Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 11 May 2010, 09:43   #21
vlad4s
Guru

vlad4s

Kick ass:revolutia oamenilor de a fi supereroi

atentie, contine SPOILERE!

Kick ass:o porcarie majora sau un entertaiment grozav?Pai sa vedem
Kick ass spune povestea lui Dave(Aaron Johnson),care era un tocilar:Ii placeau benzile desenate(asta nu e ceva rau),hormonii tremurau in el de la orice femeie,avea doar 2 prieteni,in rest singura lui putere era sa fie invizibil pt fete.Desigur ca mai era si batut dak nu isi dadea lucrurile la niste hoti.
Vrand ca toate astea sa se schimbe ii vine o idee:Cum de nimeni nu a incercat vreodata sa fie supererou?Nu supererou care sa zboare si chestii...
Ei bine el acum este primul om care incearca.Cu un costum la mana a doua si verde,in timp ce se antrena da peste niste hoti sin inceraca sa ii bata,dar primeste un cutit in burta si de aici la spital.Fiind la liceu se lanseaza zvonuri ca era gay ca la spital...porcarii de astea care chiar nu le vad rostul!
Oricum in afara de Dave filmul mai spune povestea lui Damon(Nicolas Cage) care era obsedat de omorarea unui om care i - a distrus trecutul,impreuna cu frumoasa si ucigasa lui fetita Mindy(Chole Moretz).Ca sa nu fie descoperit si ei se imbraca in costume ca fiind Big daddy si Hit girl.
Povestile lor se intercepteaza,dar inainte Dave ajunge faimos spunandu - si Kick ass.Intr - o supermisiune speciala de a lui aproape ca era sa fie omorat dak nu venea Hit girl sa ii omoare pe toti,adik prea tare fetita datorita unei copilarii pierdute.Acolo se intalneste cu Daddy si pana la urma devin prieteni intr - un fel,dar lumea stia numai de un erou:Kick ass si asa stia si omul care i - a distrus trecutul lui Daddy,un drug dealer,care vroia sa il omoare pe Kick ass crezand ca el i - a omorat oamenii,dar a fost Big daddy.
Vrand sa renunte,Dave se tot gandea la cat de slab e el si cat de tari sunt cei doi.
Si asa apare si Red mist(bad superhero guy!) care lucra pt drug dealer(taicasu),folosindu - se de Kick ass ca sa ajunga la Big Daddy.Pana la urma ii merge planul si Kick ass si Big daddy prinsi iar Hit impuscata.
Acum emisiunea mortii in care ni se prezinta moartea lui Kick si Big.Vine Hit sa ii salveze,dar a fost prea tarziu pt Big.
HIt si Kick se duc in cladirea lui drug dealer ca sa il omoare cu o strategie bunicica.Pana la urma tot se termina cu bine,dar Red mist in viata imi miroase a sequel.
Per ansamblu un film foarte bun,dar cu niste sene nu neaparat necesare,drama din flm mai ii da arome si copiaza la fix benzile desenate!Adik stiti voi el era primul,dar apoi au aparut altii mai buni,vroia sa renunte,dar se termina cu bine.Copie clasica dupa benzi desenate cu eroi.Copie,dar cu stil.Desigur putin cam sangeroasa si ar fi mers putina comedie,dar asta e.Desigur ca e destul de ciudat cu atatea arme,dar asta era ideea si e destul de buna.E destul umorul din film deci e foarte bun.

Last edited by StefanDo : 11 May 2010 at 12:42.
vlad4s is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 May 2010, 11:30   #22
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by vlad4s:
Kick ass:o porcarie majora sau un entertaiment grozav?Pai sa vedem
Kick ass spune povestea lui Dave(Aaron Johnson),care era un tocilar:Ii placeau benzile desenate(asta nu e ceva rau),hormonii tremurau in el de la orice femeie,avea doar 2 prieteni,in rest singura lui putere era sa fie invizibil pt fete.Desigur ca mai era si batut dak nu isi dadea lucrurile la niste hoti.
Vrand ca toate astea sa se schimbe ii vine o idee:Cum de nimeni nu a incercat vreodata sa fie supererou?Nu supererou care sa zboare si chestii...
Ei bine el acum este primul om care incearca.Cu un costum la mana a doua si verde,in timp ce se antrena da peste niste hoti sin inceraca sa ii bata,dar primeste un cutit in burta si de aici la spital.Fiind la liceu se lanseaza zvonuri ca era gay ca la spital...porcarii de astea care chiar nu le vad rostul!
Oricum in afara de Dave filmul mai spune povestea lui Damon(Nicolas Cage) care era obsedat de omorarea unui om care i - a distrus trecutul,impreuna cu frumoasa si ucigasa lui fetita Mindy(Chole Moretz).Ca sa nu fie descoperit si ei se imbraca in costume ca fiind Big daddy si Hit girl.
Povestile lor se intercepteaza,dar inainte Dave ajunge faimos spunandu - si Kick ass.Intr - o supermisiune speciala de a lui aproape ca era sa fie omorat dak nu venea Hit girl sa ii omoare pe toti,adik prea tare fetita datorita unei copilarii pierdute.Acolo se intalneste cu Daddy si pana la urma devin prieteni intr - un fel,dar lumea stia numai de un erou:Kick ass si asa stia si omul care i - a distrus trecutul lui Daddy,un drug dealer,care vroia sa il omoare pe Kick ass crezand ca el i - a omorat oamenii,dar a fost Big daddy.
Vrand sa renunte,Dave se tot gandea la cat de slab e el si cat de tari sunt cei doi.
Si asa apare si Red mist(bad superhero guy!) care lucra pt drug dealer(taicasu),folosindu - se de Kick ass ca sa ajunga la Big Daddy.Pana la urma ii merge planul si Kick ass si Big daddy prinsi iar Hit impuscata.
Acum emisiunea mortii in care ni se prezinta moartea lui Kick si Big.Vine Hit sa ii salveze,dar a fost prea tarziu pt Big.
HIt si Kick se duc in cladirea lui drug dealer ca sa il omoare cu o strategie bunicica.Pana la urma tot se termina cu bine,dar Red mist in viata imi miroase a sequel.
Per ansamblu un film foarte bun,dar cu niste sene nu neaparat necesare,drama din flm mai ii da arome si copiaza la fix benzile desenate!Adik stiti voi el era primul,dar apoi au aparut altii mai buni,vroia sa renunte,dar se termina cu bine.Copie clasica dupa benzi desenate cu eroi.Copie,dar cu stil.Desigur putin cam sangeroasa si ar fi mers putina comedie,dar asta e.Desigur ca e destul de ciudat cu atatea arme,dar asta era ideea si e destul de buna.E destul umorul din film deci e foarte bun.
Genial!
(Am dat quote, pentru conservare - ca sä fiu sigur cä nimeni nu sterge sau modificä nimic din text; o asemenea capodoperä trebuie sä fie asiguratä pe viatä!)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 May 2010, 11:34   #23
keepwalking
Guru

keepwalking

mi-l imaginez pe vlad4s, in chip de scenarist, povestind ideea acestui film in fata unui producator de la hollywood.
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 May 2010, 16:49   #24
marius_em
Guru

marius_em

Da, dar prizand si putin praf, si tragandu-si nasul la fiecar 3 cuvine, si cu camasa deschisa la 3 nasturi, cam ca Pacino in Scarface.

A mai facut faza si la Pandorum.
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1513658
Old 11 May 2010, 18:45   #25
vlad4s
Guru

vlad4s

Mda mersi,mai incolo o sa ma vezi Cameron (glumeam)
vlad4s is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2010, 12:03   #26
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
Originally Posted by vlad4s:
Mda mersi,mai incolo o sa ma vezi Cameron (glumeam)

Go away!
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2010, 12:27   #27
Chambord
x

Chambord

"Cronica" lui vlad4s, cu putine retusuri, s-ar putea incadra in categoria "So bad it's good". Dar daca tipul nu e o clona eu sunt mosh gerila. Acu vreo 2 saptamani nu putea lega 2 propozitii mai sus de "viata e supertare pana acum ma distrez la maxim" iar acum e "critic" in devenire
Suspect. De bizar.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2010, 12:37   #28
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

nu e prima data cand combina treburi copilaresti cu cate o fraza sau expresie dubios de ok gandita
Old 12 May 2010, 12:56   #29
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nici eu nu cred cä e clonä sau fäcäturä. Incongruitätile din text sunt dezinvolte, curg firesc - si am mai întâlnit multe persoane de factura asta (cap de listä fiind I.M.M., evident!)
Old 12 May 2010, 12:56   #30
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
Păi tocmai aia e buba. Ce fel de om ar pretinde că e un...băieţel atât amar de vreme?
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2010, 12:58   #31
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

cred ca mai mare e mania unora cum ca altii si-ar face clone decat mania altora sa si le faca
Old 12 May 2010, 17:09   #32
Chambord
x

Chambord

n-am nici o manie mah, doar faceam un pronostic
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2010, 17:12   #33
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

nu ma refeream in special la tine ci la situatia generala
Old 20 May 2010, 11:48   #34
bremen1980
Guru

bremen1980

Film ''profund'' dar distractiv .
Se mai satura si americanii astia de toti supereroii astia scosi de la naftalina dar neputinciosi.Pai unde erau maretii supereroi in timpul atentatelor de la 11 septembrie ,uraganului Katrina sau atunci cind a inceput criza economica ?? Va spun eu ,erau in benzile desenate , dormeau la post si se decolorau .Asa ca Kick Ass face un pic misto de costumati . 8/10

Dave Lizewski: How do I get a hold of you?
Hit Girl: [sarcastically] You just contact the mayor's office. He has a special signal he shines in the sky; it's in the shape of a giant cock.
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2010, 15:36   #35
marius_em
Guru

marius_em

Originally Posted by pipes:
ai fost un pic prea hursh..... d-aia am simtit nevoia sa intervin. si poate sa gresesc. desi nu cred.
cius!

Well, here it is, pipes, just a portion of what the Crazy of Japan is.

http://www.cracked.com/article_18567...-japan_p1.html
Old 15 Jun 2010, 21:33   #36
marvel
Novice

marvel

Kick Ass

In film este vorba despre un ratat ( Aaron Johnson ) care neavand ce face cu viatza lui se gandeste sa devina super erou. Isi cumpara un costum verde si iese in strada. In prima lui incercare de a fi super erou esueaza injunghiat si lovit de masina. Fara sa vrea intra intro bataie si a fost filmat cum se invartea cu doua bastoane in mana. Filmarea ajunge pe internet si astfel ia nastere Kick ass.
Pana acum filmul e ok . Cand isi face aparitzia Hit Girl ( Chloe Moretz ) filmul devine genial. O fata de 11 ani taie membre si rupe capete facand figuri mai tari ca Bruce Lee. Tatal ei, Big Daddy ( Nicolas Cage ) imbracat ca batman, avand o stare foarte calma, omoara totzi mafiotzii care ii ies in cale.
Mi s-a parut forte original umorul negru al acestui film. Ceva gen familia Adams doar ca mult mai sadic. Fazele amuzante erau atunci cand kick ass isi lua bataie si atunci cand hit girl le dadea la totzi had shot si le taia beregata cu cutzitul primit de ziua ei. Imi placea foarte mult atunci cand acea fetitza aparent inocenta, cu zambetu pe buze omora tot ce ii iesea in cale.
La toate filmele, in timpul actziunii coloana sonora e ceva gen james bond sau rambo. In kick ass, in timpul actiunii ( adica atunci cand kick ass se bate cu 3 indivizi sau atunci cand hit girl face pe spider man si imprastie sangele tuturor ) coloana sonora este potrivita pt o comedie unde nu exista strop de sange. Asta face ca toate crimele pe care le face hit girl sa para amuzante. E o combinatzie de parodie si horror. Nici in saw 6 nu vezi atat sange.
Filmu e foarte bun dar nu e perfect. Are si un mic defect. Christopher Mintz-Plasse care are o fatza de tocilar sau de retardat este fiul unui cap de mafie (Mark Strong ) I se potrivea mult mai bine rolul lui Aaron Johnson. Cand iam vazut prima oara mutra chiar nu mam gandit ca este personajul negativ care o impusca pe hit girl si ii conduce pe oamenii tatalui sau la ascunzatoarea secreta a lui big daddy.
Filmul nu are o poveste prea interesanta, dar nici e nevoie de asa ceva. Reuseste sa te captiveze cu actiunea si personajele.
marvel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jun 2010, 21:44   #37
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Câti ani ai?
Old 04 Jul 2010, 11:23   #38
alex_il_fenomeno
Banned

alex_il_fenomeno

Mie unul cum se prezinta filmul! Actiunea este destul de buna! Mi-a mai placut si melodia de la final Mika - Kick-Ass (daca o stiti) ; este foarte frumoasa!
alex_il_fenomeno is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jul 2010, 21:23   #39
mirkea
Junior

mirkea

My new favorite movie. Kick-Ass m-a luat prin surprindere mai ales ca vazusem initial un trailer care imi crease impresia gresita. Credeam ca in cel mai bun caz va fi o comedie usoara care imi va smulge vreo 2 rasete pe parcurs ... si cam atat.

Filmul e o comedie. O comedie foarte buna (mai ales daca nu ai o problema cu omorul negru si cuvintele obscene) dar e mult mai mult de-atat. E un film de actiune. E un film de actiune atat de bun incat poate sta fara nici o jena alaturi de mai marii genului. E un film violent. Dar violenta nu e un scop in sine si nu se doreste a soca spectatorul prin asta. E un film cu super-eroi, dar unul care se abate (partial) de la tiparele uzate pana la refuz de studiourile hollywoodiene.

Se vede ca Matthew Vaughn a lucrat alaturi de Guy RItchie pentru ca omul e pur si simplu un artist in spatele camerei de filmat. Faptul ca toate studiourile au refuzat sa-i finanteze filmul a fost pana la urma o binecuvantare ascunsa intr-un blestem. A decis sa mearga pe cont propriu si nu a mai fost nimeni care sa-i sufle in ceafa. Nu a fost nimeni care sa-i ingradeasca creativitatea iar singura sa limita a fost bugetul, lucru care l-a fortat sa-si puna imaginatia la treaba.

Desi filmul are un buget mic comparativ cu filmele de profil asta nu se face simtit nicaieri. Decorurile sunt foarte bine realizate iar paleta de culori folosita e diversa. Rezultatul final e usor comparabil cu blockbusterele hollywoodiene. Acelasi lucru poate fi spus si de scenele de actiune care sunt una mai spectaculoasa decat cealalta si se axeaza toate pe coreografie si nu pe abuzul de efecte speciale. Nu stiu cand mai marii de la hollywood au ajuns la concluzia ca agitatul camerei e o idee buna dar un lucru e cert: Vaugn le poate da cateva lectii legat de cum ar trebui filmata o scena de actiunea calumea.

Actingul e la inaltime si pana la urma asta face diferenta. Filmul ar fi putut ceda in 100 de locuri dar nu a facut-o. Personajele ar fi putut cadea usor in ridicol dar din fericire nu a fost cazul. Mai mult decat atat ele par verosimile chiar daca vorbim de un tata dezaxat care isi impusca fetita in piept si apoi o duce la inghetata. E absurd. E tulburator. E scandalos. Functioneaza. Chloe Moretz si Nicholas Cage chiar dau viata personajelor si le fac simpatice publicului desi n-ar trebui sa fie.

Sufletul filmului se afla in relatia celor doi.

Ar mai fi multe de spus dar prea ma lungesc.

Ah, si sa nu uit: Kick-Ass e cel mai elocvent exemplu al efectului pe care muzica il poate avea in filme. O coloana sonora de exceptie care complementeaza perfect toate scenele, lucru fascinant daca e sa iei in considerare diversitatea stilurilor abordate. De la punk rock la western, de la muzica de emisuni pentru copii la muzica clasica, de la prodigy la elvis s.am.d.

And last but not least: Hit-Girl rules. Am crescut si eu ca majoritatea uitandu-ma la filme cu arnold, rambo, bruce lee, jackie chan, steven segal si mai nou jason statham, jet li s.a.m.d. si nu credeam c-o s-ajung vreodata sa zic ca o fetita (mai ales una de 11 ani) va intepreta cel mai bad-ass personaj pe care l-am vazut vreodata.

Show's over motherf*ckers
mirkea is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Aug 2010, 21:47   #40
mirkea
Junior

mirkea

Are careva idee cand se va lansa si la noi varianta blu-ray? Sau macar la cat timp dupa ce este lansant un film in state ajunge si la noi?
mirkea is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules