Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Feb 2010, 19:35   #61
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Fraaaate, da'pupincurist mai e Cinemania ăsta!

"io, leneşul cu cartea-n mână?" titlul ăsta e cel puţin ciudat, asta ca să nu spun ilogic. Atributul "leneş" este folosit cu precădere în descrierea activităţilor preponderent fizice (manuale); nu există cititor leneş, sau cititor harnic, ci doar cititor pasionat, sau ba.
Am vrut doar să spun că exprimarea lui ŞtefanDo nu sună româneşte, mă rog, asta dacă lenea aceea e legată numai de pasiunea pentru lectură, altminteri leneşul din acest titlu de topic ar putea ţine în mână şi cartea de funcţionare a unei maşini.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Feb 2010, 12:25   #62
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by Dragomara:
Fraaaate, da'pupincurist mai e Cinemania ăsta!

"io, leneşul cu cartea-n mână?" titlul ăsta e cel puţin ciudat, asta ca să nu spun ilogic. Atributul "leneş" este folosit cu precădere în descrierea activităţilor preponderent fizice (manuale); nu există cititor leneş, sau cititor harnic, ci doar cititor pasionat, sau ba.
Am vrut doar să spun că exprimarea lui ŞtefanDo nu sună româneşte, mă rog, asta dacă lenea aceea e legată numai de pasiunea pentru lectură, altminteri leneşul din acest titlu de topic ar putea ţine în mână şi cartea de funcţionare a unei maşini.

Ca de obicei...Dragomara...si cand credeam ca...

Dear, ca sa pupi pe cineva in cur trebuie sa o faci cu interes, or eu nu am nici un interes pe site-ul Cinemagia. Sau poate stii tu vreunul, mai ales ca tot te laudai mai demult ca m-ai citit. Titlul ala mi s-a parut cel mai ok. Ca nu e ok, fine, asta e. Tu, avand propria ta agenda, crezi si interpretezi mereu lucrurile dupa cum te duce bibilica.

Te-am pupat pe botisor.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules