Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 06 Jan 2005, 15:58   #21
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Pinky:
In alta ordine de idei, cel putin i-am vazut pe Brad Pitt (omul asta nu imbatraneste?) si Vincent Cassel

oh, mai comme je deteste vincent cassel ! je voudrais casser son visage avec un marteau !
Old 10 Jan 2005, 16:51   #22
acidhouse
Novice

acidhouse

care aveti coloana sonora a filmului ?

HMMMMMM filmu nu mi sa parut nemaipomenit desi multi din sala radeau eu ma uitam ca prostu si tin sa cred ca eu nu mi am pierdut simtu umorului si ei erau... varza ..un film de nota 7 cu 2 3 faze comnice ..si muzica fff buna !! as vrea sa intreb daca stie careva ce melodie a fost cand a trecut "ala" printre lasere cand a vrut sa fure ou pasarea noptii parca era ala ok thx astept raspunsuri
Old 12 Jan 2005, 18:41   #23
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by notorious:
demona, tu mi-ai luat-o inainte! pt ca eu vroiam sa fac un topic de genul 'ocean's twelve' - cel mai mare jeg al anului...

Tzapa... Las` ca trece... Pareri shi pareri... :hmm:
Old 21 Jan 2005, 16:24   #24
Sunshine
Novice

Sunshine

Send a message via Yahoo to Sunshine
desi nu se compara cu primu ,e dragut si asta .
tre sa recunosc ca ma asteptam la muuult mai mult si k e un pic cam forte trasa de par povestea dar as fi regretat daca nu m-as fi dus sa-l vad .
Si faza cu julia roberts care pretinde k e julia roberts , poate e haioasa pe moment , dar e de-a dreptu idioata
Pacat de bunatate de actori
Old 28 Jan 2005, 10:50   #25
tailgunner
Guru

tailgunner

Ok, filmul l-am vazut acu doua luni asa ca impresiile sint intrucitva "blurry"

Blasfemie: mi-a placut la fel de mult daca nu mai mult decit primul. Tocmai pentru ca e off-beat, dezordonat, vraishte. Daca O11 era adunat frumos, sleek and sly, concentrat asupra loviturii de la Belaggio, O12 e lasat sa se imprastie intr-un montaj aiuristic, euristic, aiuritor, fara vina (cu i din i, cu i din a). Aritmic si inegal, filmul pare "shot from the hip", insirind momente memorabile (chinezul ala pitic saltind ca un apucat pe patul de hotel, discutia dadaista Clooney, Pitt, Damon si Robbie Coltrane, discutia pilita dintre Clooney, Pitt si Cheadle despre virsta lui Clooney, arestarea prematura a lui Bernie Mac, scenele de pe peron), acceptabile (Bruce Willis as himself, ridicarea casei din Amsterdam, furtul oului Faberge din tren) si reprobabile (Julia Roberts as herself, accentul "Cockney" al lui Cheadle - Oi, 'aven't they mess' tha' up?, finalul cu Albert Finney, parintii lui Matt Damon) sau pur si simplu prafuite (Vincent Cassel, stereotip holywoodian al rafinamentului unui "Villain" din Vechea Europa, chestia cu laserele).
Daca O11 avea - din cite-mi amintesc - o singura inconsistenta logica (i.e. cum si cind au fost introdusi fluturasii cu reclame la phone sex lines in cazino?), O12 are legiune, da' par sa nu mai conteze. Imi place ca Soderbergh ajunge pe ici pe colo in filmu asta sa semene cu Altman, sau cu emulul sau mai tinar P.T. Anderson.
7.5/10
Old 02 Feb 2005, 10:32   #26
Avraam
Novice

Avraam

Mare porcarie ,pierdere de timp....mai bine stai acasa. :sick:
Cred ca si Ocolul Pamantului in 80 zile o sa fie la fel de mare porcarie.
Singurul care mi-a starnit un pic de interes este Comoara Nationala, ideea este interesanta sa speram ca si filmul va fi. 8)
Avraam is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2005, 12:37   #27
aditza2004
Guru

aditza2004

Azi vreau sa il vad si eu...dar din 10 oameni 8 zic ca e prost...si din aia 8 6 zic ca e f prost si 2 zic ca e mai prost ca ocean's 11....dar eu tot sunt curios sa il vad...fiindca sunt multe filme la care voi ati comentat si mie mi-au placut .
Old 07 Feb 2005, 00:27   #28
aditza2004
Guru

aditza2004

l-am vazut...mi-a placut....8/10....poveste mai buna ca 11....actiune mai putzina....merita vazut...
Old 08 Feb 2005, 09:07   #29
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Mai , nu inteleg de ce sariti sa demolati filmul. After all e un film de duminica, placut pentru regnul din care face parte si, din partea mea, e peste 11. Sigur, sunt prea multe personaje , prea neconturate, scenariul e obosit, da' cel putin e facut cu stil.
De exemplu pantalonii aia de pijama albi & semitransparenti, cu talie joasa, pe care ii purta vulpea noptii sunt curata lectie de stil

Last edited by Pitbull : 15 Aug 2009 at 01:37.
Mala Portugal is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules