Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Echipa De Forbal Favorita ?
Steaua 74 38.34%
Dinamo 31 16.06%
Rapid 13 6.74%
Cfr Cluj 9 4.66%
Unirea Urziceni 1 0.52%
Fc Vaslui 4 2.07%
Poli Timisoara 9 4.66%
Universitatea Craiova 12 6.22%
I Don't Love Footbal ! 32 16.58%
Doar din strainatate ( Barca , Real , Manchester etc ) 39 20.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 193. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 19 Aug 2004, 15:54   #921
raptor
Leprechaun

raptor

e las' ca nu e rau 2-1...iar Mucu' a jucat chiar ok-Cernat tre'ia clar bagat de la inceput...in rest...dumnezeu cu mila in continuare.Trebuia sa nu-i umplem pe finlandezi de galbene,ca sa nu aiba lipsuri in meciurile cu Olanda si Cehia....(io zik ca maestru' Jijel Becali`ca tot e acum prieten cu nea puiu'`putea sa le ofere niste mii de dolari finlandezilor`asa,de-o ciocolata,macar,ca sa-i impulsioneze cind or juca k cehoslovacii si olandezii)....am zis!(asta daca se si intelege ce am zis)

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Aug 2004, 18:10   #922
iepurilah
Guru

iepurilah

Send a message via Yahoo to iepurilah
Cernat nu rezista fizic un meci intreg...poate era o idee sa-l bage de la inceput, dar tot meciul nu il juca in orice caz.
Una peste alta, excelent rezultatul, mai ales la absentele pe care le-am avut
Old 19 Aug 2004, 21:27   #923
Mifune
Senior

Mifune

I-am simtit lipsa lui Chivu pe teren. El capitan ar fi impiedicat acel blat de la finalul meciului. Am fost acolo la fata locului.
Old 20 Aug 2004, 01:11   #924
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Send a message via Yahoo to Ionutz55
Herbert a scris
Quote:
cam greoi mutu, parca era din alt film.
calitate proasta a jocului. vai de noi in meciul cu olandezii si cu cehii.

Mutu a jucat bine, chiar destul de bine, iar ca sa fi si tu informat, te anuntz ca Olanda a facut 0-0 cu Suedezi iar Cehia a facut de asemenea 0-0l, acum ce mai zici??
Intradevar noi am jucat slab dar si Finlandezi au jucat destul de bine

PS_Nedved a declarat de mult ca se retrage, acesta spunand ca ii este frica sa se accidenteze la nationala si sa piarda locul de titular la Juventus, echipa care il plateste si ca isi doreste foarte mult sa castige Uefa CL cu Juve
Old 20 Aug 2004, 01:24   #925
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Ionutz55:
Mutu a jucat bine, chiar destul de bine, iar ca sa fi si tu informat, te anuntz ca Olanda a facut 0-0 cu Suedezi iar Cehia a facut de asemenea 0-0l, acum ce mai zici??
Intradevar noi am jucat slab dar si Finlandezi au jucat destul de bine

maestre Ionutz, iti multumesc pentru grija de a ma informa, dar te rog sa nu "dezinformezi" cinefilii-microbisti. Olanda-Suedia 2:2.
Imi datorezi o baterie de Stella Artois
pentru cat talent are - Mutu a fost slab in meciul cu suomistii...
Old 20 Aug 2004, 13:13   #926
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Off topic...
Ah... Ionutz55... what's up with this?
Ionutz55 despre Dana Rogoz(5 stele) alias Abramburica: "nu prea sunt de acord cu tine, abracadabra a fost de mult si sa apari la tv si pe protv la o asemenea varsta mi se pare destul de bine. la bloc este cel mai klumea serial de divertisment din rom. la momentul actual, depasind si vacanta mare. deci nu mi se pare ca Dana este in serial doar pt a ridica audienta. parerea mea este ca isi joaca rolul bine. iar ca fizic 5 stele ei si celorlante 2 fete care joaca alaturi de ea.
dar oricum hai ca a inceput LA BLOCurica"
Old 20 Aug 2004, 20:20   #927
raptor
Leprechaun

raptor

Ca tot se facu un off-topic:de curiozitate,herbert,tradu-mi semnatura aia a ta,ca nu ciripesc nemteste(si mi se pare ca e pe germana,nu?) si sunt chiar curios. :happy: mersi anticipat.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Aug 2004, 21:41   #928
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by raptor:
Ca tot se facu un off-topic:de curiozitate,herbert,tradu-mi semnatura aia a ta,ca nu ciripesc nemteste(si mi se pare ca e pe germana,nu?) si sunt chiar curios. :happy: mersi anticipat.

"umpletzi zilele cu viatza, nu viatza cu zile"
respect, clujeanule...
Old 21 Aug 2004, 02:10   #929
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Originally Posted by Jay:
Off topic...
Ah... Ionutz55... what's up with this?
Ionutz55 despre Dana Rogoz(5 stele) alias Abramburica: "nu prea sunt de acord cu tine, abracadabra a fost de mult si sa apari la tv si pe protv la o asemenea varsta mi se pare destul de bine. la bloc este cel mai klumea serial de divertisment din rom. la momentul actual, depasind si vacanta mare. deci nu mi se pare ca Dana este in serial doar pt a ridica audienta. parerea mea este ca isi joaca rolul bine. iar ca fizic 5 stele ei si celorlante 2 fete care joaca alaturi de ea.
dar oricum hai ca a inceput LA BLOCurica"

??????????????????
Imi spui si mie ce ai vrut sa spui prin asta????

PS_Herbert pt ce trebuie sa dau o Stella ?
Old 21 Aug 2004, 03:04   #930
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Ionutz55:
PS_Herbert pt ce trebuie sa dau o Stella ?

...pentru ca ai gresit scorul meciului Olanda-Suedia (a fost 2:2, nu 0:0 cum ai scris tu), iar pentru un fan realmadrilen e... rushinica
gravitatea acestei erori este data de faptul ca meciul acesta conteaza in pregatirea romanilor pentru meciul cu olandezii... daca Iordanescu (asa tampitzel & credincios cum este) ar fi luat de buna informatia furnizata de tine? ca el e si cinefil, intra pe aici si uneori chiar posteaza ...

iti dau eu o bere, nu te impacienta
Old 21 Aug 2004, 19:30   #931
Ionutz55
Guru

Ionutz55

:oops: , nu se va mai intampla
Old 22 Aug 2004, 22:11   #932
Jay
The Space Cowboy

Jay

Dinamo - Steaua 0 - 1.... meritat
Old 23 Aug 2004, 01:48   #933
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Poli - Brasov 2-1 meritat
Old 23 Aug 2004, 02:44   #934
iepurilah
Guru

iepurilah

aleoo, aleooo, m*** dinamooo!!
Meritata victoria...in prima repriza n-a existat Dinamo
Old 23 Aug 2004, 11:05   #935
TLD
Spirit of the System

TLD

Dinamo - steaua 0-1 gol marcat din offsaid... bravo arbitraju de la noi inca odata... ROMANIA... Plus ca s-a simtit o usoara inclinatie a lu tudor catre steaua... Da-l draq de prost...
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2004, 16:50   #936
iepurilah
Guru

iepurilah

aa...pai se putea altfel?...Arbitru a furat pe Dinamo! :hmm:
Juma de echipa ia galben, in prima repriza nici nu s-a vazut Dinamo, Andone recunoaste ca n-a fost offside...da nuuu...Tudor a tinut cu Steaua! Asta e Romania, TLD...blame it on others
Old 23 Aug 2004, 17:01   #937
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by iepurilah:
aa...pai se putea altfel?...Arbitru a furat pe Dinamo! :hmm:
Juma de echipa ia galben, in prima repriza nici nu s-a vazut Dinamo, Andone recunoaste ca n-a fost offside...da nuuu...Tudor a tinut cu Steaua! Asta e Romania, TLD...blame it on others

Mah pana nu vad o reluare care sa ma convinga ca nu a fost offsaid si una clara, nu ce se vedea aseara ghetuta lu scufita rosie in spatele lu alistar... o tin pe a mea... Nu ca dinamo a jucat excelent aseara dar nici chiar sa ne jucam cu punctele in campionat... Nici dinamo nici steaua nu meritau mai mult de un punct aseara... Si sa nu am luati ca per total a fost mai organizata steaua, bla, bla, bla... 2 echipe vai morti lor care nu joaca mai nimik acum... Norocul stelei este c ajoaca cu un adversar slab in uefa... Vedem noi ce fac mai departe cele doua matri grande ale campionatului...
Si tudor a tinut cu steaua al cel putin 2 faze cand trebuiau eliminati doi stelisti... Dar nuuuu.... Nu suntem decat in romania... tara tuturor posibilitatilor... :sick:
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Aug 2004, 17:50   #938
Bogie
Guru

Bogie

Ambele echipe au jucat slab iar arbitrajul a fost la fel. Fotbalistii romani nu au deloc stiinta jocului. O echipa buna ar fi trebuit sa dea 3 goluri pana la pauza in poarta lui Dinamo dar stelistii, desi se gaseau in situatii bune, nu stiau ce sa faca cu mingea. Daca ajungi la 40 de metri de poarta adversa si intre fundasii dinamovisti si portarul lor se casca practic un hau imens, chiar nu esti in stare sa dai o pasa "printre", sa-l pui si pe amaratul ala de Oprita in situatie de unu-la-unu cu portarul? Plus ca nu s-a reusit o centrare decenta altfel decat dintr-o faza fixa.

In repriza a doua s-a jucat la fel de slab, cu mentiunea ca Dinamo a reusit sa arate slabiciunea stelistilor in aparare si ceva inventivitate in atac. Zenga a fost inspirat cu schimbarile, dar cred ca toata lumea ar fi facut aceleasi mutari: Falemi in locul lui D.Munteanu care era epuizat (parerea mea ca Dorinel nu mai rezista pe teren, ar trebui sa se retraga, bine a facut Iordanescu ca nu l-a chemat), Bostina in locul unui Dica inexistent. Oricum alte solutii nu prea avea pe banca Zenga. Sterilul Oprita inlocuit de Andrei Cristea- aici zic eu ca a fost meritul lui Zenga, care macar nu a scos un varf pentru a baga un fundas, cum ne-am fi asteptat de la un italian. A urmat acea faza controversata in care Andrei Cristea a finalizat frumos, ca un varf adevarat.

Rapidul parca este echipa cea mai in moderna din campionatul nostru, cel putin la meciul cu Steaua am vazut-o jucand inteligent.
Old 23 Aug 2004, 18:59   #939
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by bogie:
...Rapidul parca este echipa cea mai in moderna din campionatul nostru, cel putin la meciul cu Steaua am vazut-o jucand inteligent.

...pentru ca Lucescu junior e un tip inteligent, aproape cultivat pentru lumea fotbalistica. sper sa nu fie doar o impresie...
vai, ce delir verbal schizoid cu acest Cornel Dinu. i s-a dat o emisiune la TVR1, e oarecum gazda, ar trebui sa fabuleze mai putin, sa-i lase pe oaspeti sa vorbeasca, dar tipu' nu se poate stapani. e enervant generalu' (secu) Dinu...
Old 23 Aug 2004, 22:20   #940
Jay
The Space Cowboy

Jay

Originally Posted by TLD:
Dinamo - steaua 0-1 gol marcat din offsaid... bravo arbitraju de la noi inca odata... ROMANIA... Plus ca s-a simtit o usoara inclinatie a lu tudor catre steaua... Da-l draq de prost...

sper ca glumesti....
Tudor a fost exceptional, daca vrei sa te iei de cineva ia-te de arbitrul de tusa... Prost? e una sa fii dinamovist si sa tii cu echipa ta, dar e aiurea cand esti convins ca toata lumea fura pe Dinamo...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules