Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Feb 2007, 21:13   #1021
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by Carmine Galante:
Originally Posted by Pitbull:
P si ULA
Mai nebunaticule, o iei pe fata cu intrebari d-astea din Cel mai iubit ...

oleo,sa vezi ca pitb.invata fetita la prosti!mai pitb.iti place sa te dai la fetite naive?femeile nu iti convin?sau vrei o prospatura? ia-o usor cu fetita ca poate trebuie sa invete,o scolesti tu?bafta!
Old 27 Feb 2007, 13:24   #1022
RinTinTin
Veteran

RinTinTin

irene, faci cur? sau macar fund?
Old 01 Mar 2007, 09:29   #1023
aayana
Guru

aayana

Come on, e doar un joc de cuvinte !
Old 02 Mar 2007, 17:53   #1024
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Originally Posted by aayana:

stai linistita,nu sunt geloasa!
Old 03 Mar 2007, 07:08   #1025
aayana
Guru

aayana

Originally Posted by irene marlyne monroe:

stai linistita,nu sunt geloasa!

Nici eu
Old 07 Mar 2007, 22:54   #1026
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

am luat o teapa in dragostesi sunt ranita.m-am intalnit si eu cu unu asa repede si tot asa repede m-a lasat,mi-a dat papuci,dupa ce ca eu m-am vazut cu el.uf.dar macar a fost super.dar nu se poate asa ceva.acum nu vrea sa ne mai vedem si nici nu imi m-ai vb,cica ca nu-i mai place de mine ca sunt uratica :oops: .de ce nu a observat si inainte?si tot singurica sunt.eh
Old 07 Mar 2007, 23:01   #1027
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

ce as putea face?m-a ranit tare.totusi eu nu sunt oricine si sunt speciala.si cica el,ca cu ce sunt specioala in figuri?baga-mi-as picioarele.ce as putea face?eu il mai freau,dar sa si io fac eu m-ai bine ,sau ceva care sa il faca sa ma respecte mai mult si sa ma vrea el mai mult si ev dupa sa ii dau eu papuci.dar oricum nu se poate asa ceva daca tot esti dragut la inceput sa fie p[ana la capat nu dupaia sa faca asa .si sa vrea doar sa mi-o trraga.uf si atat apoi gata .deci vreau sa mi-o plateasca intr-un fel adica sa ma vrea si sa imi vb frum,os si apoi poate pe mine sa nu ma mai intereseze.dar imi place nebunul si nici el nu era oricine ci o pers care a lucrat la atomic tv.si inca imi mai place si il vreau dar sa nu imi faca el asa mie
Old 08 Mar 2007, 00:46   #1028
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

merci,lasa sa vedem cum mai decurg lucrurile poate va fi totul si frumos
Old 08 Mar 2007, 01:17   #1029
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
ce as putea face?m-a ranit tare.
Ce zici, ne vedem ? Vb. serios .Ne cunoastem.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Mar 2007, 12:27   #1030
aayana
Guru

aayana

So there`s another chance waiting, exact ca la reclamele alea cu "you won a prize, click here!!"
Old 08 Mar 2007, 17:46   #1031
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

So there`s another chance waiting, exact ca la reclamele alea cu "you won a prize, click here!!"

a fost totul frumos pana in final,s-a oerit sa imi faca un cadou de 8 martie si ne-am intalnit,si a fost mai mult decat super.sper sa continuie lucrurile la fel de bine si frumos si sa ne vedem mai des,suntem foarte compatibili
Old 08 Mar 2007, 19:14   #1032
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

a fost totul frumos pana in final,s-a oerit sa imi faca un cadou de 8 martie si ne-am intalnit,si a fost mai mult decat super.sper sa continuie lucrurile la fel de bine si frumos si sa ne vedem mai des,suntem foarte compatibili
Succes, sa ne tii la curent. A, pupici.
Old 18 Mar 2007, 05:34   #1033
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Succes, sa ne tii la curent. A, pupici.

noutati ,astazi m-am batut cu o fata si am cam luato un picde m-a ametit.dar va povestesc mai tarziu.
Old 18 Mar 2007, 15:03   #1034
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Abia asteptäm!
NEAPARAT, cu cât mai multe detalii, si exclamatii - gen "ieeeeeeeeeeee", "nu mai suporttttttttttttttttttttttttttttttt" si "bäga-mi-as picioarele".
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Mar 2007, 20:09   #1035
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Abia asteptäm!
NEAPARAT, cu cât mai multe detalii, si exclamatii - gen "ieeeeeeeeeeee", "nu mai suporttttttttttttttttttttttttttttttt" si "bäga-mi-as picioarele".
nu e ceva ie de bine ci de rau ca ma doare capul si toate oasele.sti cum a fost faza?
aseara sambata am vrut sa ma distrez si am iesit in bavaria,ei bine mi-am dat eu seama ca ceva nu ar fi bine,ci poate e mai bine sa ma duc in alta parte sau sa raman acasa,dar ce putea fi atat de rau?ei bine a fost/
eu de obicei ma duc singurica ca ii mai cunosc pe digei putin si ma simt bine ca ma duc pe pista cea mai inalta si dansez.cine a fost acolo stie ca pistele sunt etajate pana la inaltimea cea mai mare asa ca eu ma duceam la acea mai inalta ca imi placea ,desi este de in latime de o jum de metru si sutinuta cu cateva barele si deci exista si pericolul de a cadea.
ei bine pana acum era totul bine si frumos.
pana aseara cand m-am urcat acolo si a inspre dimineata era concursul cu dezbracatul pt o sticla de techila deci era ok o fata sa isi arate sani.de obicei eu ma duceam colo si nu imi zicea nimeni nimic si dansam fara ami arata sani.dar inspre dimineata una dintre animatoare incepuse sa se ia de mine.ca sa ma deszbrac sau sda plec,iar cand mie imi da cineva o comanda de genul asta acum ca zic eu sa pleci ma enerveaza si fac contrariu deci nu am vrut sa plec.desi i-am zis ca pleca dupa o melodie,apoi au bagat o alta melodie ca oricum eram obosita si racita care imi place mie si am mai stat si ea a inceput din nou sa imi zica sa plec ,iar eu nu am vrut si a dat in mine apoi i-am dat si eu cateva,si am impobilizat-o cand i-am bagat mana in gat tinund-o asa,dar o lata fata care era acolo mi-a desfacut-o si eu am lasat-o crezand ca renunta si ca incetam,iar atunci a inceput si mai rau ,m-a prin de par si mi-a dat cu genunchi in cap si pe unde nimerea ,iar eu nu prea mai puteam sa fac mai nimic caci cu o mana ma tineam de bara sa nu zbor de acolo si nu puteam sa fac mai nimic ca ma tinea aiurea ciuci de par si ma ametisa dar si asteptam sa intervina cineva,dar foarte tarziu dupa ce nu prea mai puteam face nimic ci doar dadea in mine ca ma tine asa.dar asta e am cam luat-o poate era bine sa intervina cineva mai devreme saiu badigarzii ,etc iar pe de alta parte ,putea fi riscul si mai mare daca nu sfarsam prin a da in mine poate una din noi cadea si murea.adica ori numai tineam cont si atunci o cand i-am prins mana in gat o strangeam calumea ,ori numai tineam cont de nimic iar la ameteala pe care o aveam asa fi incercat sa mai ripostez deci puteam sa si cad daca nu matineam ,sau ea sa cada deci era f rou.dar efectiv eu asteptam sa fie cineva intermediar sa intervina,dar ea mi-o dadea,altfel se termina si mai rau cu siguranta.uf
sa numai existe bavaria sau sa nu se mai duca nimeni,iar ea sa aiba probleme grave si sa fire data afarta de acolo si pedepsita crunt.uf pt ce mi-a facut.sa plateasca pt atingerea mea ,iar cu bavaria sa se intample ceva sa numai fie,.
Old 18 Mar 2007, 20:14   #1036
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

:shock:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Mar 2007, 20:17   #1037
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

aseara sambata am vrut sa ma distrez si am iesit in bavaria.
Come on, ce dracu', poti mai mult de atat. Bavaria, sau "la lemne" e loc de cocalari, saraci, studenti repetenti etc etc etc :sick:
Old 18 Mar 2007, 20:23   #1038
aayana
Guru

aayana

:huh: Periculoase fetele-astea!
Old 18 Mar 2007, 20:36   #1039
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

aseara sambata am vrut sa ma distrez si am iesit in bavaria.
Come on, ce dracu', poti mai mult de atat. Bavaria, sau "la lemne" e loc de cocalari, saraci, studenti repetenti etc etc etc :sick:

atunci ce imi recomanzi?eu ma simteam bine,mai ales ca ma duceam sigurica si aveam si locusorul acela incare imi placea sa dansez.si apoi nici nu vreau sa cheltuiesc prea mult nici eu daca e sa ma duc in alta parte ,oricum ma duc cu masinuta dar unde pot sa ma duc ca gabar nu am,datr sa si imi placa.sigur ca ma deranjeaza ca s-a intamplat asa.si ca am cam luat-o .dar asta e,poate altfel se intampla si mai rau ,poate una din noi putea sa si moara sau sa se accidenteze f.tare.si macar pt ceva anume nu pt o prostie.nu stiu cei drept eu asteptam sa se intervina dar eram si cam imobilizata ,dar am avut si ocazia sa o sa ii strang la maxim beregata desi nu am facut-o si atunci ea mi-a prins-o bine.e asta e bataie intre femei ,de obicei imi place sa fiu o invingatoare dar am cam luato bine ca tot a bvenit cineva pana in final asta e puteam sa si zburam de a acolo.etc.sper sa nu se mai intample.sau sa se intervina cat mai repede sa numai ava loc evenimente animalice,ca doar suntem oameni si mai civilizati.dar ce sa facem daca noi ne facem rau uni altora ce sa mai zicem de alte pericole din exterior,calamitati etc.
AM NEVOIE DE UN MASAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
nu sunt vanata dar ma dor toate si inspecial mi-a dat-o la cap si ma ametise.
ok sper sa fie mai bine lucrurile ,iareu sa am un inger pazitor care sa intervina mai repede nu cand numai pot.
ok recomandati alte locuri de distractie,dar cand si cand cand ma mai duc ca nu stau nici prea bine cu banuti,dar am zis ca viata e scurta poate si sa ma mai bucur de ea sa ma mai distrez,sa imi traiesc momentiul la maxim.dar nici in felul asta.uf ce pui mei dupa ce ca avem atatea greutati ale vieti ,uneori si sanatatea ne mai face feste sa ne mai si omaram intre noi?asta e prea detot .ce il mai stimuleaza pe om sa mai traiasca,?cand noi suntem cei mai importanti deci ar fi mai bine sa ne facem fericiti si bine unul altuia nu probleme ca avem noi de detule.

ok sa fie toate bune si frumoase si sunt convinsa ca acea persoana va fi pedepsita rau iar bavaria va disparea.ok
chiar le doresc asa,sunt rea uneori cand sunt determinata.
si sa ma pot biucura de viata cat mai frumos posibil
Old 18 Mar 2007, 20:37   #1040
herbert
Guru

herbert

Abia asteptäm!
nu e ceva ie de bine ci de rau ca ma doare capul si toate oasele.sti cum a fost faza?
aseara sambata am vrut sa ma distrez si am iesit in bavaria,ei bine mi-am dat eu seama ca ceva nu ar fi bine,ci poate e mai bine sa ma duc in alta parte sau sa raman acasa,dar ce putea fi atat de rau?ei bine a fost/
eu de obicei ma duc singurica ca ii mai cunosc pe digei putin si ma simt bine ca ma duc pe pista cea mai inalta si dansez.cine a fost acolo stie ca pistele sunt etajate pana la inaltimea cea mai mare asa ca eu ma duceam la acea mai inalta ca imi placea ,desi este de in latime de o jum de metru si sutinuta cu cateva barele si deci exista si pericolul de a cadea.
ei bine pana acum era totul bine si frumos.
pana aseara cand m-am urcat acolo si a inspre dimineata era concursul cu dezbracatul pt o sticla de techila deci era ok o fata sa isi arate sani.de obicei eu ma duceam colo si nu imi zicea nimeni nimic si dansam fara ami arata sani.dar inspre dimineata una dintre animatoare incepuse sa se ia de mine.ca sa ma deszbrac sau sda plec,iar cand mie imi da cineva o comanda de genul asta acum ca zic eu sa pleci ma enerveaza si fac contrariu deci nu am vrut sa plec.desi i-am zis ca pleca dupa o melodie,apoi au bagat o alta melodie ca oricum eram obosita si racita care imi place mie si am mai stat si ea a inceput din nou sa imi zica sa plec ,iar eu nu am vrut si a dat in mine apoi i-am dat si eu cateva,si am impobilizat-o cand i-am bagat mana in gat tinund-o asa,dar o lata fata care era acolo mi-a desfacut-o si eu am lasat-o crezand ca renunta si ca incetam,iar atunci a inceput si mai rau ,m-a prin de par si mi-a dat cu genunchi in cap si pe unde nimerea ,iar eu nu prea mai puteam sa fac mai nimic caci cu o mana ma tineam de bara sa nu zbor de acolo si nu puteam sa fac mai nimic ca ma tinea aiurea ciuci de par si ma ametisa dar si asteptam sa intervina cineva,dar foarte tarziu dupa ce nu prea mai puteam face nimic ci doar dadea in mine ca ma tine asa.dar asta e am cam luat-o poate era bine sa intervina cineva mai devreme saiu badigarzii ,etc iar pe de alta parte ,putea fi riscul si mai mare daca nu sfarsam prin a da in mine poate una din noi cadea si murea.adica ori numai tineam cont si atunci o cand i-am prins mana in gat o strangeam calumea ,ori numai tineam cont de nimic iar la ameteala pe care o aveam asa fi incercat sa mai ripostez deci puteam sa si cad daca nu matineam ,sau ea sa cada deci era f rou.dar efectiv eu asteptam sa fie cineva intermediar sa intervina,dar ea mi-o dadea,altfel se termina si mai rau cu siguranta.uf
sa numai existe bavaria sau sa nu se mai duca nimeni,iar ea sa aiba probleme grave si sa fire data afarta de acolo si pedepsita crunt.uf pt ce mi-a facut.sa plateasca pt atingerea mea ,iar cu bavaria sa se intample ceva sa numai fie,.

wow, my dear Irene...
ai trecut peste o mare cumpana.
sper ca a filmat cineva scena luptei. e un excelent insert intr-un film despre delirul nocturn bucurestean...
ca sa te linistesti, fa cateva partide de amor...
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules