Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 12 Mar 2004, 17:51   #61
BeNnY
Guru

BeNnY

Vorbiti de parca Hanks are 20 de Oscaruri! Mie mi-a placut cum a jucat in Philadelphia, Forrest Gump, You`ve got mail s.a. dar de care nu-mi amintesc acum Oricum... nu este un GENIU ATESTAT insa este un actor dintre cei mai buni!
Old 12 Mar 2004, 18:30   #62
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

E un actorr bun, ce aveti cu saracul? E tare tipul si are roluri bune... Thwo Thumbs up, isi merita oscarurile...
Old 14 Mar 2004, 00:34   #63
notorious
NBK

notorious

Quote:
Vrei sa vezi film despre razboi:Full Metal Jacket,Apocalipse Now,chiar si varianta lor mai comerciala The Platoon.Probabil nu ai trecut de varsta pubertatii si inca viata ti se pare o cutie de bomboane,ia sa te vad eu cand nu investesti in nusce firma care are rata de crestere 500% si te imbogatesti peste noapte si trebuie sa muncesti de dimineata pana seara,cand nu te intalnesti o data la 5 ani cu presedintele(oricum la noi nu are nici o valoare)
cand in loc te dragoste ai o femeie care te f**** toata ziua la cap,sa vii atunci sa-mi povestesti cat de frumoasa e povestea lui Forrest Gump.

serghei, esti exact cum ma asteptam: cinic si flasc, ceea ce demonstreaza ca intuitia mea ramane cat se poate de pertinenta. nu mai stau sa ma explic aici, pt ca ceea ce faci tu - hartza ambalata in hartie mototolita care ar putea fi luata drept ironie - ma lasa rece. daca tratezi filmul asta ca pe un film despre viata - inseamna ca esti de-a dreptul si de-a dura batut in freza. este mai degraba o parodie dulce-amaruie a vietii. am trait si eu s-o aud pe asta - ca nu stiu ce-i aia viata, ca nu am trecut de varsta pubertatii (desi nici tu nu pari prea departe de ea) pt ca... am luat 'forrest gump' in serios ca pe-un film despre viata!!!!! sper ca nu gandesti asa si la scoala, serghei! te faci singur de ras cu idei ca astea, tu care imi reprosezi mie ca nu citesc cu atentie mesajele tale.

p.s. -singurul personaj de pe cinemagia care ma complexeaza (oarecum!) prin argumentatie, cultura, idei este marx, asa ca mai gandeste-te... si uita-te la alte filme despre viata (desi probabil stii ca viata o sa bata de-a pururi filmul!).
Old 15 Mar 2004, 10:54   #64
Serghei
Guru

Serghei

Quote:
daca tratezi filmul asta ca pe un film despre viata - inseamna ca esti de-a dreptul si de-a dura batut in freza.

... am luat 'forrest gump' in serios ca pe-un film despre viata!!!!!

Cred ca ai ajuns sa te complexezi pe tine insuti,da nu-ti fa griji,cica astia care nu sunt intelesi in timpul vietii devin genii dupa moarte.

Quote:
hartza ambalata in hartie mototolita care ar putea fi luata drept ironie
.....
sper ca nu gandesti asa si la scoala, serghei!

Pai omule,daca ma condamni pe mine ca incerc sa fiu ironic si nu reusesc ai bunul simt si nu te injosi sa faci ca mine,sau o fi ironia ta superioara?

P.S.Daca ai ceva de spus concret despre film mai discutam daca nu bagati pula.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Mar 2004, 21:04   #65
notorious
NBK

notorious

asa se mai intampla pe forumul asta -discuti ca omul despre film si te iei la harta cu unul si te trezesti in mijlocul unei sedinte de improscat cu noroi. ne mai auzim noi, serghei, cum zici tu, vorbind despre film.[/quote]
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules