Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 03 Dec 2009, 23:28   #81
keepwalking
Guru

keepwalking

eu vreau sa apreciez faptul ca halebardul a fost prezent aici, la discutia cu cornel.
mi s-a parut o dovada de normalitate.
[editat de moderator]

Last edited by Pitbull : 04 Dec 2009 at 08:50.
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Dec 2009, 23:35   #82
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Cornel nici n-a deschis topicul inainte de venirea mea la birou. N-a avut timp.
In clipa cand am ajuns, l-am deschis logat cu userul meu, ca sa verific ca moderator daca totul e OK pentru a incepe discutiile. Era OK, asa c-am postat primul lui raspuns (uitând, ca fraierul, ca eram in contul meu! ). Cand am vazut, am intrat repede in contul lui, si am reprodus raspunsul. Ulterior, cand am ajuns la Illo acasä, m-am logat iar ca eu-însumi si am sters mesajul parazitar.
Am luat mesajele la rând. Eram atât de gräbiti sä ne ajungä timpul, încât nici nu aveam când sä facem selectii. Mergeam din mesaj în mesaj: eu le citeam cu voce tare, el dicta räspunsurile; pe alocuri, ne consultam fugitiv la nivel de frazare.
Abia când am ajuns la mesajele postate deja în timpul "dialogului", am procedat la o ierarhizare provizorie: am abordat mai întâi mesajele puse de useri care abia acum veniserä, läsând la urmä mesajele aditionale ale celor cärora le räspunsesem deja (Windom si Buticut) - dar finalmente a fost timp si pentru ele.
La 17:30 (dupä ce Cornel mai acordase 30 de minute suplimentare), am tras oblonu', färä a fi omis pe nimeni.
Asadar, nimeni n-a fost nedreptätit în nici un fel. Posibil doar ca, pe final, Cornel sä fi evitat lungirea räspunsurilor, ca sä ne putem înscrie în timp. Cred cä a fost mai bine asa, decât sä fi continuat cu cele ample, pentru ca la urmä unele întrebäri sä fie ignorate complet.

Last edited by Pitbull : 03 Dec 2009 at 23:38.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Dec 2009, 23:41   #83
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Mie mi s-a parut foarte dragut si amabil Corneliu Porumboiu, a raspuns concis tuturor. Multumesc, Pitbull si Cinemagia pentru ocazia oferita.
Pe cine o sa mai invitati in viitor? Sper ca discutiile cu invitati speciali sa devina un obicei!
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Dec 2009, 23:51   #84
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Exclamation

Originally Posted by corinka:
Mie mi s-a parut foarte dragut si amabil Corneliu Porumboiu, a raspuns concis tuturor.
ai dreptate Corina, îmi cer scuze.

ăăăă.... să mă mai apuc să număr numărul cuvintelor din întrebările / răspunsurile celorlaţi useri?!
acuma de, trebuie să-mi recunosc calitatea slabă a întrebărilor.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Dec 2009, 23:53   #85
keepwalking
Guru

keepwalking

dragomara,

esti de-a dreptul penibila!
asa e stilul lui corneliu porumboiu, concis!
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Dec 2009, 23:55   #86
Dragomara
Banned

Dragomara

Talking

Originally Posted by keepwalking:
dragomara,

esti de-a dreptul penibila!
asa e stilul lui corneliu porumboiu, concis!
dragule, te rog frumos tu ori nu ai citit TOT ce s-a scris pe-aici, ori nu ştii ce-nseamnă CONSTANŢĂ-N stil concis, ori ambele.

revin deci la propunerea mea cu interviul grilă, eventual numai cu răspunsuri, "Da", sau "Nu".
Old 03 Dec 2009, 23:55   #87
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Propun sä nu stricäm acest topic cu certuri, indiscretii si meschinärii.
Mäcar din respect pentru Cornel.
Old 04 Dec 2009, 00:11   #88
corinka
Dancer in the Dark

corinka

Si eu am primit raspunsuri foarte concise. In plus, pe langa faptul ca unii au primit raspunsuri mult mai detaliate, acestea au fost insotite si de emoticoane! Discriminare!
Old 04 Dec 2009, 00:15   #89
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Emoticoanele le puneam când Cornel räspundea zâmbind sau râzând, dar nu färä sä-l întreb. De vreo douä ori, a refuzat: "Nu, mai bine sä rämânä serios."
Old 04 Dec 2009, 00:16   #90
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Corneliu_Porumboiu:
Originally Posted by marius_em:
O intrebare de actualitate politica.
Domnule Porumboiu, a fost sau n-a fost trucaj?
N-as vrea sa joc intr-un film pe care l-am facut deja!

Genial raspunsul

In alta ordine de idei, multumesc domnule Porumboiu, Pitbull si Cinemagia pentru acest eveniment si la cat mai multe
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Dec 2009, 00:31   #91
cremaxx
Banned

cremaxx

Cati ani are Corneliu_Porumboiu?

Last edited by cremaxx : 04 Dec 2009 at 12:20.
cremaxx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Dec 2009, 00:36   #92
Dragomara
Banned

Dragomara

Exclamation

@Pitbull - de rog frumos să ne respeţi pe toţi şi ştergi această postare doarece ea conţine "certuri, indiscretii si meschinärii.", acum te-am citat, doar, tot la fel cum ai şters răspunsul meu "criminal" la ceastă postare.

mulţumesc anticipat pentru obiectivitate.

eu vreau sa apreciez faptul ca halebardul a fost prezent aici, la discutia cu cornel.
[editat de moderator]

Last edited by Pitbull : 04 Dec 2009 at 08:52.
Old 04 Dec 2009, 00:43   #93
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

N-am înteles, dar te rog, Drago:
Lasä. Mai lasä si tu de la tine. Mäcar o datä.

@Cremaxx:
Mi se pare cä 33 de ani.

Last edited by Pitbull : 04 Dec 2009 at 00:46.
Old 04 Dec 2009, 01:12   #94
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Pitbull:
Eeee, am ajuns si eu acasä...!
Vä multumesc tuturor, pentru cä ati contribuit la reusita acestui frumos proiect, pe care în cele trei-patru säptämâni cât mi-a luat sä-l pregätesc am ajuns sä-l simt ca pe un adevärat "copil de suflet". Mi-am dorit enorm sä reuseascä, si färä voi toti n-ar fi fost posibil. E acel gen unde "toti investesc, toti câstigä, nimeni nu pierde" - sau, mai pe scurt, "WIN-WIN". V-ati implicat responsabil, ati formulat întrebäri pertinente, ati contribuit la asamblarea unui "multilog" consistent. Chiar si cele câteva glumite strecurate pe ici, pe colo, nedepäsind limitele bunului simt, au contribuit la înviorarea topicului.
Si, evident, în primul rând îi multumesc lui Cornel, pentru încrederea si bunävointa cu care a acceptat prompt si neconditionat planul, din primul moment când i l-am propus, pentru seriozitatea cu care a onorat toate întelegerile noastre, si pentru acele aproape douä ore de azi, de-a dreptul fascinante, în care îmi dicta mesajele, sträduindu-se sä räspundä cât mai substantial, din respect pentru fiecare interlocutor în parte. Cine crede cä a fost usor, se însalä amarnic. Efortul de concentrare a fost urias, mai ales datoritä limitelor de timp (nu ne puteam permite sä pierdem nici cinci secunde, ca nu care cumva sä rämânä întrebäri ignorate) - si la un moment dar mi-a spus: "E incomparabil mai greu decât un interviu, fiindcä întrebärile vin din toate pärtile, fiecare are problemele lui, si trebuie sä trec într-o clipä de la una la alta."

Si un ultim detaliu:
Reactiile lui spontane au evidentiat-o neoficial ca interviewatoare pe... BUTICUT!
Hip-hip - hurray!

HOLY SHIT!!! :O :O :O
Sunt socata, imbujorata, fericita! Intalnirea de astazi a fost un succes total, in mare parte datorita intrebarilor inteligente si a raspunsurilor pe masura. Chiar ii felicit pe toti pentru contributia lor, you guys are great! Idem Keep, a fost placut sa il vad pe Hale profitand de ocazie, cu bun simt. Ce sa mai zic de Corneliu, a dat dovada de fair play total, ca sa vorbim in termeni fotbalistici (apropos, vorbea Becali de tatal lui la televizor fix cand era el aici), raspunzand la toate intrebarile, prima oara la fiecare in parte si revenind apoi la cei care au postat mai multe mesaje (vezi: eu !). Foarte tare raspunsul cu trucajul, Caragiale, Spiderman, filmul de vazut cu o zi inainte de a muri.La tot mai multe asemenea intalniri!Multumim Pit pentru tot efortul depus, copilul tau de suflet s-a facut mare si sanatos !
Old 04 Dec 2009, 01:25   #95
marius_em
Guru

marius_em

da, bun raspunsul cu trucajul.
Si intrebarea a fost buna.
marius_em is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Dec 2009, 01:35   #96
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by marius_em:
da, bun raspunsul cu trucajul.
Si intrebarea a fost buna.

Vai da' cata modestie .Dar adevarul adevarat e ca intrebarea a fost intr-adevar inspirata .
Old 04 Dec 2009, 06:51   #97
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
acum am vazut:
[editat de moderator]

cer sa fie stearsa ultima fraza a acestui mesaj, inclusiv din postarile care il citeaza; e jignitoare si generatoare de certuri. Keep isi confirma din nou calitatea de provocator, si se foloseste de aceasta intalnire ca sa demonstreze "ceva".
Sper ca nu de asta ati organizat aceasta intalnire, ca sa "demonstrati ceva".

Eu am venit la intalnire din aprecierea pe care o am pentru Corneliu Porumboiu si pentru ca altfel s-ar fi aplicat treaba cu inter arma silent musae - iar eu tin mai mult cu muzele. Am venit pentru Corneliu, nu pentru cinemagia.
Daca unii de pe forumul celalalt au ales sa nu vina, e dreptul lor. Mai ales ca va exista o intalnire cu Corneliu si la noi pe forum (una ceva mai interactiva ca asta). Dar nu trebuie numiti in niciun fel pentru alegerea lor.

Deci, va rog, domnii moderatori...

Last edited by Pitbull : 04 Dec 2009 at 08:52.
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Dec 2009, 08:44   #98
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Multumesc si eu Cinemagiei, organizatorilor (Pitbull & Co.) pentru eforturile depuse in organizarea acestui eveniment. Sa speram ca nu va fii unicul de aceasta factura.

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Dec 2009, 09:52   #99
corinka
Dancer in the Dark

corinka

@cremaxx

A implinit 34 de ani in 14 septembrie. Data asta apare pe Wikipedia.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Corneliu_Porumboiu
Old 04 Dec 2009, 11:28   #100
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by corinka:
Mie mi s-a parut foarte dragut si amabil Corneliu Porumboiu, a raspuns concis tuturor.
ai dreptate Corina, îmi cer scuze.

ăăăă.... să mă mai apuc să număr numărul cuvintelor din întrebările / răspunsurile celorlaţi useri?!
acuma de, trebuie să-mi recunosc calitatea slabă a întrebărilor.

Drago,fara suparare, dar din cele 7 intrebari ale tale:
La 1) s-a raspuns
la 2) trebuia dat doar un titlu de film
la 5) idem
la 6) idem
la 7) trebuia raspuns cu da sau nu .
Doar 3) si 4) puteau fi mai dezvoltate,dar ata ete. Sincer,nu prea ai de ce te plange. Iti da omul o mana si tu o vrei si pe cealalta .Raspunsul 4) pe care ti l-a dat mi-a placut in mod special.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules