Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 Sep 2008, 15:01   #101
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by thequietsurfer:
Imi propun sa epatez cu fiecare mesaj in asa fel incat sa devin o pata luminoasa pana ajung guru. (sper ca am inceput bine) Ciudat ca primesc astfel de reprosuri din partea unei persoane care a deschis un card de subiecte inutile si care gaseste mereu un compliment onctuos chiar si pentru cei mai anosti forumisti, dar care nu ezita sa faca publice detalii care nu se cuvin a fi expuse (oare ipocrizia mai e tot la mine?). Pe Dragomara nu am atacat-o fara motiv. Mi-am justificat critica. Ce sa mai vorbesc de stilul dumneavoastra?(cat de perfida este utilizarea pronumelui personal de politete la nivelul de grota prin care misuna nevertebrate, poate si un vierme inelat). Eu macar nu sunt prolix si nici de un sentimentalism toxic. Am pacatele mele, dar infinit mai putine decat ale dumneavoastra.
Si eu inteleg ca aveti veleitati plastice, dar portrtul psihologic pe care ati incercat sa mi-l faceti este foarte inabil construit. Cum pot coabita intr-o persoana asociabilitatea si pragmatismul?("introvertit", "orientarea spre trebuinte-beneficii-instincte"?) Nu mai vorbesc despre felul in care cuplati cuvintele("orientare spre instincte", "toleranta la frustrare slaba") pentru ca inteleg ce doriti sa imi comunicati si nu mai vreau sa ma etichetati din nou ca pedant. Poate ca am o personalitate oximoronica sau sunt in anticamera schizofreniei. Mai aveti de lucrat pana sa obtineti macar un crochiu. Se pare ca nu prea l-ati citit cu atentie pe Patapievici daca ati ajuns la concluzia ca incerc sa il imit. Oricum, nu ii admir stilul (academic si, uneori, arid).
Cred ca nu ar trebui sa imi mai cititi mesajele daca va plictisesc intr-o asemenea masura. Mai ales ca ma apuc serios de citit scriitori din avangarda romana cat de curand (sa vedeti atunci extravaganta!). As putea sa aleg o maxima care sa i se opuna aforismului lui Beaumarchais, dar e suficient sa citesti "Barbierul din Sevilla" ca sa vezi cata culoare e in opera lui. Problema e sa stii cum sa o folosesti.
Ma uit acum la numarul mesajelor inscris sub poza aia de vampa de la avatarul dumneavoastra. Imi pare rau ca am mai comentat adagiul lui B. 797. "Ceea ce e exagerat e insignifiant". Eu o sa imi economisesc energia.
L.E. Uitasem de problema "sensibilitatii". Poate ca nu simpatizez genul de sensibilitate la care va referiti cand vorbiti de Dragomara. Eu stiam ca "introvertitii" sunt totusi priviti ca persoane sensibile. Nici nu admir bunurile(materiale sau nu) exhibate mahalageste. Poate tot pentru ca-s introvertit.

tine-ne la curent cu avangarda romana.....sunt un mare fan si sunt exact la acest capitol din cultura :love:
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Sep 2008, 10:52   #102
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Ehe, unde-s cafturile de alta data ..... ce lume cuminte, topicul asta e o mangaiere pe crestet, suflet de vioara ....

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Sep 2008, 15:19   #103
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by nume:
unde-s cafturile de alta data .....
In suturi...!
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...5225&start=325
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Sep 2008, 13:12   #104
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

..situatia livresca si amuzanta la care s-a ajuns:
Pitbull s-a suparat ca i-am spus ca e prea dur cu tinerii(de pe forum),mi-a sters o postare,si un topic despre filmele preferate la cinema romanesc.
Se pare ca neavand cu cine se certa ,se cearta cu mine :lol:
A,si acum a ales sa se retraga in carapace,sa nu cumva sa-l deranjez.
Ce frumos e pe Cinemagia!
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Sep 2008, 14:40   #105
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Imi cer scuze si iertare fata de Pitbull,singura persoana cu greutate de pe aici care ma ..tolera...Imi pare rau ca v-am suparat si modificati mesajele.Cred ca este un om bun,daca a ales sa nu mai raspunda,in loc sa jigneasca...
Regret.
Old 28 Sep 2008, 14:50   #106
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Scuzele se acceptä, dar sunt asa de supärat, încât o vreme nu vreau sä vorbim. Când o sä-mi treacä, se va vedea.

(Când un user trimite un mesaj, acesta stä în folderul "Outbox" pânä e deschis de destinatar. Atunci, se mutä în folderul "Mesaje trimise". Dacä destinatarul îl sterge färä a-l deschide, mesajul dispare.)
Old 28 Sep 2008, 15:58   #107
redmen
Old School Hollywood

redmen

Pauline esti sora cu Dragomara ? Sau care e legatura dintre voi ? Ca o legatura exista in mod sigur.
Old 28 Sep 2008, 16:04   #108
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Lasa, e OK acum.
Old 28 Sep 2008, 17:04   #109
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Pitbull, DE CE nu faci dragoste cu Pauline Kael?
Nu sex, nu brutal, nu viol, s-o iubesti sincer, asa, ca-n Legendele Toamnei ori The Ghost sau Propunere Indecenta, sau Titanic ori Notebook, sa va iubiti asa... frumos.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2008, 13:04   #110
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by StefanDo:
pregatim un concurs mai special, dar nu numai pentru forumisti
sper sa va placa

So ... what`s going on ?!
Old 21 Oct 2008, 19:55   #111
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by redmen:
pregatim un concurs mai special, dar nu numai pentru forumisti
sper sa va placa

So ... what`s going on ?!
Nimic.Comme d'habitude.
Old 11 Nov 2008, 18:05   #112
redmen
Old School Hollywood

redmen

Avand in vedere ca e un site/forum respectabil despre filme si tot ce tine de filme consider ca ar trebuie interzis sa se deschida topicuri cu filme care nu au aparut inca la cinema.Si userii ar trebui sanctionati.
Old 11 Nov 2008, 18:22   #113
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

redmen, nu e ok ceea ce ceri

unii forumisti vad filmele cu mult inainte ca ele sa se lanseze pe marile ecrane, ce importanta are daca le vad in SUA, la festivaluri, sau luate de pe net?

vrei sa fac politie: "ia zi, ai vazut filmul legal sau nu? Nu?! Atunci taci!"

@Pauline

concursul de care ziceam presupune multa munca de lamurire cu altii, o sa anuntam cand va fi cazul
Old 11 Nov 2008, 18:28   #114
redmen
Old School Hollywood

redmen

Fiind site din Romania vorbim doar de filmele aparute la cinema in Romania.De obicei cei care au vazut filmele la festivaluri au si specificat asta.Nu se poate face militie intr`adevar,dar userii ar putea fi mai discreti cand zic ca vad filmele luate dupa net.Una e sa iti dai cu parerea despre cum va fi un film,si alta e cand zici ca ai vazut filmul cu cateva luni inainte de lansare.
Old 11 Nov 2008, 18:47   #115
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

atata vreme cat se vorbeste despre film si nu exista spoiler-e (sau sunt anuntate), fiecare poata sa spuna ce vrea
Old 11 Nov 2008, 19:09   #116
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

Si astfel se incurajeaza pirateria in frumoasa tara mioritica .
Suspect de bizar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Jan 2009, 20:48   #117
Neuptolem
Banned

Neuptolem

@neuptolem
daca ai vreo nelamurire despre cum administrez, scrie in Condica, aici esti off-topic
Nu. E O.K. Administrezi bine. Se poate si mai bine, bineinteles, dar, eu sunt suficient de empatic sa-mi dau seama de unele lucruri din spatele cortinei.
Eram intr-un timp destul de revoltat impotriva ta dar mi-a trecut, am realizat ca nu fac decat sa lupt cu morile de vant si ca tu nu o sa te schimbi, nu poti sa te schimbi, si mai ales, unul ca mine, vazut destul de psycho-confuz-degenerat pe forumul asta, nu are niciosansa sa te convinga ca mai si gresesti.
Esti cam subiectiv si imatur, uneori, pt un administrator.
Nu esti atat de intelept, calm, stapan pe sine. Nu esti un adevarat lider. Nu te condamn, e dificil sa fii un lider, nu oricine poate fi un bun lider, dar fiind pe Internet, se mai accepta. Insa nu stiu cum te-ai fi descurcat intr-o companie multinationala cu prestigiu. Am rasfoit cateva carti despre "Cum sa fii un bun lider" iar teoria e excelenta, insa departe de a fi aplicata instantaneu in real-life cu maximum de succes. Dar uite ca am sa-mi cumpar una zilele astea, asa de curiozitate. Nu spun ca eu as fi un lider bun, Doamne fereste! sau ca-mi doresc sa ajung. Sunt prea lipsit de autoritate si muuuult prea independent sa converg catre o astfel de personalitate. De altfel, se spune, ca liderii buni trebuie sa fie flegmatici ca tip de personalitate. Eu sunt o combinatie echilibrata de melancolic si coleric, deci ce poate fi mai rau, insa incerc sa-mi temperez/estompez defectele. Nu dau eu lectii in psihologie, poate se pricepe Illotempore mai bine, recrutera agresiva si isterica dar totodata implinita si multumita de viata sa minunata din viata nocturna a capitalei.
Chiar Illo, ai luat vreodata Ecstasy? Cum e??? Sssst! Zi-mi pe privat, daca vrei.

Nu, in principiu asta e un forum unde nu ar trebui sa se dea atata importanta unor aspecte legate de conducere. N-am nimic de reprosat.

Aaa, de ce l-ai bannat definitiv pe Mistah J? Nu crezi ca fara el e cam boring? De asemenea as vrea sa se intoarca si Dragomara.
Cel mai mult mi-as dori sa revina NoOne. Astea...
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Jan 2009, 14:52   #118
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

rolul meu nu e de lider, ci de administrator
si chiar ca-mi acorzi prea multa importanta
Old 09 Feb 2009, 13:23   #119
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
sunt prea multe topicuri stick, mai ales pe la cinematografia româneascã.
Old 09 Feb 2009, 18:33   #120
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Asa e, dar primele trei sunt momentane, curând îsi vor pierde actualitatea si le vom destickui.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules