Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Star-uri

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 01 Jun 2010, 13:45   #121
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by Medicate:
Originally Posted by miercuri:
Am vazut mai multe filme cu Keira decat mi-as fi dorit. Uita-te (cu cratima!!) tu la The Edge of Love si vei vedea fiecare rol pe care l-a interpretat Keira vreodata acolo, avand in vedere ca pe toate le interpreteaza la fel. Are aceeasi expresie, acelas ton rastit si aceeasi lipsa de emotitivitate pe fata, in orice scena.
Sarah Jessica Parker in Sex and the City (serialul) a avut episoade in care i-a dat clasa Keirei.

Serialul ala este o porcarie, nu imi pasa de modul in care a jucat uratania aia in "cateva" episoade.
Mi-ai dat un singur exemplu, legat de Keira, eu ti-am dat mai multe. Nu am vazut The Edge of Love, poate chiar a jucat precum un carton, dar a avut si multe roluri interpretate fara greseala. Un singur rol, jucat aiurea, n-o face o actrita slaba!
Are multe roluri interpretate la fel si la fel de plat - The Edge of Love, Atonement, The Duchess, Silk, Pride & Prejudice sunt aceeasi chestie. Si pe langa asta, nu e o coincidenta ca parintii ei lucreaza in domeniul cinematografic si ea obtine atatea roluri. Pe scurt, o piloasa.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Jun 2010, 13:55   #122
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Piloasă pioasă, fuckable & adorable.
keira-knightley-20080221-380364.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Jun 2010, 14:32   #123
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

mai Windom o fi fuckable, dar o actrita trebuie sa fie mult mai mult de atat totusi nu o vad atat de jos ca miercuri ci undeva pe la mijloc spre bine
Old 01 Jun 2010, 14:35   #124
marius_em
Guru

marius_em

Originally Posted by copila_satanista:
mai Windom o fi fuckable, dar o actrita trebuie sa fie mult mai mult de atat totusi nu o vad atat de jos ca miercuri ci undeva pe la mijloc spre bine
Nu, nu trebuie. Fuckable is enough. But she ain't fuckable (ergo she ain't a good actrice) 'cause she ain't got no titties.
Old 01 Jun 2010, 14:37   #125
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

no bine atunci, ma scuzati, am gresit gashca
Old 01 Jun 2010, 18:56   #126
Medicate
Psychosocial

Medicate

Am vazut mai multe filme cu Keira decat mi-as fi dorit. Uita-te (cu cratima!!) tu la The Edge of Love si vei vedea fiecare rol pe care l-a interpretat Keira vreodata acolo, avand in vedere ca pe toate le interpreteaza la fel. Are aceeasi expresie, acelas ton rastit si aceeasi lipsa de emotitivitate pe fata, in orice scena.
Sarah Jessica Parker in Sex and the City (serialul) a avut episoade in care i-a dat clasa Keirei.

Serialul ala este o porcarie, nu imi pasa de modul in care a jucat uratania aia in "cateva" episoade.
Mi-ai dat un singur exemplu, legat de Keira, eu ti-am dat mai multe. Nu am vazut The Edge of Love, poate chiar a jucat precum un carton, dar a avut si multe roluri interpretate fara greseala. Un singur rol, jucat aiurea, n-o face o actrita slaba!
Are multe roluri interpretate la fel si la fel de plat - The Edge of Love, Atonement, The Duchess, Silk, Pride & Prejudice sunt aceeasi chestie. Si pe langa asta, nu e o coincidenta ca parintii ei lucreaza in domeniul cinematografic si ea obtine atatea roluri. Pe scurt, o piloasa.

Nu-i agreezi pe cei cu pile ... nici eu, dar mi se pare o actrita ok... pe langa alte mironosite ...
Medicate is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Jun 2010, 00:37   #127
iul
Novice

iul

Originally Posted by cremaxx:
Nu stiu daca este cazul la voi dar mie imi sunt nesuferiti cativa actori,asta nu inseamna ca nu sunt buni si vreau sa il dau aici exemplu pe "cel mai" nesuferit dintre toti. Daca si voi aveti vreun nesuferit atunci dati-i numele aici,vreau sa-l cunosc si eu.

Steven Seagal La acest actor ma enerveaza stilul lui de expresie al fetei,vorba cuiva: nu sti cand vrea sa te iubesca sau vrea sa te loveasca.

subscriu......si mai este si atotputernicul Chuck Norris. iar cred pe locul trei la mine e Antonio Banderas; pur si simplu nu-l suport
iul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Jun 2010, 15:09   #128
Backstage
Novice

Backstage

Ce bine ai zis... Si eu am aceeasi frustrare , sa-i zic , in legatura cu Keira K.and her .. acting.
Backstage is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jun 2010, 20:27   #129
Myzaree
Novice

Myzaree

Kristen Stewart. Fata ei cere pumni. Lucru ce i-ar imbunati expresia faciala(singura). Si mi-e cu atat mai nesuferita cu cat o joaca pe Joan Jett.
Myzaree is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Jul 2010, 00:51   #130
jansic
Guru

jansic

Kristen Steward, Matt Damon, Jennifer Anniston, Ewan McGregor, Mel Gibson, Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Steven Seagal, Katherine Heigl, Renee Zellweger
jansic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Jul 2010, 09:48   #131
mirkea
Junior

mirkea

Willem Dafoe pt mine. E creepy chiar si atunci cand joaca un personaj normal.

a, si sa nu uit de Rob Schneider - e un fel de Romica Tociu de-al lor (se vrea a fi amuzant dar nu prea ii iese)
mirkea is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Aug 2010, 13:49   #132
spriamarierose18
Junior

spriamarierose18

Jack Nicholson, Meryl Streep, Charlie Sheen, L di Caprio, J C van Damme, Casper van Dien, Sean Penn, J Aniston. Sunt multi actori de nota 10 in lista, dar tot nu-i pot suferi !!!
spriamarierose18 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Aug 2010, 15:49   #133
Blondie
Junior

Blondie

Deci: Maegan Good, Martin Lawrance, Redman, Chris Rock, Edie Griffin, Mario Wayans, Quen Latifa (cand o vad pe asta imi vine sa sparg monitoru), 50 Cent, Snoop Dog, Ice Cube, Ice-T, Wesley Snipes (sa zicem ca il suport in Blade cat de cat)....si multi alti negrii care nu imi vin acuma in minte, de fapt mai usor ar fii fost sa ii nominalizez pe cei care imi plac dintre negrii.
Dintre ai "nostrii", nu ii suport pe Hugh Grant, Steve Martin, SJ Parker si cele 3 prietene ale ei din "Totul despre sex", Jenifer Aniston, Seth Roger, Adam Sandler, Vince Vaughn, Bil Paxton, Casper Van Diem, Don "The Dragon" Wilson, Naomi Watts, Renée Zellweger, Cate Blanchett, Julie Benz, Errol Flynn, Guy Pearce, Jake Gyllenhaal, Dan Aykroyd, Stefan Banica JR, etc, etc.
Blondie is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Aug 2010, 15:56   #134
Blondie
Junior

Blondie

Originally Posted by Windom:
Piloasă pioasă, fuckable & adorable.
Attachment 462

Tzucui gogosica ei de ingeras
Blondie is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Aug 2010, 22:29   #135
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by Blondie:
Deci: Maegan Good, Martin Lawrance, Redman, Chris Rock, Edie Griffin, Mario Wayans, Quen Latifa (cand o vad pe asta imi vine sa sparg monitoru), 50 Cent, Snoop Dog, Ice Cube, Ice-T, Wesley Snipes (sa zicem ca il suport in Blade cat de cat)....si multi alti negrii care nu imi vin acuma in minte, de fapt mai usor ar fii fost sa ii nominalizez pe cei care imi plac dintre negrii.
Dintre ai "nostrii", nu ii suport pe Hugh Grant, Steve Martin, SJ Parker si cele 3 prietene ale ei din "Totul despre sex", Jenifer Aniston, Seth Roger, Adam Sandler, Vince Vaughn, Bil Paxton, Casper Van Diem, Don "The Dragon" Wilson, Naomi Watts, Renée Zellweger, Cate Blanchett, Julie Benz, Errol Flynn, Guy Pearce, Jake Gyllenhaal, Dan Aykroyd, Stefan Banica JR, etc, etc.
ar fi fost
un negru - doi negri
al nostru - ai nostri
asta numai ca sa lamurim niste lucruri.

si ai putea sa mai lucrezi la discurs in asa fel incat sa nu sune ca un hate speech rasist, sau ai putea sa mai lucrezi un pic la atitudine.

O parte din "negrii" pe care i-ai pomenit nici nu sunt actori.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Aug 2010, 01:52   #136
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Cool hmmm

Originally Posted by iul:
subscriu......si mai este si atotputernicul Chuck Norris. iar cred pe locul trei la mine e Antonio Banderas; pur si simplu nu-l suport

heeeiii... Banderas e sexy... are asa... un aer mai misterios... te face sa-l doresti... intradevar, doar pentru o noapte ca mai mult nu cred ca-l duce mintea....
cat despre actorii detestati...
Arnold Schwarzenegger (marele guvernator al Californiei!!!.... mai e oare?) si desigur fratele lui pocit: Jean Claude Van Damme. defapt, daca stau sa ma gandesc cred ca Arnold e mai urat ca Van Damme...

peace!!!

Last edited by Pitbull : 03 Aug 2010 at 01:54.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Aug 2010, 02:36   #137
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Sunt ferm convins ca nu-ti face fata mai mult de-o noapte...
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Aug 2010, 02:50   #138
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by omudindulap:
Sunt ferm convins ca nu-ti face fata mai mult de-o noapte...

ce te face sa crezi asta?:O
Old 03 Aug 2010, 03:28   #139
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Mi se pare atat de clar de ce: pentru ca tu pari o tipa foarte inteligenta si deloc, dar deloc superficiala, in timp ce el nu este decat un actoras/regizoras (nu fotbalist) frumusel, care, cu ceva noroc, a jucat in cateva filmulete pe la Hollywood (nu ca asta ar fi o virtute). E greu ca asta sa te poata satisface (spiritual, desigur) mai mult de-o noapte, asa cum ai spus si tu.
Tu meriti mult mai mult. Simt asta.
Il stiu pe unu, Prunea. Ala cica ar avea o mare, chiar imensa ... dezvoltare intelectuala. Asta sigur iti face fata. Si nu numai.
Somn usor !
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Aug 2010, 03:39   #140
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by omudindulap:
Mi se pare atat de clar de ce: pentru ca tu pari o tipa foarte inteligenta si deloc, dar deloc superficiala, in timp ce el nu este decat un actoras/regizoras (nu fotbalist) frumusel, care, cu ceva noroc, a jucat in cateva filmulete pe la Hollywood (nu ca asta ar fi o virtute). E greu ca asta sa te poata satisface (spiritual, desigur) mai mult de-o noapte, asa cum ai spus si tu.
Tu meriti mult mai mult. Simt asta.
Il stiu pe unu, Prunea. Ala cica ar avea o mare, chiar imensa ... dezvoltare intelectuala. Asta sigur iti face fata. Si nu numai.
Somn usor !

loool... hai ca esti tare, "omul-din-dulap". nu stiu de ce toata lumea ma face inteligenta in ultima vreme... :O:O:O in fine... sa lasam noaptea aia deoparte... ca sincer, chiar daca mi-ar placea, nu imi doresc un Banderas langa mine... si totusi, daca stai sa te gandesti, omu are succes... mi-o venit sa spun ca intotdeuna prostii ajung sus... dar apoi m-am gandit ca ar fi nedrept fata de oamenii de valoare care au muncit din greu sa ajunga cineva pentru ca noi sa ne bucuram de placerea de a viziona un film savuros (si aici, SA FIE CLAR, nu ma refer la Banderas, care a avut norocul <sau nenorocul ) > sa aiba ceva banuti in plus... si farmec masculin, desigur)...

sweet dreams to all of you... zbyes and kisses... :*
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules