pe topicuri aberante.

un forum care se respecta, de film, nici nu are astfel de sectiune.

viziteaza si tu niste forumuri de film straine sa vezi cum sta treaba.

atunci ori sa fie ori sa nu fie.
iar daca este, sa nu fie cenzurata decat pe motive de urlete, injuraturi, sticle sparte, dans in curul gol, atat. Fara cenzura pe subiecte (care e interesant, care nu) si fara biciuire: bai, ia mai mergeti si scrieti si la film ca sa pastrati procentul.
decat asa, atunci mai bine sa nu fie.
Old 30 Apr 2009, 14:17   #32
illotempore2002
Guru

illotempore2002

de ce, suntem oameni destepti, putem opera cu categorii, evaluari, putem sa ne dam seama ce subiect merge dezbatut si ce subiect este aberant. nu am simtit cenzura pe aici, iar la cafenea, care este Tzara Aberatiilor, nici atat. sau iti pare rau dupa subiectul ala cu pisicutze?
Old 30 Apr 2009, 14:17   #33
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by halebardul:
daca este, sa nu fie cenzurata decat pe motive de urlete, injuraturi, sticle sparte, dans in curul gol, atat. Fara cenzura pe subiecte (care e interesant, care nu) si fara biciuire: bai, ia mai mergeti si scrieti si la film ca sa pastrati procentul.
Firesc.
la cafenea, care este Tzara Aberatiilor...
Mie-mi place Tristan Tzara - cu aberatiile lui...

Last edited by Pitbull : 30 Apr 2009 at 14:20.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 30 Apr 2009, 14:21   #34
halebardul
Guru

halebardul

de ce, suntem oameni destepti, putem opera cu categorii, evaluari, putem sa ne dam seama ce subiect merge dezbatut si ce subiect este aberant. nu am simtit cenzura pe aici, iar la cafenea, care este Tzara Aberatiilor, nici atat. sau iti pare rau dupa subiectul ala cu pisicutze?

nu-mi pare rau de el, dar asta m-a deranjat:

in afara faptului ca pozele erau prea multe si prea mari, lucru care se putea rezolva, nu supara pe nimeni.

si chiar daca exista atatea site-uri pt iubitorii de pisici, tot nu conteaza, avea loc si aici o discutie pe tema asta. Asa cum se discuta si poezie, teatru, etc.

Iar explicatia: "uite numai grija asta nu o aveam" nu mi se pare o justificare buna pentru a-l inchide. E doar cenzura pe continut (deloc obscen)
(sau e vorba de pisicutze=pussies=pizde si de aia a deranjat?)

e treaba mea ce discut in masa pe care am ocupat-o in cafenea.
iti convine, iei loc si vorbesti cu mine.
nu-ti convine, mergi la alta masa.

Last edited by Pitbull : 30 Apr 2009 at 14:31.
Old 30 Apr 2009, 14:28   #35
illotempore2002
Guru

illotempore2002

e hai acuma, sa facem o drama din orice rahat!

e multa informatie toxica aka degeaba.

intra un nou utilizator si vede ce aberatzii se discuta aici si zice: ce dracu caut io aici, ia sa ma car, astia o ard numai pe discutii de retardati, despre film nu vorbeste nimeni! Ia sa ma car!

Sentiment pe care incep sa-l incerc si eu sincer.
Old 30 Apr 2009, 14:34   #36
halebardul
Guru

halebardul

Uite, vezi, asta e atitudine de cenzor.

Pai daca intra un user nou (si ce ne mai pasa noua de el! mai mult decat de cei care sunt aici) intra IN CAFENEA, din proprie vointa, deci e avizat ca acolo se discuta orice.
Daca spune ce zici tu ca ar putea zice, duca-se dracului, oricum inseamna ca e un bou.
Sa intre la topicurile specializate.
Tu, cand ai intrat prima data pe forumul asta, nu tot peste asa ceva ai dat? Asta te-a facut sa nu mai citesti si la Totul despre film?
Old 30 Apr 2009, 14:36   #37
illotempore2002
Guru

illotempore2002

nu e asa cum zici tu.

dar o ardem aiurea aici.
Old 30 Apr 2009, 14:39   #38
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

intra un nou utilizator si vede ce aberatzii se discuta aici si zice: ce dracu caut io aici, ia sa ma car, astia o ard numai pe discutii de retardati, despre film nu vorbeste nimeni! Ia sa ma car!
Exact asta voiam sä zic si eu.
E o mare gresealä cä avem atâtea sectiuni în care despre film nu vorbeste nimeni, iar alea de profil au ajuns efectiv sä nu se mai vadä. Categoric, trebuie sä adunäm toate discutiile din alte domenii într-o SINGURA sectiune, care sä fi fie amplasatä într-o pozitie mai discretä, undeva în partea de jos a forumului. Posibile denumiri: "Zona liberä", "Cafenea", "La taclale", "De toate pentru toti", "Happy Hour", "Narvalul roz", etc...
Ce ziceti?
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 30 Apr 2009, 14:42   #39
illotempore2002
Guru

illotempore2002

da, trebuie facut ceva cu cafeneaua aia, eventual sa se stearga topicurile tampite in care se bate apa-n piua si se face filosofie de pahar.

topicurile legate de arta cum ar fi poezie, teatru, fotografie (a mentionat cineva ca ar vrea topic de pictura pe aici, ar fi cool sa se faca) sa fie grupate ca lumea separat si sa se inteleaga ca e vorba de niste subiecte mai serioase. ce-o cauta ars poetica langa am pisicutze de vanzare, nu stiu.
Old 30 Apr 2009, 14:44   #40
illotempore2002
Guru

illotempore2002

si inca ceva. chiar si pe celelalte topicuri mai serioase, se deschid topic-uri care nu au legatura cu filmele, nu vreau sa numesc ca o sa se simta lumea jignita.

Se pare ca lumea uita constant ca ne aflam aici pe un forum de FILME.

FILME adica FILME.

in pana mea.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules