Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 04 Jun 2005, 21:47   #41
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by ulrich:
care fac din fostul portar de noapte tarantino egalul lui kubrick
Pleaca dreacu' d-aici, tu cine dracu' mai esti mah? De unde dracu' ai aparut ? Te pomenesti ca o-i fi vreun badigard cu diploma...

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jun 2005, 22:07   #42
ulrich
Guru

ulrich

Am dat un nume la intamplare,in postul tau nu vorbesti-explicit-nici de tarantino,ci de amicul lui,rodriguez(nu,zau,pancho asta chiar e o referinta culturala ptr.tine?).
cat priveste nivelul discutiei,pai el a fost fixat(pe axa frank miller-max payne-q.tarantino) de omul care a inceput topicul,nu?
ulrich is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jun 2005, 22:13   #43
ulrich
Guru

ulrich

Originally Posted by nume:
o-i fi vreun
ah,da,aici e ceva chiar dramatic prietene,oricat ai incerca,sa stii ca e al dracului de greu sa scoti o editie personala a gramaticii limbii romane;pur si simplu nu ti-o aproba hodorogii aia de la academie :o
ulrich is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jun 2005, 23:46   #44
nume
the mithbuster

nume

Da bine, altceva ? Din cate stiu eu Tarantino a fost in copilaria-i nebunatica vanzator la un centru de inchirieri casete video si comicsuri. Aici si-a facut "scoala". Asa ca faza cu portarul de noapte nu stiu cat e de valabila. Baiatul declara ca regia de film l-a salvat. Altfel ar fi devenit un amarat de gangster de cartier si ar fi sfarsit impuscat pt. un plic de coca.

Nepoate, daca ai fi avut activitatea mea, azi nu ma mai controlai la osu' tare pe cinemagia ci erai in perfuzii la urgenta. Asa ca hai siktir, marsh !

Old 05 Jun 2005, 00:27   #45
Serghei
Guru

Serghei

Originally Posted by Airlight:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=103477&hist=0#103477

asta pe de o parte

Hai sa fim fair-play,asta nu e argument.

P.S....si e obositoare meteahna asta a oamenilor care isi dau cu parerea asupra cinematografului de a face topuri.Topuri se fac la patinaj artistic.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jun 2005, 00:44   #46
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
Originally Posted by Serghei:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?p=103477&hist=0#103477

asta pe de o parte

Hai sa fim fair-play,asta nu e argument.

P.S....si e obositoare meteahna asta a oamenilor care isi dau cu parerea asupra cinematografului de a face topuri.Topuri se fac la patinaj artistic.

zi mosule, faci endorse la faza cu "cioacele ieftine ale lui tarantino" care fac "nu stiu ce revolutie cinematografica".. ?

de acord cu neclasificarile; din pricina asta n-am dat si n-am sa dau niciodata note. dar de aici pana la a-l face praf pe qt numai pentru ca dadea bine la rever, s-avem rezon si-un pic pardon..

io zic sa ne oprim, suntem profund offtopic; topicul era sin city si ce-au vazut unii sau altii la el, Sir Ulrich...
Old 05 Jun 2005, 01:38   #47
Serghei
Guru

Serghei

zi mosule, faci endorse la faza cu "cioacele ieftine ale lui tarantino" care fac "nu stiu ce revolutie cinematografica".. ?

Era vb. de valoarea argumentului.Q.T. e undeva sus.

End off-topic.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jun 2005, 11:45   #48
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

1. mersi pt cursul scurt de postmodernism in cinema: faceam kestia asta cu studentii acu citiva ani in timp ce nimeni nu o mai facea, la atf/unact/whatever;
2. kestia cu 'layer'-ele e discutabila: eu n-am vrut sa spun ca filmu tre sa aiba 'deep meaning' sau alt gen de bullshit (poate ca asta s-a inteles, sorry!), ci ca tre sa existe ceva in imagine care sa duca undeva, mai departe decit simpla glumitza 'hai sa luam un comic book & sa-l tragem in film, ain't that cool?'; la rodriguez, that's all there is: daca iei coolu, nu mai ramine nimic... si nu-mi veniti cu argumente gen 'tipu e genial, are cinema-ul in singe, uite si ce incasari face' blabla: o data pt ca NU mi se pare 'genial' (as opposed to qt), a doua oara pt ca 'cinema-ul in singe' nu e un argument suficient, conteaza ce faci cu acel singe, si a treia pt ca incasarile sint chiar ult. lucru care conteaza, intr-o discutie dspr valoare. cind rr o sa ia un premiu barosan, pe undeva, pe la un fest. care conteaza, o sa ma mai gindesc
3. sa-nteleg ca 'sin city' NU e 'formulaic'??? sorry, dar CE mai inseamna 'formulaic'?
4. intr-adevar, indemnul la 'analiza a fenomenului' versus 'valorizare' a lui sta in picioare: e ceea ce am facut cind am analizat 'lotr'; dar asta nu exclude judecata de valoare: ca va place sau nu, e ceea ce fac cronicarii de pretutindeni, iar marginalizarea acestei practici ar inseamna: 'cale libera marketingului celui mai nerusinat'.
5. accept acuza ca s-ar putea sa 'miss the point' (i missed the fun anyway!) in privinta lui 'sin city' & altele, eiusdem farinae; dar daca cinema-ul boils down to 'just that', chiar nu ma mai intereseaza: i might as well write about fashion :lol:
PS none of the above nu se vrea un dialog cu numitul nume; individul e in afara razei mele vizuale.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jun 2005, 13:35   #49
tailgunner
Guru

tailgunner

fatalitate, monsher, si eu fac (si) asta cu studentii ... "fuck postmodernism" anyway, un logo pentru un tricou bun de purtat la tifful de anu viitor.

diferenta la categoria "formulaic" dintre Sky Captain si Sin City este cea dintre esec si succes. Sin City e formulaic reusit, pe cind Sky C. e formulaic esuat si atit. am explicat in primul mesaj de ce Sin C. formulaic reusit.
Old 06 Jun 2005, 14:08   #50
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

foarte semnificativ: 'sin city' place mai mult baietilor, pe cind 'sky captain...' place mai curind fetelor :? : i'm glad to side with the girls
PS 'f-u-c-k postmodernism'?? logo de t-shirt pt tiff 2006? could be an idea... desi nu sint de acord cu 'conceptu': postmodernismu f-u-c-k-s itself, cam complicat s-o mai faca altcineva...
Old 06 Jun 2005, 20:46   #51
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Originally Posted by Alex Leo Serban:
no real debate - astea degenereaza inevitabil in atac-uri (vezi si jay mai sus, care s-a stropsit ca am 'indraznit' sa-i fluier fetisul!)
.

Niculai... stii care e problema... ai uitat ca nu ma mai debate cu tine(sechele, data trecuta te-am rugat sa explici si tu m-ai ignorat)... nu ca nu as avea ce sa-ti zici ... dar e ca si cum sa-i explici lui Sergiu Nicolaescu "u're not good"... oricum nu-l scoate nimeni din filmul lui. Mersi ca mi-ai spus ca RR e preten bun cu QT, ca nu-s de aceeasi valoare... totusi te intreb... tre sa predai la UNATC, ATF, whatever... ca sa iti dai seama de asta?? Esti depasit de situatie si de context... zici ca nu vezi valoarea cinematografica din Sin City... faci comparatii cu Sky(prost, esec, grotesc) si ma iei peste picior aiurea(nu te-am atacat... faceam doar referire la un vechi post de-al tau... cand te pisai pe filme). Gresit.

Tailgunner sau Airlight... TIFF era pt voi... respect
Old 06 Jun 2005, 20:59   #52
nume
the mithbuster

nume

PS none of the above nu se vrea un dialog cu numitul nume; individul e in afara razei mele vizuale.
La fel de "in afara razei tale vizuale" eram si cand ai incercat sa mituiesti intr-un mp, incercand sa-mi transmiti, nu prea subtil, ca ma trimiti la TIFF daca devenim pretenari si te las in pace pe forum. Fiindca n-am pus botu' te-ai retras din juriu desemnat sa trimita cei trei forumisti la festival. N-am vrut sa mai dau si marsavia asta in vileag, pentru ca m-am saturat de tine si nu mai am chef de cearta cu ingrata ta persoana. Esti trist rau bah ! Am ca proba mp, daca faci fitze si zici ca nu e asa, il public elsewhere si dau linku' smechere

Originally Posted by Jay:
Niculai...
:lol:
Sergiu Nicolaescu "u're not good"... oricum nu-l scoate nimeni din filmul lui.
Frate e batran, mai face doo, trei filme si moare.

... tre sa predai la UNATC, ATF, whatever... ca sa iti dai seama de asta?? Esti depasit de situatie si de context...
Iti amintesc ca la ATF predau Nichitus, Bostan, Curmazan si alti labasarari batrani.
cand te pisai pe filme.
Parca erau si niste citate din propria persoana ....
Tailgunner sau Airlight... TIFF era pt voi... respect
True !

Old 06 Jun 2005, 21:06   #53
BeNnY
Guru

BeNnY

More City, less Sin, please.

PS Nu (mai?) preda ALS la atf.
Old 07 Jun 2005, 10:18   #54
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
-----

Am sters patru mesaje, care nu aveau legatura nici cu "Sin City", nici cu postmodernismul, nici cu rodriguez, nici cu qt. Va rog si eu: ramaneti la subiect.

-----
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jun 2005, 10:20   #55
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
Albania, stay the course
Old 07 Jun 2005, 12:23   #56
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

numitul nume ma 'ameninta' ca ma 'da in vileag' cu neshte mp-uri in care - cica - il 'mituiam' sa ma lase-n pace ca sa-l 'trimit' la tiff...??? (mami, ce frica mi-e!) pai, S-O FACA! e, oricum, in stilul lui - ca si toate mp-urile publicate pe forum, pt care ar fi trebuit sa primeasca ban pe viata, ca si murdariile cu pozele, cu atac-urile, etc... same modus operandi, same shit :sick:
dar, daca o va face, se va vedea de la o posta ca era la misto, doar ca el a cazut in capcana de a o lua de buna :lol:
si ca, DIMPOTRIVA, el s-a dat bine pe linga mine, doar-doar ma va face sa-mi schimb parerea dspr el; ma-ntreba cum mi se par cronispiroketele lui, daca are vreo sansa etc etc...
(in ac. ordine de idei s-a inscris, probabil, si reclama la telefonul nokia nu's ce tip, pe care mi-a trimis-o ca sa ma cac pe mine de oftica ca n-am si eu d'ala - deh, el e 'afacerist' barosan, te joci!? -, si multe altele, din ac. zona infantilo-stupida-speriata de bani care-l defineste.)
WHO'S a simpleton, i ask?

cit dspr veninul alor alde jay (caruia nu i-am raspuns la nu's ce msg) & altii - mi se rupe; oricum, in afara unor iesiri umorale (rodriguez e genial! e meserie!! are filmu in sinje, bre!!!), nu m-au convins cu nimic.
& - once again - being qt's friend is good for rodriguez, bad for tarantino
that says it all.
&, oricum, o stiam si inainte de cannes, so...
Old 07 Jun 2005, 12:27   #57
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

numitul nume ma 'ameninta' ca ma 'da in vileag' cu neshte mp-uri in care - cica - il 'mituiam' sa ma lase-n pace ca sa-l 'trimit' la tiff...??? (mami, ce frica mi-e!) pai, S-O FACA! e, oricum, in stilul lui - ca si toate mp-urile publicate pe forum, pt care ar fi trebuit sa primeasca ban pe viata, ca si murdariile cu pozele, cu atac-urile, etc... same modus operandi, same shit :sick:
dar, daca o va face, se va vedea de la o posta ca era la misto, doar ca el a cazut in capcana de a o lua de buna :lol:
si ca, DIMPOTRIVA, el s-a dat bine pe linga mine, doar-doar ma va face sa-mi schimb parerea dspr el; ma-ntreba cum mi se par cronispiroketele lui, daca are vreo sansa etc etc...
(in ac. ordine de idei s-a inscris, probabil, si reclama la telefonul nokia nu's ce tip, pe care mi-a trimis-o ca sa ma cac pe mine de oftica ca n-am si eu d'ala - deh, el e 'afacerist' barosan, te joci!? -, si multe altele, din ac. zona infantilo-stupida-speriata de bani care-l defineste.)
WHO'S a simpleton, i ask?

cit dspr veninul alor alde jay (caruia nu i-am raspuns la nu's ce msg) & altii - mi se rupe; oricum, in afara unor iesiri umorale (rodriguez e genial! e meserie!! are filmu in sinje, bre!!!), nu m-au convins cu nimic.
& - once again - being qt's friend is good for rodriguez, bad for tarantino
that says it all.
&, oricum, o stiam si inainte de cannes, so...

faci mai urat ca o fetita de 5 ani care se duce la "doamna" sa parasca... :sick:
Old 07 Jun 2005, 12:41   #58
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

cind nume vine cu minciuni grosolane, e singura solutie!

PS ma surprinde prieteBTshugul tau cu individul: aveam o parere mai buna dspr tine... (ah, si am uitat sa-ti mai spun: tonul rastit cu care l-ai pus la punct pe notorious cu privire la filmul asiei argento "vine", probabil, din acelasi fond mirlanesc de atitudine a la nume, care te-a contaminat si in care constat ca te complaci... daca citeai ce i-am raspuns eu lui notorious, ai fi observat ca problema fusese rezolvata pe un ton decent.
Old 07 Jun 2005, 12:45   #59
BeNnY
Guru

BeNnY

Daca nu mai aveti nimic de spus de Sin City o sa-l cam inchid si-l redeschidem cand mai are cineva ceva de spus de el.
Old 07 Jun 2005, 12:46   #60
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

cind nume vine cu minciuni grosolane, e singura solutie!

PS ma surprinde prieteBTshugul tau cu individul: aveam o parere mai buna dspr tine... (ah, si am uitat sa-ti mai spun: tonul rastit cu care l-ai pus la punct pe notorious cu privire la filmul asiei argento "vine", probabil, din acelasi fond mirlanesc de atitudine a la nume, care te-a contaminat si in care constat ca te complaci... daca citeai ce i-am raspuns eu lui notorious, ai fi observat ca problema fusese rezolvata pe un ton decent.

ce ti-am zis eu acolo era o constatare, barzaune. nu stiu de ce ma tot asociezi cu nume. treaba mea cu cine ma-njur, cu cine ma conversez etc. etc.
ah si chestia cu notorious: so what ca m-am rastit la el? nu-i place sa-mi dea in cap

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules