Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 25 Nov 2009, 12:30   #521
keepwalking
Guru

keepwalking

Originally Posted by StefanDo:
keep, cred ca dragomara merita din plin ce ai scris mai sus despre ea (si ai sters), pot sa-ti de-sterg postul respectiv, daca vrei

da, la un moment dat am scris ceva si, intr-adevar, am sters, dar nu mai stiu exact ce...
cred ca poti "de-sterge"
keepwalking is offline   sendpm.gif
Old 25 Nov 2009, 12:34   #522
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

nu-l de-sterg, ca se pierde printre celelalte, ii dau copy-paste mai jos

keep a scris:

"dragomara,
tu ai facut ceva bun in viata ta, in afara de a merge cu bicicleta prin vantul dobrogei?
adica stii satisfactia unui lucru facut cu buna credinta si pentru bucuria cuiva?
cand te asezi la computer si scrii mesaje kilometrice, ce e in capul tau?
la ce te gandesti? pe cine sa mai frec azi, pe cine sa mai fac prost si inutil, cui sa-i mai spun despre viata mea minunata, culta, sanatoasa si sportiva, in timp ce restul sunt niste fraieri care-si consuma energia pe internet?
chiar nu-ti dai seama cate tristete si neimplinire personala rezida din mesajele tale, cata inacrire, cat praf sta asezat pe sufletul tau?"
Old 25 Nov 2009, 12:39   #523
keepwalking
Guru

keepwalking

stefan,

da, asta era mesajul.
chiar eram curios sa aflu cu ce ganduri deschide dragomara paginile acestui forum.
dar, cum ma aprind repede si-mi trece la fel de repede, am sters mesajul, gandindu-ma ca voi primi o neplacuta replica-fluviu.
ceea ce ma intriga la dragomara e ca, desi nu foloseste cuvinte insultatoare, reuseste sa enerveze pe toata lumea.
keepwalking is offline   sendpm.gif
Old 25 Nov 2009, 12:43   #524
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
keep, cred ca dragomara merita din plin ce ai scris mai sus despre ea (si ai sters), pot sa-ti de-sterg postul respectiv, daca vrei
poţi, poţi evident că poţi!
da'totuşi numai atâta poţi (=ştii)?!

(între noi fie spus ai priceput şi tu o dată corect. păcat că ai stricat totul vorbind. )

@Keep şi io sunt de aceeaşi părere.
şi acum am să fiu un pic off-topic şi-am să-ţi pove o istorie personală, evident cu tâlc.
bunicul din partea tatei s-a numit Tudor, eu nu l-am apucat în viaţă, deoarece el a murit când avea tata 14 ani. ei bine, se duce într-o zi bunicu la muncă la vecinul de vis-a-vis, cel care era mult mai avut, dar şi ceva mai zgârcit, şi munceşte, munceşte, munceşte, la arat, o zi întreagă. seara, după ce-şi terminase treaba şi-şi aştepta evident plata, vine vecinul şi-i zice astfel "mulţumesc nea Tudorică, că mi-ai arat adânc!"
no, chestia asta e proverbială-n neamu'nostru, când tata repară câte ceva cuiva, şi revine acasă cu mâna goală, eu îl întreb cum a fost, şi dacă a fost "cu nea Tudorică", după care râdem amândoi!
Dragomara is offline   sendpm.gif
Old 25 Nov 2009, 12:45   #525
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs down

bla-bla-bla
nu trebuia să te mai oboseşti, credeam că deja mi-ai verificat topicele la care am subscris, cum s-ar zice!

deci numai asta poţi.
tragic.

PS: ţi-am mai dat încă 1 bilă neagră, evident în ceea ce priveşte calităţile tale de moderator. omul ŞtefanDo nu există. din păcate.

Last edited by Dragomara : 25 Nov 2009 at 12:48.
Old 25 Nov 2009, 12:52   #526
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs down

@stefanDo - când vrei să te dai în stambă mai verifică şi tu, asta dacă nu vei să râdă şi curcile de tine.

Last edited by Dragomara : 25 Nov 2009 at 18:41.
Old 25 Nov 2009, 12:57   #527
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

aha, deci stiai mesajul si cu toate astea tot ai tinut sa pui postarea cu nr. 118, interesant
Old 25 Nov 2009, 18:36   #528
Dragomara
Banned

Dragomara

Cool Off-topic... de nevoie.

aha, deci stiai mesajul si cu toate astea tot ai tinut sa pui postarea cu nr. 118, interesant
am vrut doar să-ţi reamintesc pentru a suta-mia-oară de ce te consider... ăăă... cum ştii tu că te consider.

auzi, am şi o nelămurire, şi anume: reamintitul (=reconfirmarea) ăsta/ asta periodică a ceea ce eşti, ţine numai de memoria ta slabă, sau ţie chiar îţi pasă de mine, de vârsta mea, un pic mai înaintată decât a ta, şi doar ţii neapărat să nu uit (=te uit), sau ce?!

no, îmi pare rău pentru timpul tău, dar când o să uit o să-ţi dai sigur şi singur seama. no, acum dacă ţie ţi se par fun ieşirile de genul celei de mai sus, be my guest. but I don't!

PS: ai toată compasiunea mea. şi încă ceva pe deasupra.

PS1: îl apreciez pe Keep, îmi place să-l tachiez (=enervez), îmi place să cred că şi cunosc o mică parte din el, deci slabe speranţe să mă mai enervez pe ieşiri de moment, pe care, de altfel, tot io le-am provocat.
Old 25 Nov 2009, 18:59   #529
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

pai nu e nevoie sa-mi reamintesti a nu stiu cata oara ceva ce nu ma intereseaza

ce ma intereseaza e un singur lucru: cum comunici cu forumul in general

ma intrebai mai devreme de ce am intrat pe profilul tau. pur si simplu eram curios daca printre zecile de mesaje scrise de tine in ultima vreme este macar UNUL despre vreun film. dupa vreo doua pagini m-am lasat pagubas
Old 25 Nov 2009, 22:25   #530
Dragomara
Banned

Dragomara

Cool Off-topic... de nevoie.

pai nu e nevoie sa-mi reamintesti a nu stiu cata oara ceva ce nu ma intereseaza

ce ma intereseaza e un singur lucru: cum comunici cu forumul in general

ma intrebai mai devreme de ce am intrat pe profilul tau. pur si simplu eram curios daca printre zecile de mesaje scrise de tine in ultima vreme este macar UNUL despre vreun film. dupa vreo doua pagini m-am lasat pagubas
Da?! din păcate se pare că nu profilul meu l-ai "cercetat".
unde sunt doar o ţărancă nerealizată măcar unul dintre mesajele mele este despre film, uită-te aici şi te vei convinge http://www.cinemagia.ro/forum/showth...=89119&page=84 .acum evident că recunosc că nu am loc de mesajele tale, ale lui Liviu-, ale Judex de ex, despre FILM.

PS: dă-mi voie să-ţi reamintesc că acest topic este despre filmul Ho-ho-ho, şi că aş fi apreciat dacă mi-ar fi răspuns acolo unde te-am întrebat, când te-am întrebat (ieri sau alalteieri), adică în privat.
(paradoxal cum de te-ai "gândit" să-mi cercetezi profilul la 4-5 zile după ce-am început să-ţi îndeplinesc vechea ta dorinţa, cea de a-mi (auto)şterge toate postările. probabil că ai vrut să te convingi dacă a mai rămas vreuna needitată. nu dispera, în timp, promit să le "rezolv" pe toate.)

PS1: scuze că nu ţi-am apreciat postarea la adevărata valoare. fii on-topic şi poate am să o fac.

-----
în altă ordine de idei ce-aşteptaţi de la Moşu', în afară de filme bune, bineînţeles?!

Last edited by Dragomara : 25 Nov 2009 at 22:30.
Old 14 Dec 2009, 14:30   #531
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs down

Originally Posted by Cinemania:
redeschis

vad ca unii au inceput sa faca spume la gura deja

încă unul dintre motivele pentru care nu-mi plac ardelenii.

sfat "frăţesc": băi ţâcă, dacă nu vrei să râdă şi curcile de tine când iei o decizie, ori o duci până la capăt, ori n-o mai lua dracului deloc!

io ştiu că rolul tău aci e pur decorativ, dar dacă nu vrei să-ţi comentez judecăţile de valoare, schimbă şi tu poza de la profil, poate aşa mai uit de ce-ar tb să faci tu aici, ŞI NU AI FĂCUT ŞI CONTINUI SĂ NU FACI!!

Old 14 Dec 2009, 14:31   #532
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Desigur, daca o dati in tot felul de balarii diverse, s-ar putea sa nu mai fie clar ce e off-topic grosolan, ce e atac la persoana etc., etc. In acest caz topicul va fi inchis pe veci si va voi trimite la cel cu Gigi
Old 14 Dec 2009, 14:34   #533
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by Dragomara:
redeschis

vad ca unii au inceput sa faca spume la gura deja

încă unul dintre motivele pentru care nu-mi plac ardelenii.

sfat "frăţesc": băi ţâcă, dacă nu vrei să râdă şi curcile de tine când iei o decizie, ori o duci până la capăt, ori n-o mai lua dracului deloc!

io ştiu că rolul tău aci e pur decorativ, dar dacă nu vrei să-ţi comentez judecăţile de valoare, schimbă şi tu poza de la profil, poate aşa mai uit de ce-ar tb să faci tu aici, ŞI NU AI FĂCUT ŞI CONTINUI SĂ NU FACI!!

ai ras cu lacrimi c**** ?
Old 14 Dec 2009, 14:35   #534
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs down

[/i][/b]
Desigur, daca o dati in tot felul de balarii diverse, s-ar putea sa nu mai fie clar ce e off-topic grosolan, ce e atac la persoana etc., etc. In acest caz topicul va fi inchis pe veci si va voi trimite la cel cu Gigi

auzi, că am şi io o curiozitate, evident legată de voi cei care postaţi de la locul de muncă: cât vă plătesc măi ăia pe ora de frecat menta pe Internet?! bineînţeles acum mă oftic...

vreau şi io un job dintr-ăsta!!

----------

l.e.

dacă stai şi analizezi constaţi că ţara asta nici n-are cum să meargă altfel. şi acum o să-mi spuneţi că joburile lui Cinemania, Keep şi restul ANGAJAŢILOR ţin de Cinemagia.

aloeu, frate, ce v-aş mai zbura io dacă aş fi în locul şefilor/ patronilor voştri!!!

Last edited by Dragomara : 14 Dec 2009 at 14:41.
Old 14 Dec 2009, 14:41   #535
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Degeaba vrei daca nu poti.

Mi-ai zis-o, ti-am raspuns.

Baga si tu o replica asa cum stii. Poate iti raspund pe privat.
Old 14 Dec 2009, 14:45   #536
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

on-topic, va rog
toata pagina asta (ca de obicei unde scrie dragomara) este off
Old 14 Dec 2009, 14:45   #537
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
Io nu vad care ar fi problema ca ei "freaca menta pe internet" . Sunt platiti? Bun, bravo lor!

LE: My humble apologies to the mod.
Rapture is offline   sendpm.gif
Old 14 Dec 2009, 15:53   #538
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs down

on-topic, va rog
toata pagina asta (ca de obicei unde scrie dragomara) este off

ia dă şi tu, o dată în viaţa ta, un exemplu personal.

şi acum să vă REaduc aminte: suntem în 14 decembrie 2009, ora 15:50 deci la mai bine de-o săptămână de la terminarea alegerilor prezidenţiale 2009 turul 2.

acum nu contest că unii dintre voi oţi trăi alt timp, şi că profilul acestui site o fi altul decât îl ştiam io, adică filmele.

revin: acest topic, ca de altfel întreaga cafea ar tb nu numai închisă, dar şi desfiinţată. părerea mea.
Old 14 Dec 2009, 15:57   #539
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

e ca si cum ai zice ca de un film putem vorbi doar o saptamana, imediat dupa premiera

oricum, daca n-ai nimic de zis si nu te intereseaza, nu mai intra aici

ma amuza ca amintesti de profilul acestui site cand tu scrii despre film cam o data la trei saptamani
Old 14 Dec 2009, 16:01   #540
Dragomara
Banned

Dragomara

e ca si cum ai zice ca de un film putem vorbi doar o saptamana, imediat dupa premiera

oricum, daca n-ai nimic de zis si nu te intereseaza, nu mai intra aici

te rog schimbă şi numele site-ului, că văd că profilul deja l-ai schimbat de ceva vreme, şi-ţi promit să nu mai intru aici.

PS: bună încercare on-topic, dar evident nereuşită, ca mai mereu. apreciez efortul, totuşi despre ce film vorbim noi aici?!

dacă şi pe mine m-ar plăti (nu CineMagia) să frec menta aici, ca pe mulţi alţii, aş scrie despre film mult mai des decât l-aş privi. mult mai des decât... zilnic. punct.

Last edited by Dragomara : 14 Dec 2009 at 16:06.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules