Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 14 Dec 2009, 16:05   #541
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

mda, ca de obicei
Old 30 Dec 2009, 23:19   #542
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
te rog introdu şi categoria de "cel mai pupincurist".
aci majoritatea o să vă călcaţi în picioare.
Dragomara is offline   sendpm.gif
Old 30 Dec 2009, 23:26   #543
Disciple
Guru

Disciple

Poate o sa te calcam in picioare.
Disciple is offline   sendpm.gif
Old 30 Dec 2009, 23:27   #544
Dragomara
Banned

Dragomara

Talking

deci eu votez aşa:
cel mai harnic=cel mai prost (sunt foarte multe nume de dat aici, iar eu nu vb cu "p")
cel mai misto=nu există
cel mai amuzant=nu există
cel mai enervant=cel mai prost (sunt foarte multe nume de dat aici)
cel mai batut in cap=cel mai harnic
cel mai degeaba=cel mai harnic
cel mai prietenos=nu există
cel mai tare moderator=asta e de-a dreptul SF! deci NU EXISTĂ!
cel mai varza moderator=ŞtefanDo, Pitbull (pe Gloria o iert, că ea are o scuză - e fată )

PS: data viitoare roagă şi tu cineva care vorbeşte limba română să-ţi facă "topicul" pentru că e cam "varză" care se tot... "varză", pardon, repetă.

Last edited by Dragomara : 31 Dec 2009 at 01:13.
Old 30 Dec 2009, 23:30   #545
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs down

Originally Posted by Disciple:
Poate o sa te calcam in picioare.
da' tu nu erai doar un... cur care plângea?! ce păţişi?! dar mă rog, şi ele pot visa. baftă!

în caz că uitaşi cine eşti:

Drago - stea mea:mi se umple(u) cur...ochii de lacrimi cand iti citesc idealurile.
Old 30 Dec 2009, 23:33   #546
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
Du-te si culca-te! Nu cumva sa pierzi somnu' de frumusete.
Rapture is offline   sendpm.gif
Old 30 Dec 2009, 23:33   #547
Disciple
Guru

Disciple

Pe cineva ca nici tu nu esti in stare.Eu's tanar am timp sa invat,sa ma perfectionez.Tu esti si "matura", si cu mucii pe sus si prafuita.
Sa vii sa faci pe savanta cand oi invata urmatoarele cuvinte asa:

"aci" -> "aici"
"data"-> "dat"
"derptul"->"dreptul

LE:Si un cur murdar iti e superior!
Old 30 Dec 2009, 23:39   #548
Dragomara
Banned

Dragomara

Q.e.d.

Pe cineva ca nici tu nu esti in stare.Eu's tanar am timp sa invat,sa ma perfectionez.Tu esti si "matura", si cu mucii pe sus si prafuita.
Sa vii sa faci pe savanta cand oi invata urmatoarele cuvinte asa:

"aci" -> "aici"
"data"-> "dat"
"derptul"->"dreptul

LE:Si un cur murdar iti e superior!

când îi mulţumeşti mamei tale, în numele meu, arată-i şi postarea asta, te rog.
Old 30 Dec 2009, 23:45   #549
Disciple
Guru

Disciple

Am spus ce am avut de spus pe topicul celalalt.
Si mai moale cu off-topicul!
Du-te si croncane in alta parte!
Old 30 Dec 2009, 23:48   #550
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Topicul e momentan compromis.
Un mod/admin sä steargä totul de la #2 încoace, apoi sä-i mai däm o sansä.
Pitbull is offline   sendpm.gif
Old 30 Dec 2009, 23:54   #551
cremaxx
Banned

cremaxx

ce mai topic

nici nu voiam sa postez aici ....

dar vad o gramada de dornici ,care abia asteapta sa scrie ceva numai sa le creasca numarul dw langa avatar(apropo pitbul nu are legatura cu filmul)
cremaxx is offline   sendpm.gif
Old 30 Dec 2009, 23:57   #552
keepwalking
Guru

keepwalking

as vrea sa subliniez doar surpriza mea placuta vizavi de cunostintele cinematografice de factura enciclopedica ale lui windom si im.kino, la care se adauga cea a unor useri mai cu vechime, precum bremen1980 sau chambord.

Last edited by Cinemania : 31 Dec 2009 at 09:02.
keepwalking is offline   sendpm.gif
Old 31 Dec 2009, 00:04   #553
cremaxx
Banned

cremaxx

Eu trebuie sa lucrez undeva de genul vostru ca sa ma dau mare cunoscator in ideile voastre?

Nicidecum! Postez aici ca asa vreu eu si nu aveti ce face.

Un sfat: nu incurcati forumul cu locul de servici! Si daca cumva ,din greseala ,ati facut-o puteti sa postati aici:

http://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=235
Old 31 Dec 2009, 00:11   #554
Disciple
Guru

Disciple

Keepwalking:mai intai zic sa asteptam pana isi da mai multa lume acordul in privinta acestei initiative pentru ca apoi sa organizez niste topicuri asa cum trebuie.OK?
Old 31 Dec 2009, 00:15   #555
keepwalking
Guru

keepwalking

ok, dar sa stearga cineva de la mesajul 2 incoace.
keepwalking is offline   sendpm.gif
Old 31 Dec 2009, 00:35   #556
Dragomara
Banned

Dragomara

Talking

@keepwalking
am vrut să-ţi spun asta pe topicul legat de aşa-zisul tău film, dar mi-am zis că nu e cazul să mă complic, iar, inutil, cu tine.
tu afirmi acolo că un film tb judecat numai de către cineva care ştie cum se face el dpdv FIZIC, şi aci mă refer la orele de muncă pe care le presupune fiecare activitate specifică, cum ar fi scrierea scenariului, dublele, montajul etc. am găsit această judecată un pic stranie, evident ea se pretează cel mai bine produselor finite ale activităţilor preponderent fizice. să-ţi dau un exemplu, ca să mă înţelegi mai uşor: sunt dispusă să cumpăr roşiile cele mai mari pt. că ştiu că pentru a le obţine zarzavagiul a muncit mai atent, mai mult etc. sau: sunt dispusă să dau bani în plus pe un Lamborghini pentru că el este mai FIABIL decât un Logan, ci nu pentru că la el au muncit mai mulţi oameni un timp mai îndelungat. valoarea operei de artă, a filmului în cazul nostru nu este dată de numărul de oameni, de timpul şi de efortul care a dus la realizarea ei, ci de mesajul pe care-l transmite ea, de amprenta pe care-o lasă-n sufletul şi mintea spectatorului. timpul este cel mai exact "barometru" al operei de artă, el triază şi totodată consacră valorile.

nu lucrez într-o redacţie, ci într-o centrală nucleară, nu este locul şi nu am nici timpul necesar să-ţi explic ce presupune asta, în niciun caz nu are legătură cu munca de dragul plecatului de-acasă.

concluzie: valoarea unei activităţi NU rezidă în cantitatea de timp şi efort depuse, ci în rezultatele pe care le-ai obţinut. şi acum hai să vb un pic despre rezultate dând nişte numere: acum un an erau cel puţin 1000 de useri online CONSTANT, zilnic, azi acel număr abia sare peste 100.
nu vreau, pentru că nu am timp să vorbesc despre calitatea actuală a celor care postează pe forum, toţi userii de valoare, oamenii de cultură au plecat de pe acest forum. oare de ce?!

nimeni nu citeşte şi nu comentează mai atent ca mine articolele de pe site, mă rog, asta unde 90% din timp nu pot posta pe forum. nu vreau să par cârcotaşă, dar toate acele articolaşe nu sunt decât reproduceri umile ale articolelor de pe site-urile străine de profil. eu lucrez din 1995 cu baze de date, din 1997 sunt pe Internet deci nu-mi spune mie câtă muncă e în spatele acestui site, te rog, pentru că e foarte puţină şi de foarte proastă calitate. îmi pare rău că s-a ajuns aici, şi nu am glumit deloc când am vorbit despre demisie şi despre moartea CineMagiei. ceea ce este cel mai trist e faptul că ea nu a murit de la sine, ci a fost ucisă de incompetenţă, rea-voinţă, indiferenţă, ambiţii prosteşti, subiectivism etc.

PS: că uitasem, uffff asta chiar nu va suna plăcut, dar ăsta e adevărul: cred că ai apucat-o pe drum greşit, evident în ceea ce priveşte activitatea ta profesională, îmi pare rău că o să dau dovadă de lipsă de "umanism" (LOL), dar Pitbull nu este nicidecum un model de urmat, mă rog asta dacă nu ţi-ai propus să fii încă unul din rataţii ANONIMI din cinematografia românească!

singurul domeniul valoros în care l-ai fi putut copia este cel al culturii, numai că acesta este genul de activitate în care tb să începi de foarte tânăr, şi-n care, din păcate tu ai ratat startul.

îmi cer mii de scuze, însă eu cred că te îndrepţi într-o direcţie greşită, şi că de cele mai multe ori te pui singur în situaţii de-a dreptul penibile. oricum, tu fă ce vrei, timpul este singurul care-mi va confirma sau infirma părerile! om trăi şi-om povesti, sănătoşi să fim!

numai bine!

Last edited by Dragomara : 31 Dec 2009 at 00:55.
Old 31 Dec 2009, 00:45   #557
cremaxx
Banned

cremaxx

PAi intrebarea asta am pus-o si eu mai acum catva timp: Dece nu se sterg topicurile vechi si inutile care nu au de-a face cu un site de specialitate ca acesta, in cultura generala sa spunem.

Au zis ca ei nu sterg nimik fiindca sunt "anale" carora le plac noilor veniti.

Deci, site-ul e facut pt filme ,intradevar, dar forumul nu.Acesta este pt. a atrage cati mai multi useri care vorbesc vrute si nevrute.

De aceea tu esti Vedeta aici.!
Old 31 Dec 2009, 01:34   #558
cremaxx
Banned

cremaxx

Rapture ,pana la 18 ani o sa ai tot timpul sa te minunezi de ce poti face si la ce ora poti sa te scoli atunci cand nu e mamitau acasa.

Lasane cu ce ti se pare tie fenomenal din ceea ce faci tu....ne intereseaza daca ai facut ceva special...de ex sex in baie.

Atunci sa ne dai de stire ok?
Old 31 Dec 2009, 09:52   #559
Gospin
Comfortably numb

Gospin

Send a message via Yahoo to Gospin
bai cremaxx da badaran esti, ti-ai cam luat aripi in ultimu' timp, suferi aiurea pe aici ..
Old 31 Dec 2009, 13:52   #560
Disciple
Guru

Disciple

Propun o categorie:

"O viata pentru o idee"

Si am cativa clienti.Fideli.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search