Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 08 Jul 2004, 15:25   #21
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by Gaandalf:
Propun Luna August la mare k scad pretzurile. Shi e accesibila ptr totzi... cluburi, mare, cinematografe, soare shi atmosfera
Propun Munte - oriunde - la iarna... mai multzi ... vreau sa fac snowboarding :w00t:

Lasa mah ca vin yo la mare.. pe 26 iulie... Vin sa te terorizez sa-ti vad cinemaurile multiplexane din constanta...

Pt restul cinemagiei... propun luna august ca reuniune.. undeva dupa 10 august.. ca atunci sunt liber... Unde... rasnov, brasov e buna zona... mai e si prin centru tarii... Cat de lunga sa fie tabara... Cat va tin buzunarele... Eu vin max o sapt cam asa...
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Jul 2004, 16:01   #22
christi
Guru

christi

Send a message via Yahoo to christi
Originally Posted by raptor:
dupa o mica consfatuire :? si o analiza atenta a datelor,se pare ca perioada optima bate undeva intre 10 si 20 (cu variatiunile de rigoare)august daca nu ma insel...si cum sighisoara e tot mai pomenita-daca stie cineva preturi/cazare pe-acolo,pls do tell.

Pai la Sighisoara depinde.... pretzurile difera in functie de perioada. Festivalul e intre 30 iulie - 1 august, si atunci cu siguranta e mai scump...
Old 08 Jul 2004, 22:04   #23
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
E mai scump, dar daca stam la corturi nu avem nici o treaba... asa cu camera e aiurea... si scump(mai ales in cetate).. Berea e berea(preturi acceptabile), iar de mancat nu cred ca o sa fie o problema, iar atmosfera e placuta... Duminica e mai aiurea cand se termina...
Asadar .... cine se inscrie pentru o Sighisoara??
Old 09 Jul 2004, 09:10   #24
Serghei
Guru

Serghei

Originally Posted by Jay:
Asadar ... cine se inscrie pentru o Sighisoara??

Am fost anu trecut,3 zile de baut in continuu.Preturi?

Berea-10mii;Cazazre-0lei(dormit pe strada);Drumu pana acolo-50mii(mers cu nasu').

Daca vreti sa mergeti la o bauta prelungita se merita,daca ramaneti trezi e jale,s-a dus la vale festivalul,numai pustani imbracati in negru si cu death-metalul in cap :sick:

Eu am discutat cu Egon si s-ar putea mai multi sa mergem in Delta la festivalul de film,cica ar construi astia acolo un oras in miniatura.Mai informati-va pe subiect,ar fi misto acolo,plus ca o sa fie filme toata ziua.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jul 2004, 09:33   #25
Danica
Guru

Danica

hm...revenind la Sighishoara..nu-i musai sa mergem cand e festivalul..maj..au zis ca pot sa mearga la inceputul lunii august ..cu cazarea o sa ma interesez pe la nishte hoteluri/moteluri sa vad cam ce preturi sunt..avand in vedere ca unii vor sa mearga cu cortul iar altii nu (myself included) putem sa facem asha ..cei care vor sa mearga cu cortul se duc cu cortul iar cei care vor sa stea la hotel (motel/pensiune/gazda) o sa stea acolo ...ca sa toata lume fericita ..e bine?......asha...acum cu hotelul ..o sa va spun in curinad cam cat costa o noapte..shi ii rog pe toti forumishti care au mai fost la Sighishoara (sau daca au prieteni care au fost pe acolo)sa ne spuna shi noua cam care sunt preturile la gazda sau peunsiuni(astea fiind mai ieftine de obicei)shi poate ne recomanda pe cineva ...
Old 09 Jul 2004, 22:42   #26
Jay
The Space Cowboy

Jay

Originally Posted by Serghei:
Asadar ... cine se inscrie pentru o Sighisoara??
Daca vreti sa mergeti la o bauta prelungita se merita,daca ramaneti trezi e jale,s-a dus la vale festivalul,numai pustani imbracati in negru si cu death-metalul in cap :sick:
Eu am discutat cu Egon si s-ar putea mai multi sa mergem in Delta la festivalul de film,cica ar construi astia acolo un oras in miniatura.Mai informati-va pe subiect,ar fi misto acolo,plus ca o sa fie filme toata ziua.
Daca e vorba despre festivalul Anonimul.. Am deschis eu un subiect,mai demult, la Premii si festivaluri... ziceam ca poate mergem mai multi...
Cat despre Sighisoara... Eu am fost anul trecut, iar daca mergi cu gasca .. te cam doare de pustani cu metalu in cap si tot felul de punkeri care cer o tigara...
Iar in afara festivalului, Sighisoara nu e cine stie ce.. Vezi cetatea si cam atat.... Mai bine am merge la munte, undeva mai izolat...
Old 09 Jul 2004, 22:55   #27
Pinky
Guru

Pinky

La Sighisoara e destul de neintersant.. preturile sunt cam mari tot anul, pt ca vin multi turisti mai ales din strainatate (Dracula legend etc). Oricum, nu merita sa stai acolo mai mult de 1-2 zile pt ca n-ai ce vedea...
Old 09 Jul 2004, 23:01   #28
Jay
The Space Cowboy

Jay

Pai .... Nu e mai bine sa mergem la munte... Pe undeva prin ... sa zicem.... Iezer Papusa... sau undeva.. prin Vrancea... unde sunt multi turisti ... si sa fie cat mai liniste... Cu cortul zic eu ca e mai bine...Dar daca nu e bine... cabane sunt slava domnului...
Old 10 Jul 2004, 01:41   #29
Jay
The Space Cowboy

Jay

Apropo de rock Serghei....si de Festival

Fara rock la Festivalul Medieval de la Sighisoara
Festivalul Medieval de la Sighisoara va avea loc in perioada 30 iulie-1 august si se va concentra in special pe spectacole de teatru medieval, rock-ul fiind exclus de la manifestarea din acest an. Organizatorii manifestarii au anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca spectacolele de teatru medieval vor fi jucate pe cele trei scene amenjate in Cetate si in oras. Potrivit organizatorilor, festivalul a fost gandit ca un "asediu cultural" al mai multor ordine de cavaleri. Astfel, cavalerii apartinand Ordinului Cavalerilor de Sibiu, Ordinului Cavalerilor Cetatii Rosii, Ordinului Cavalerilor de Medias si Ordinului Cavalerilor Lup din Cetatea Targu Mures, care vor avea taberele la poalele Cetatii Medievale, vor asedia zilnic centrul istoric al Sighisoarei. Printre interpretii care vor concerta se afla si Blackbeers, Slang si Ada Milea. Manifestarea va incepe cu o parada a costumelor medievale, in centrul vechi al Sighisoarei, va continua cu numeroase spectacole si se va incheia cu un inedit Carnaval al Cartofilor Magi, un festin medieval, si o dezlantuire de dansuri caracteristice spatiului si timpului renascentist. Ca o prelungire a zilelor de festival, dupa ce se va retrage si ultimul cavaler vor rula, pe trei ecrane, filme istorice cu subiect medieval si desene animate. O alta noutate este Tribuna Oamenilor Liberi, unde nemultumitii vor putea sa isi strige furia in gura mare, dar numai dupa ce vor urca cele 176 de trepte care duc la Dealul Cetatii. Manifestarea beneficiaza de un buget de circa 140.000 de euro, cu aproximativ 50.000 de euro mai putin decat anul trecut. Organizatorii spun ca in cadrul spectacolelor vor evolua peste 400 de artisti profesionisti si amatori, iar taxa de intrare in Cetatea Medievala se va mentine la valoarea de anul trecut, de 10.000 de lei. Ei nu au putut face o estimare a numarului de participanti, dar au precizat ca pana acum peste 10.000 de turisti straini si-au rezervat locuri de cazare.
Old 10 Jul 2004, 02:32   #30
raptor
Leprechaun

raptor

oki.perfect,jay.sa sadem o tzira si sa reflectam,ca suna fain!desi mai mult ca sigur metalizarea/blackereala se va efectua prin casetofoane,in lipsa altor 'surse' din ce zici tu merita mers.o temere a mea e sa nu devieze brusc faza si sa se transforme sighisoara asta intr-un 'duelot' daca ma intelegeti,oameni buni.

multam pt sugestie serghei,uitasem de chestiunea asta.merita trecuta pe lista.
anuntul meu este ca in a 2-a sapt. din august plec la mare.deci no chance for me at that time.c'estlavie.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jul 2004, 09:29   #31
Serghei
Guru

Serghei

Apropo de rock Serghei....si de Festival

Pune ma virgula unde trebe ca se intelege altceva! :oops:

Din experienta anilor trecuti va spun ca asa nu o scoateti la capat.Unu vrea la dracu' altu la ma-sa.

Raptoare,daca tot te-ai apucat,fa un poll cu cateva optiuni culese din sugestiile oamenilor!

Deasemenea,unu vrea la hotel altu vrea sa mearga cu intercity,cel mai bine e sa hotarati in asa fel incat sa poata veni si aia cu mai putini bani,de preferinta e sa mergeti cu cortul(numai sa aveti corturi serioase,la munte ploua si o poti pati).

La mare,in perioada asta(de vara) e lume prea pestrita si e cumplit de obositor,la Sighisoara e misto de mers pt o bauta de 3zile-pe care presupun ca fetele din grup nu o sa o aprecieze-si in plus nu e o locatie care sa se preteze la o asemenea intalnire.

Deci,mergeti undeva la munte,de preferinta undeva unde macar unul din voi stie locurile(sau chiar mai bine,agatati un student la geografie)

...distractie placuta!
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jul 2004, 15:05   #32
Jay
The Space Cowboy

Jay

Pai... Daca sunt mai multe propuneri.. Eu as vrea sa bag Vama Veche sau Rarau(Bucovina).....
Old 10 Jul 2004, 15:49   #33
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Re: Marea REuniune CineMagia

Raspuns:

1). Vreau shi se poate...
2). Interval 20 august - 1 septembrie
3). Cort de acord...intrebare...cate corturi exista? Sau se risca cineva la Hobbit-style, in mantaua elfeasca sub cerul liber?
4). Eu zic munte..brashovu` rulzzz....

Shi la ce concluzie s-a ajuns? Sau iar am ajuns de unde am plact..."De ce nu venitzi acolo shi dincolo?" ...
Old 10 Jul 2004, 16:06   #34
Jay
The Space Cowboy

Jay

Nici o concluzie... suntem la sectiunea propuneri...
Old 10 Jul 2004, 16:09   #35
TLD
Spirit of the System

TLD

Nici o concluzie... suntem la sectiunea propuneri...

Poate ar trebuii sa avansam mai repede... Eu zic ca perioada cea mai buna ramane dupa 10 august.. cand majoritatea au zis ca pot veni... (acuma sa nu se supere restu care nu pot.. asa mi s-a parut mie ) Cu regiunea va las sa vociferati... ca eu n-am idei... Numa hotarati mai repede! Si dupa mine putem sa o tine toata noaptea pe strazi atat timp cat nu ne ridica garda... ahhh prietenii mei garda!
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Jul 2004, 23:32   #36
raptor
Leprechaun

raptor

1.catre serghei: cu pollul mai astept,sa vad cind se epuizeaza toate sugestiile.cit despre transport,intai tre' sa aflam unde o sa mergem
ps.prin agatat student geografie voiai sa zici agatat studenta geografie,nu?
2.se preconizeaza k sigura o iesire la munte-eu as zice intr-o zona cu lac,ca-mi plac lacurile ca te poti balaci....prin lac nu inteleg lac glaciar
3.pai k corturile sa vedem si sa ne numaram citi venim si citi au.eu am.daca o sa fie la hotel atunci n-o sa mai fie probleme.

Old 11 Jul 2004, 02:28   #37
Ilila
Tinkerbell

Ilila

Send a message via Yahoo to Ilila
Originally Posted by cinemagia:
Prima editie a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL va avea loc intre 17 si 22 august 2004 la Sf. Gheorghe - Delta Dunarii
optiunea aceasta tre' sa figureze in poll

PS. Am auzit ca s-a anuntat (NEOFICIAL) Robert De Niro... e adevarat sau nu?
Ilila is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Jul 2004, 18:33   #38
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Ilila:

Sa shtii ca era mai bine daca era un poll. Era mai usor sa vezi care fiecare ce vrea... asha... :huh:
Old 11 Jul 2004, 20:59   #39
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by raptor:
cu pollul mai astept,sa vad cind se epuizeaza toate sugestiile

ehem...as i said before...^^^

Old 12 Jul 2004, 17:20   #40
Jay
The Space Cowboy

Jay

Originally Posted by Ilila:
Originally Posted by cinemagia:
Prima editie a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL va avea loc intre 17 si 22 august 2004 la Sf. Gheorghe - Delta Dunarii

Chiar.. ar fi o idee foarte buna... macar cateva zile...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules