Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 13 May 2006, 00:19   #21
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bäi, sä n-am ambitie, de la "Azucena" n-am mai râs asa de bine! Pe bune, mä uit în display, si râd în hohote!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai zi, Petricä, mai zi!!! Hai, tataie, hai, hai...!
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 13 May 2006, 00:20   #22
peter jackson
Senior

peter jackson

Principalul argument este acela ca filmul nu inseamna filozofie.oamenii au nevoie de relaxare dupa o zi de lucru si vor pentru 2 ore sa evadeze din real.Filmul comercial gen Star Wars le ofera asta iar filmul lui Cristi Puiu,Moartea domnului Lazarescu te intoarce in aceeasi realitate mizerabila.Daca ma ironizati nu inseamna ca aveti dreptate.
peter jackson is offline   sendpm.gif
Old 13 May 2006, 00:23   #23
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bravooo, Petricä!!! Vezi cä poti? Vezi, vezi, vezi???
Hai, tine-o tot asa! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tot asa cä nu mä las
Cä sunt cu King Kong pe-un pas
!
Old 13 May 2006, 00:27   #24
peter jackson
Senior

peter jackson

Pitbull

Pitbull ,daca te crezi un asa de mare intelectual .spune in ce crezi-esti ateu,budist,musulman,baiat de cartier.Lumineaza-ma cu intelepciunea ta
Old 13 May 2006, 00:30   #25
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Scormoneste pe forum, Petricä, si vei afla! Iti promit!
(Tip - pe la Cafenea, p-acolo... Te-am mai trimis o datä, da' väz cä nu te-ai dus. Erai prea ocupat sä vânezi homosexuali cu plasa de prins fluturi, bag samä.)
Old 13 May 2006, 00:37   #26
peter jackson
Senior

peter jackson

Am citit carti scrise de mari ganditori si oamenii de stiinta cum ar fi Stephen Hawking si nici unul nu folosea limbajul tau ironic.Oare Immanuel Kant folosea acest gen de limbaj in lucrarile sale.sau poate tu te crezi un ganditor mai de seama decat ei
Old 13 May 2006, 00:42   #27
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Vaaai, päpusel, dar tocmai DE-ASTA îmi permit sä fiu ironic! Cum sä mä compar eu cu Schopenhauer, cu Hegel, sau cu Marele Immanuel? "Cä doar i-am si spus, la dejun..."
(Ia sä vedem, de unde-am citat acum? Mm? )
Old 13 May 2006, 00:48   #28
peter jackson
Senior

peter jackson

Aroganta ta este nelimitata si nejustificata.Spune-mi care este filmul tau favorit all time ca sa imi dau seama cu cine discut.Iar pittbullul este un simbol al violentei si nu al intelepciunii.Te definesti dupa pseudonim drept un tip obsedat de violenta.
Old 13 May 2006, 00:54   #29
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Mult stimate si distinse, trecând peste faptul cä nu ai recunoscut citatul din Bulgakov, îti fac hatârul si-ti spun cä filmul meu favorit este "Stalker" (unul dintre cele mai profund crestine filme fäcute vreodatä - si nu numai atât). Iar pitbullul este un simbol al violentei doar în ochii unor ignoranti. Nu e "simbolul" întelepciunii, dar e cel mai întelept dintre câini - si mult mai întelept decât o sumedenie de oameni din jurul nostru. Cu umilintä recunosc: nu voi fi niciodatä în stare sä-l egalez - nu numai ca întelepciune, ci si în materie de iubire, loialitate, credintä nesträmutatä, moralitate, cinste, fermitate, vointä si... altele.
Old 13 May 2006, 01:01   #30
peter jackson
Senior

peter jackson

sunt sigur ca te simti mult superior majoritatii doar pentru ca ai citit cateva carti si ai vizionat cateva filme.am noutati pentru tine =nici cel mai inteligent si cultivat om de pe planeta nu are dreptul sa se simta superior celorlalti.daca ai intelege religia crestina ai intelege si acest lucru si nu ai mai crede ca imi esti superior.
Old 13 May 2006, 01:05   #31
peter jackson
Senior

peter jackson

Vad ca iti plac filmele sovietice regizate de Andrei Tarkovski.Probabil ca publicul american ar adormi in jumatate de ora la acest film.
Old 13 May 2006, 01:08   #32
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Monsericul meu mic, scump si drag, iar ai dat-o barä. Nu numai cä mä plasez cu mult sub jumätatea scalei "superioritätii", dar nici nu cad în desertäciunea de a-mi face iluzii cä as fi mai sus... M-am vindecat de boala asta pe la vreo optispe ani - când, ca orice pusti care se respectä, eram nebun, iubeam si n-aveam bani... Cât despre cärtile pe care le-am citit... mult mai multe si mai importante sunt alea pe care NU le-am citit - din lipsä de timp, din lene, din deläsare, de una, de alta... inclusiv din cinematografie, sunt multe care mi-au scäpat - poate-acum, cu CD-urile, sä mai recuperez... Nici mäcar filmele pe care le-am fäcut n-au fost prea multe si prea grozave... Atâta despre "superioritate". Iar dacä nu întelegi valentele limbajului ironic, si-l mai si confunzi cu "violenta"... Stii ce spune-un vechi proverb malgas? Da' un vechi proverb etrusc?
Old 13 May 2006, 01:11   #33
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by peter jackson:
Probabil ca publicul american ar adormi in jumatate de ora la acest film.
Nu probabil, SIGUR!!!
Old 13 May 2006, 01:15   #34
peter jackson
Senior

peter jackson

deci tu cosideri ca publicul american e format din idioti care nu inteleg subiectul acestui film sovietic
Old 13 May 2006, 01:18   #35
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Fals:
1) Publicul american e format din oameni inteligenti, dar dintr-o altä categorie culturalä.
2) Filmul este ANTISOVIETIC (printre altele) - realizat în perioada sovieticä.
Old 13 May 2006, 01:22   #36
peter jackson
Senior

peter jackson

Publicul de pretutindeni doreste sa se relaxeze in sala de cinema.de aceea George Lucas ii e superior lui Tarkovski.
Old 13 May 2006, 01:23   #37
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Auleo, iar începem!
E clar: cum nu mai are replicä - hait! Inapoi la vechile idei - putine, da' fixe!
Old 13 May 2006, 01:28   #38
peter jackson
Senior

peter jackson

Spune-mi tu de ce majoritatea spectatorilor din toata lumea il prefera pe lucas in locul lui tarkovski.Acest lucru se intampla si in Rusia deci nu e vorba de diferentele culturale dintre americani si europeni
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules