Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 07 Apr 2003, 09:52   #41
toni
Guru

toni

Originally Posted by ricutza:
esti!

ricutza, ce faci mami?..ajung sa ma rog de tine?...:-)
zi-mi daca ti-a placut gangs of new york....
stiu ca e samtaj, dar....
Old 07 Apr 2003, 14:13   #42
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Nu credeam ca o revista poate sa arate asa de prost. Vorbesc despre publicatia editata de ATF, F.
Ambra Blu is offline   sendpm.gif
Old 07 Apr 2003, 17:37   #43
crydead
Guru

crydead

Care publicatzie, pardon, Ciocanu?
crydead is offline   sendpm.gif
Old 08 Apr 2003, 12:25   #44
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Ei ii zic F. O fi prescurtarea de la fut? Ma rog, au o coperta jalnica - de pe care nu putea sa lipseasca omuletul lui Gopo, could he - si niste informatii atit de academice si de interesante (gen scenarii premiate pe la CINEMAIUBIT) incit nu te poti abtine sa n-o arunci scirbit la locul ei, in biblioteca.
Old 08 Apr 2003, 13:36   #45
crydead
Guru

crydead

Aha...
Old 15 Apr 2003, 09:41   #46
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Am un tovaras jandarm la BNR care baga 12 cu 24. Cind nu gaseste "Acaterinca Catavencu", cumpara "Dilema". Asa am ajuns sa citesc si eu reviewul lui A. Gorzo la "8 Mile". Sint dezamagit. Nu ca as dau eu mai mult de six pence pe un critic de film (in nici un caz pe A. L. Serban), dar, dat fiind ca am inteles ca Gorzo ar fi o speranta, ma asteptam la mai mult. In primul rind, stimulat poate de faptul ca Marshall Mathers este un strategically self-proclaimed role model - I came to the club drunk, with a fake ID/ Don't you wanna grow up to be just like me? -, Gorzo l-a asezat in categoria unor grei ca James Dean. Comparatia cu Travolta nu ma deranjeaza, pt ca, pt mine, Travolta ain't nothing but a dancer. Caracterizarea pe care o face eroului imi aminteste dureros de mult de perioada liceului cind eram obligat sa scriu comentarii cu comparatii, epitete si alte figuri de stil (us). Gorzo il vede pe Rabit prin contagiune cu personajul real, MM, asa cum acesta din urma depicts himself prin cintece. Speriat de bombe, cu probleme cu mama, a white Jesus trying to make himself heard in the ghetto. Which sucks. Muzica lui Eminem, versurile lui sint excelente. Atitudinea lui, pe care Gorzo o simpatizeaza, lasa de dorit. Gorzo aminteste apoi ca Eminem ar merita un rol mai solicitant, intr-un film mai abraziv, mai putin hollywoodian. Cred ca intr-un astfel de film Eminem ar esua lamentabil. All Eminem can do is impersonate himself, and I bet not his true self, but his carefully designed outer appearance. Rabit nu e un personaj real, ci are o aura atit de romantioasa (n-am zis romantica, mind me) incit he bores the shit outta me. Take, for comparison, a real thug, Tupac.

Scene de genul in care Rabit "da rime de bine " in autobuz in timp ce oamenii lucreaza pe ogoare imi amintesc de alte faze la fel de obosite gen DiCaprio plimbindu-se pe plaja, insailind versuri in "Romeo + Juliet". Gorzo pare sa aprecieze scene de genul asta. Acum, eu nu stiu daca o face ca asa simte, sau ca o atare atitudine s-ar potrivi cu un atare subiect. In plus, destul de putine date legate de sinopsisul filmului, de filmografie, chestii care, chiar daca pe mine unul nu ma intereseaza, ar fi dat cronicii lui un aer mai serios.
Old 09 May 2003, 09:10   #47
spartacus
Senior

spartacus

Send a message via Yahoo to spartacus
Servus!
Bre, eu acum am intrat pt prima data pe pagina asta. Merge tema... Cit despre nume de critici de film din Rom., critici buni si impartiali, e cam greu. Am sa vin cu nume cu alta ocazie pt ca acum nu imi vin in creier... Oricum, eu o apreciez pe Irina Margareta Nistor, care continua sa ramina ce este... In rest, nu ar trebui sa ne intereseze prea mult parerea lor(a criticilor), deoarece de multe ori bat cimpii. Daca nu le place un film, care insa place la public, il demoleaza. Bahh! Noi sa fim sanatosi, ca-n rest!... Parerea mea, vorba unui coleg de site! Pa!
spartacus is offline   sendpm.gif
Old 09 May 2003, 15:52   #48
crydead
Guru

crydead

Originally Posted by spartacus:
Servus!
Irina Margareta Nistor, care continua sa ramina ce este... Pa!

Subscriu. :
Old 10 May 2003, 14:12   #49
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Hehehe, ieri, la "Talk to Her", Alex Leo Serban nu s/a ridicat de pe scaunul acreditatilor din spate ca sa stea o doamna nu-atit-de-draguta de la TVR, care isi uitase acreditarea acasa.
Old 10 May 2003, 23:08   #50
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
era Alex Leo Serban in sala? eu nu l-am vazut...mai bine totusi!sunt extrem de curioasa ce o sa zica el despre film...voi vedea probabil cronica lui in viitorul numar Elle...
Old 11 May 2003, 00:43   #51
crydead
Guru

crydead

Originally Posted by Ambra Blu:
Hehehe, ieri, la "Talk to Her", Alex Leo Serban nu s/a ridicat de pe scaunul acreditatilor din spate ca sa stea o doamna nu-atit-de-draguta de la TVR, care isi uitase acreditarea acasa.
Egzasta o ieshplicatzie. Cinemaul este mai superior decat televiziunea sau era un arc sarit la scaun! :wink:
Old 12 May 2003, 09:33   #52
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Am aflat eu o explicatie care m/a curentat...
Old 14 May 2003, 14:52   #53
catallin
Veteran

catallin

E niste habarnisti mai noi care scrie cronica de film de te doare capul. In ultimul numar din HUSTLER ( o revista de cinema, ce nu ati auzit?) e o cr5onica la Rapapot despre starea natiunii care reuseste sa se intinda logorei pe trei pagini fara sa spuna nimic.
catallin is offline   sendpm.gif
Old 14 May 2003, 14:55   #54
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Pai ce, filmu' o zice ceva...
Old 14 May 2003, 21:42   #55
crydead
Guru

crydead

Originally Posted by catallin:
E niste habarnisti mai noi care scrie cronica de film de te doare capul. In ultimul numar din HUSTLER ( o revista de cinema, ce nu ati auzit?) e o cr5onica la Rapapot despre starea natiunii care reuseste sa se intinda logorei pe trei pagini fara sa spuna nimic.

Da, dar avea o poza simpatica cu un poiet exchibitzionist.
Old 15 May 2003, 14:59   #56
catallin
Veteran

catallin

Da, cica e poetul Spandarian, sau cam asa ceva care a facut dizidenta din greu pe vremea lu Nea Nicu dezbracandu-se la peleul gol in plin centrul Capitalei pantru a protesta. Arestat de Secu (n-am stiut ca tot astia se ocupau de obsedatii sexuali) el le replica "N-o sa plec, ba din tara asta decat daca imi suge Ceausescu pula" Ma mir ca asta nu e in Parlament... :wink:
Old 17 May 2003, 00:40   #57
crydead
Guru

crydead

"N-o sa plec, ba din tara asta decat daca imi suge Ceausescu ****"

Poemu cu rima alba?

Daca urla cineva asa ceva pe strada pe timpul lui Ceasca, era dus la balamuc si acolo ramanea. Si daca nu era nebun, ci doar suparat pe regim, il dereglau aia de acolo definitiv la bibilica.
Old 17 May 2003, 22:18   #58
catallin
Veteran

catallin

Originally Posted by crydead:
"N-o sa plec, ba din tara asta decat daca imi suge Ceausescu ****"

Poemu cu rima alba?

Nu cu rima alba ci cu rima bleaga.
Old 18 May 2003, 13:13   #59
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

da' cind se zicea ca nu stiu ce pula mea jucator de la Dinamo s/a dus intr-un meci in fata tribunei oficiale si si/a aratat curu' la ceausescu...?
Old 18 May 2003, 23:46   #60
crydead
Guru

crydead

Man, eu shiu ca pa timpu lui Ceasca, la o finala de Cupa Romaniei, Andone, Andone, rupe-le picioareleee le-a aratat alora de la oficiala o pantomima foarte sugestiva.
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules