Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 19 May 2010, 00:20   #61
Judex
Banned

Judex

Dar stii ca sunt unele povesti despre cum simte si partenerul anumite dude. Mie, de exemplu, mi s-a facut acum pofta de conopida!
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 May 2010, 09:49   #62
abureala
Guru

abureala

Te referi la durerile empatice menite sa o faca sa se simta mai bine ? Sau la poftele nocturne, pentru ca, daca este o sansa cat de mica sa o apuce pe femeie o pofta va fi in mijlocul noptii, la un produs care nu se gaseste
abureala is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 May 2010, 12:54   #63
bremen1980
Guru

bremen1980

O sa ma leg un pic de femeile de la noi din tara:
Le reprosez ca :
-dupa 30 de ani pierd definitiv lupta cu kilogramele ;dupa 40 de ani si lupta cu estetica este pierduta pentru multe dintre ele.O mica comparatie : o nemtoaica de 20 de ani este mult mai uritica decit o romanca de aceesi virsta .La 40 -50 ani nemtoaica recupereaza puncte nu prin frumusete ci prin ingrjire in timp ce compatrioata noastra cea draguta ajunga ca vai de mama ei.Lipsa banilor ,stresul ,grijile ,mincatul aiurea ,avorturile facute aiurea ,bataile barbatului ,cosmeticele ieftine si proaste ,hainele din Obor - toate conspira impotriva frumusetii naturale a romancelor.
-deschid prea repede picioarele atunci cind este vorba de straini parca ar fi bariere de cale ferata.La inceputul anilor'90 orice turc sau arab facea prapad printre fecioarele noastre.Astazi sunt la moda francezii ,italienii ,olandezii.Daca esti un pirlit zugrav italian ,arati ca tataia de la Buhusi si vii in Romania ai parte de
mai multa ''actiune '' din partea sfioaselor nostre compatrioate decit ai avea in 50 de vieti in patria muma.
-se dau fecioare cinstite dar sunt pline forumurile de mii Hot horny girls in Bucharest .Am avut surpiza (placuta )sa aflu ca si strada mea se afla pe traseul placerilor trupesti si ca o gramada de tipe care-mi delectau mie ochii atunci cind le priveam pe strada mea erau implicate in industria placerilor.Nu critic ci doar constat .
Le laud pentru ca :
-sunt frumoase si destepte
-sunt bataioase si rezistente la toate mitocaniile masculilor balosi (si Doamne cit de multi sunt )
-sunt muncitoare si ambitiose
-pun suflet in ceea ce fac
-...............
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 May 2010, 15:11   #64
marius_em
Guru

marius_em

Femeile vad mai multe culori decat barbatii, aud mai bine, sunt mai putin rezistente la durere (cu exceptia sarcinii), vorbesc mai mult (ca-si folosesc ambele parti din creier, spre deosebire de barbati care intr-o conversatie folosesc doar emisfera dominanta), se imbata mai repede (barbatii au mai multa apa in corp cu care sa dilueze), si conduc mai prost (se orienteaza in spatiu bidimensional, au nevoie de repere, spre deosebire de barbati, care se orienteaza in spatiul tridimensional, dupa directie, stanga-dreapta, sus-jos, nord-sud). It's science.

http://www.cracked.com/article_18529...-are-true.html

Sa nu se inteleaga ca iau partea cuiva. Eu urasc pe toata lumea, fara sa discriminez.
Old 19 May 2010, 15:13   #65
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

"sunt mai putin rezistente la durere" - aici ai gresit , femeile suporta mai usor durerea decat barbatii. in schimb sunt mai fragile dpdv fizic decat ei.
Old 19 May 2010, 15:17   #66
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

de acord cu tine,copila..
natura lor, le face s-o suporte mai usor...
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 May 2010, 15:18   #67
abureala
Guru

abureala

Atunci despre ce durere e vorba ? Daca fizic nu poate fi vorba, te referi la durere .. interioara ?
Nu`mi spune ca suporta mai bine o despartire
Old 19 May 2010, 15:19   #68
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

citeste mai atent . modul in care este suportata durerea ca sentiment depinde de foarte multi factori. barbatii arata suferinta mai putin, dar asta nu inseamna ca o simt in mai mica masura. dimpotriva... atunci cand lasi suferinta sa iasa la suprafatza (cum tind sa faca femeile) treci mai usor peste ea. la barbati de regula iese la iveala pe alte cai gen accese de violenta poate inexplicabile pentru cei din jur.

Last edited by copila_satanista : 19 May 2010 at 15:23.
copila_satanista is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 May 2010, 15:21   #69
abureala
Guru

abureala

Am citit si ai spus ca " femeile suporta mai usor durerea decat barbatii". Dupa care a urmat replica mea. Citeste`o mai atenta
Old 19 May 2010, 15:24   #70
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

avand in vedere ca a facut si referinta la sarcina era cam evident ca se referea la durere fizica
Old 19 May 2010, 15:31   #71
abureala
Guru

abureala

Am inteles la ce se referea. Ce nu am inteles e de unde stii ca "femeile suporta mai usor durerea decat barbatii" ? Cum poti sa compari daca barbatii nu pot sa nasca ? A naste este echivalent cu o lovitura in oo ?
Old 19 May 2010, 15:36   #72
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

s-au facut tot felul de studii, google it . este logic ca se pot face o gramada de comparatii, nu trebuie sa fie vorba neaparat de durerea cauzata de sarcina vs oo. in plus am observat si eu diferenta din experiente personale.
Old 19 May 2010, 15:42   #73
marius_em
Guru

marius_em

da, e vorba de durere fizica. Din ce-am citit pe link-ul ala (pe care vad ca nimeni nu s-a obosit sa-l deschida), si pe wikipedia, e vorba despre o proteina GIRK2, care are efect analgezic, astfel incat pentru barbati e mai usor sa suporte, creierul lor fiind protejat, nu-i este transmisa toata intensitatea durerii. E vorba de evolutie, barbatii vanau, se luptau, bla, bla, femeile stateau in pestera, si faceau copii. Cum spuneam cu exceptia sarcinii, cand in corpul unei femei se creaza un cocktail de substante analgezice, endorfine si alte chestii, care o ajuta sa reziste la calvar. Insa pe urma, femeile chiar simt durerea mai puternic decat barbatii.
Old 19 May 2010, 15:43   #74
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

eu m-as fi obosit sa il deschid dar nu pot ...
pardon daca am gresit cumva, dar pana acum asa am auzit/citit etc
Old 19 May 2010, 15:49   #75
abureala
Guru

abureala

Tot studiile spun ca cine se imbraca in rosu are sanse sa castige o competitie, ca muzica lui Mozart nu te face mai inteligent, ca secretul tineretii creste in gradina fiecaruia etc. Nu ma intereseaza studiile decat din pura curiozitate. Spune`mi despre experienta personala si poate o pun si eu la bataie pe a mea cand vine vorba de instabilitate psihica a femeilor ce au investit sentimente in ceva / cineva.

Vis a vis de studii si femei sau studii despre femei, stiai ca femeile inteligente sunt cele mai mari consumatoare de alcool ?
Old 19 May 2010, 15:54   #76
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

rezistenta fizica la durere, la asta m-am referit! si uneori si cea interioara este mai mare decat a barbatilor...
femeile au puterea de a avea grija de casa,de copii,de tot...si in lipsa barbatilor...
pe cand acestia...sunt mai putini cei care sunt in stare sa faca fata...
ideea e, ca femeile rabda tot, adesea neconditionat si asta in mare parte din cauza faptului ca au un instinct al supravietuirii mult mai dezvoltat...
chiar si fragilitatea fizica,de care pomenea copila,e depasita de multe ori, fiindca femeia este in stare sa faca sacrificii pentru ea si familia ei de care barbatii n-ar fi capabili de multe ori..

Last edited by rvn : 19 May 2010 at 16:03.
Old 19 May 2010, 15:55   #77
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

experienta personala de care spuneam este o observatie generalizata : poate gresesc, dar din cate am vazut barbatii tind sa se vaite mai mult de durere, chiar si cand e vorba de o lovitura amarata. au si acea reactie imediata mai intensa, chiar dand senzatia ca ii afecteaza mai rau.

un exemplu de studiu din cele de care spuneam a fost facut cerandu-se subiectilor sa acorde diferite grade durerii la care erau supusi. s-a constatat ca femeile dau grade ridicate mai greu ca barbatii. daca acest lucru se baza doar pe psihic si dpdv biologic femeile resimteau mai multa durere (cum spunea marius_em) atunci se ridica o problema interesanta pe care a cam atins-o rvn.

Last edited by copila_satanista : 19 May 2010 at 16:01.
Old 19 May 2010, 16:02   #78
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

asta cu alcoolul nu tine de inteligenta...
tine de pur si simplu de viciu...
si viciul il capeti indiferent de iQ...
si mai este si aspectul calitatii alcoolului...
la astea te-ai gandit? n-as vede o femeie inteligenta sa bea "babalau"...
Old 19 May 2010, 16:06   #79
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

cei care sunt prea inteligenti tind sa devina depresivi si sa se refugieze in vicii fugind de realitate... cu cat vezi mai multe cu atat suferi mai mult, cu cat esti mai naiv si mai simplu cu atat ai sanse mai mari sa fii fericit...
in acelasi timp viciile apar oriunde, la orice fel de categorii de oameni

Last edited by copila_satanista : 19 May 2010 at 16:10.
Old 19 May 2010, 16:11   #80
abureala
Guru

abureala

rvn, si de ce femeile rabda tot ? Evident, vb "a rabda" nu poate fi asociat cu ceva bun. Nu traim intr`o era a emanciparii ? De ce inghit magariile si inumanitatile la care sunt supuse ? Astfel isi pierd increderea, credinta si tot ce le tine pe linia de plutire si uite cum se duce echilibrul psihic .. Dupa care, inevitabil, urmatorul pas e sa spui tare si raspicat ca "toti barbatii sunt la fel !"

Cat despre chestia cu alcoolul, e doar un studiu iar eu nu sunt adeptul lor pt simplul fapt ca mi se par niste pierderi de vreme toate porcariile astea gen studiile culorilor, care specie de rozatoare e mai rezistenta la socuri, ce hamster naparleste primul .. Esti om de stiinta, concentreaza`ti atentia pe domeniul medical, adu`ti contributia in ceva util. Si studiul nu spunea daca femeia inteligenta bea coniac vechi de 30 de ani sau bere la pet.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules