Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 May 2008, 22:55   #21
grecu25
Junior

grecu25

E clar mãi oameni buni, fata vrrrea ! De ce nu-i fac moderatorii un topic
maaaare, numai al ei dar sã fie cu adresã via Burkuina Faso, sã scrie ea acolo muuuult ºi poezii ºi prozã cã ãia tot nu înþeleg expresiile ei docte referitoare la beþe în c** ºi multe altele, cã aºa a educato pe ea MAMA EI! ªi cu Î din A ºi cu Î din I tot nu a înþeles ideea de respect... mai ales când începe ea fraza cu acel sublim ...Ãããã ! Doamne cât bun-simþ ºi câtã educaþie ! ªi cât rafinament... poate se mãritã, poate scãpãm.
grecu25 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 May 2008, 23:12   #22
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
grecule, "ignore her, maybe she'll go away!"
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 May 2008, 23:40   #23
grecu25
Junior

grecu25

Supy, ai dreptate! Am omorâ(î)t tastatura degeaba !Dacã ºtia Einstein ce efecte largi au radiaþiile astea pentru mintea (care minte in cazul ºtiut ???)
omului cred cã renunþa! ªi uite aºa ne-am pricopsit cu o MUTANTÃ ! Eu mã retrag, vã pupã Grecu'l pe toþi! Bye, bye !
grecu25 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 May 2008, 15:01   #24
viezure
Junior

viezure

Poate sa fie cumva una din piesele astea:

1
2
3

?
viezure is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 May 2008, 17:03   #25
CineMagia1
Guest

CineMagia1

Pitbull, informatori au fost, informatori sunt încã, felicitãri, vãd cã eºti mai eficient decât îþi este reputaþia! Ti pup!

Partea bunã e cã poate cu ocazia asta o sã citesc ºi eu legile acelea privitoare la Net, le-am printat acum vreo 2 ani, ºi cred cã ar fi timpul sã aflu ce ºi cât au dreptul unii sã dea pe Net despre tine.

În încheiere o sã fiu iar fatã rea ºi-am sã te arãt cu deºtu' dupã cum ºi meriþi, ce listã de IP-uri dragule?! Dacã ar fi fost diferite chiar nu þi-ai fi dat seama cã cã sunt eu! E la mintea cocoºului cã oricâte IDuri aº avea pe acest site, unde folosesc doar PCul de-acasã pt a le accesa în "registrele" tale figurazã un sigur IP! Oricum, eu mã amuz întotdeauna verificându-l, sau poate cã programele/ site-urile prin care-o fac sunt prea slabe, întotdeauna mã "vãd" la Bucureºti.

Grecule, scuze, dar iar nu te citii în întregime, însã afirmaþia cu radiaþiile din Cernavodã mã fãcu sã-þi mai scad 20 de puncte din IQ. Când aci va exista nivel-de radiaþii în afara Centralei nici mãcar idioþii_din Timiºoara nu_ vor_fi ok, crede-mã.
CineMagia1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 May 2008, 17:07   #26
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

de la peter jackson n-a mai vazut pe cineva sa-si faca doua clone in aceeasi zi

ban pe IP
Old 27 May 2008, 17:21   #27
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Culmea - chiar îmi pare räu.
Din päcate, si-a fäcut-o cu mâna ei...
Acu' sä te tii la înjuräturi pe mess! :o
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 May 2008, 17:27   #28
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

be a gentleman and... ignore
Old 27 May 2008, 17:29   #29
klein
Guru

klein

Originally Posted by Pitbull:
Culmea - chiar îmi pare räu.
Din päcate, si-a fäcut-o cu mâna ei...
pai tu i-ai dat adresa ta de mess? cea adevarata? :o
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 May 2008, 17:42   #30
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Da, pentru cä la început chiar pärea o persoanä de calitate, si mi-a trimis niste mesaje private destul de prietenoase.
Pe mess e cu totul altfel, mult mai ponderatä, rezonabilä si normal-comunicativä (în unele momente, chiar OPUSUL celei de aici). Cum am spus de-atâtea ori - nu e DELOC rea, dar combinä în mod nefericit zäpäceala, neatentia, ignoranta si violenta... Mäcar trei din astea ar putea fi charming, în unele situatii - dar, luate la un loc, efectul e apocaliptic...
Si mai are si obiceiul problematic de a nu suporta bunätatea celor din jur. Ori de câte ori m-am purtat frumos cu ea, blând, întelegätor, nu putea concepe cä sunt sincer, automat mä acuza de ipocrizie... Regret cä a fost adusä în starea asta, si as da putin de toti peretii cu cei care au ränit-o asa în trecut - dar nici n-am resurse sä devin eu targetul tuturor acestor descärcäri. Toate au o limitä.
Sigur, pot s-o blochez - dar asa nu-mi plac trädärile astea... Imi taie tot cheful... Fac orice ca sä le evit - din päcate, pentru unii oameni sunt ca aerul...
Originally Posted by Pitbull:
L.E. Nu pe mess, ci în inbox. Am preferat sä sterg e-mail-ul färä sä-l deschid. Din respect pentru ea.
L.L.E. ...Si a urmat altul, cu mesajul continut chiar din titlu - contestându-mi afirmatia cä-i sterg e-mail-urile färä sä le deschid. Nu e în stare sä creadä cä efectiv NU DORESC sä citesc acele reprosuri halucinante, pe care le cunosc atât de bine din câteva cazuri anterioare. Nu sunt deloc curios, si nici masochist, sä mä expun asa unor chestii care stiu dinainte cä-mi vor täia tot cheful.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules