Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Star-uri

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Oct 2007, 14:26   #121
gstanescu
Novice

gstanescu

Al Pacino

Actorul preferat e Al Pacino

http://www.1001romania.ro/index.php?...ne&fun_id=8846
Old 18 Mar 2008, 23:09   #122
Dita
Novice

Dita

edward norton :love: :love:
Dita is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Apr 2008, 22:20   #123
SGH
Novice

SGH

Actorul meu preferat e Eddie Murphy
Old 24 Apr 2008, 22:53   #124
adriand
Novice

adriand

bruce willis , leonardo di caprio
Old 11 May 2008, 20:23   #125
Cristi Weed
Guru

Cristi Weed

Viggo Mortensen ! Lord of the rings , Eastern promises , The prophecy ! filme bune ! Nu e deloc un tip gen Tom Cruise sa isi faca multa reclama , u modest si bun !
Cristi Weed is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Jul 2008, 20:11   #126
Gaboi
Novice

Gaboi

Denzel Washington :oops:
Old 29 Jul 2008, 11:05   #127
erissa
Novice

erissa

Actorul preferat: Harrison Ford :love:
... si mai sunt si altii (Mel Gibson, Nicholas Cage <Face Off a fost unul dintre cele mai bune filme ale lui>, Kevin Costner, Mark Wahlberg s.a.)
Actrita preferata: Charlize Theron 8)
erissa is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jul 2008, 14:08   #128
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by erissa:
... si mai sunt si altii (Mel Gibson, Nicholas Cage <Face Off a fost unul dintre cele mai bune filme ale lui>, Kevin Costner, Mark Wahlberg s.a.)
De ce iti plac?
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Jul 2008, 14:31   #129
erissa
Novice

erissa

Originally Posted by Pauline Kael:
De ce iti plac?

Harrison Ford imi place pentru ca m-a fascinat de cand eram mica cu filmul Indiana Jones 8) si de-atunci am tot vazut filme cu el si e un actor foarte bun (si ma enerveaza ca n-a primit Oscar pentru Fugitive, desi il merita.. a jucat de nota 10+ )
Charlize Theron.. ce as putea sa mai spun despre ea si sa nu fi spus altii? De curand am vazut Monster si intr-adevar a jucat foarte bine. Am vazut aproape toate filmele cu ea si nu m-a dezamagit niciodata
Tu ce actori preferati ai? Nu-mi amintesc sa fi citit mai sus un post de la tine
Old 30 Jul 2008, 17:06   #130
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Harrison Ford imi place pentru ca m-a fascinat de cand eram mica cu filmul Indiana Jones 8) si de-atunci am tot vazut filme cu el si e un actor foarte bun (si ma enerveaza ca n-a primit Oscar pentru Fugitive, desi il merita.. a jucat de nota 10+ )
Charlize Theron.. ce as putea sa mai spun despre ea si sa nu fi spus altii? De curand am vazut Monster si intr-adevar a jucat foarte bine. Am vazut aproape toate filmele cu ea si nu m-a dezamagit niciodata
Tu ce actori preferati ai? Nu-mi amintesc sa fi citit mai sus un post de la tine
Harisson e un alergator de cursa lunga,Charlize era actrita mea preferata,ma plictisesc repede,e interesanta si are o frumusete hollywoodiana.Actorii mei preferati sunt ...morti demult
Mel Gibson iti place si ca regizor?
Old 31 Jul 2008, 06:58   #131
legardere
Veteran

legardere

Actorii mei preferati sunt ...morti demult

Cred ca nici nu au existat, ca prea esti critica.
Old 31 Jul 2008, 08:27   #132
erissa
Novice

erissa

Dintre filmele pe care le-a regizat (nu foarte multe la numar) le-am vazut pe toate mai putin Apocalypto, dar intentionez sa-l vad. Braveheart ramane o capodopera , iar The Passion of the Christ a fost foarte bine realizat. Cam crud.. dar realist si foarte mult mi-a placut ideea de a vorbi fiecare actor in limba poporului respectiv. Asa ar trebui sa fie toate filmele.. nu sa aud in Africa sau mai stiu eu unde, vorbindu-se engleza (si chiar foarte bine :lol: ).
Tu ce parere ai despre el?
Old 31 Jul 2008, 19:57   #133
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Dintre filmele pe care le-a regizat (nu foarte multe la numar) le-am vazut pe toate mai putin Apocalypto, dar intentionez sa-l vad. Braveheart ramane o capodopera , iar The Passion of the Christ a fost foarte bine realizat. Cam crud.. dar realist si foarte mult mi-a placut ideea de a vorbi fiecare actor in limba poporului respectiv. Asa ar trebui sa fie toate filmele.. nu sa aud in Africa sau mai stiu eu unde, vorbindu-se engleza (si chiar foarte bine :lol: ).
Tu ce parere ai despre el?

lagardere a scris:

Quote:
Cred ca nici nu au existat, ca prea esti critica.
Erissa,despre Mel Gibson am o parere buna in mare,n-a fost un actor rau in Mad Max,Braveheart,regizat de el,(cam tot ce putea face),multi insa cred ca a luat-o razna,ca "Ce le place femeilor" e un fiasco ,de exemplu.
Ca regizor,nu e un regizor rau,dar la fel, a stiut pe ce sa se bazeze,ce sa socheze,cum sa o faca...btw,stii ca a fost acuzat de antisemitism? Esti curajoasa,mie mi-e teama sa ma uit la "Apocalypto".Da,e o idee ,cu folosirea mai multor limbi in filme,dar pt turma e comod si cu globalismul si americanizarea asta ,nici o sansa,dispar civilizatii,dialecte,cui ii pasa de ce limbi se folosesc in filme,poate doar lui Mel..."The Passion.." am plans atat la filmul acela ca la sfarsit n-am mai avut lacrimi in punctul culminant, al rastignirii...Cred ca "Iisus din Nazareth " al lui Zefirelli a fost mai bun,mai emotionant,dar Mel a stiut ce se vinde...

@Lagardere,cavalere,am o lista intreaga de actori romani si straini preferati,dar e atat de lunga.Tu esti actor insa,ai modele ,alti actori?
Old 31 Jul 2008, 20:34   #134
norgero
Novice

norgero

[quote="erissa"]

Dintre filmele pe care le-a regizat (nu foarte multe la numar) le-am vazut pe toate mai putin Apocalypto, dar intentionez sa-l vad
chiar ti-l recomand..e un film de nota 10
norgero is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Aug 2008, 08:42   #135
erissa
Novice

erissa

Erissa,despre Mel Gibson am o parere buna in mare,n-a fost un actor rau in Mad Max,Braveheart,regizat de el,(cam tot ce putea face),multi insa cred ca a luat-o razna,ca "Ce le place femeilor" e un fiasco ,de exemplu.
Ca regizor,nu e un regizor rau,dar la fel, a stiut pe ce sa se bazeze,ce sa socheze,cum sa o faca...btw,stii ca a fost acuzat de antisemitism?

Am auzit tot felul de chestii, dar sincer, nu ma intereseaza viata personala a actorilor. Mie imi place sa vad filme si conteaza mai mult cat de bine reusesc sa intre in pielea personajului respectiv, nu ce fac ei in viata de zi cu zi. Nimeni nu e perfect, sunt si ei oameni ca noi... fiecare cu nebuniile lui ...daca totusi reusesc sa faca o treaba buna pe marele (sau micul) ecran, cu atat mai bine

Originally Posted by norgero:
chiar ti-l recomand..e un film de nota 10
Multumesc pentru recomandare
Old 01 Aug 2008, 09:18   #136
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Mie sincer,mi-e frica sa ma uit la "Apocalypto".Am auzit ca e al naibii de dur.In seara asta la ProCinema,e "Madmax1",urmeaza si celelalte.
Old 02 Aug 2008, 00:53   #137
redmen
Old School Hollywood

redmen

Un film mai vechi dar foarte frumos cu Mel Gibson este "Forever Young".
Old 27 Aug 2008, 14:55   #138
mafalda
Guru

mafalda

Chiar aseara am vazut pe TVR Cultural filmul lui Claude Lelouch "Un an bun" cu un mare actor: LINO VENTURA. Putini stiu ca a fost si un mare actor de teatru. Si as dori sa-l mai revad pe Lino Ventura intr-un film al carui titlu nu mi-l amintesc acum, dar aparea impreuna cu BOURVIL ( alt mare actor, genial in "Oglinda cu doua fete" , alaturi de Michelle Morgan)

Sunt o fana a filmelor vechi de cinemateca!
Old 28 Aug 2008, 19:22   #139
mimy
Novice

mimy

pai..angelina jolie, james mcavoy, ashley tisdale, venessa hudgens, zac efron, si morgan freeman :w00t: 8)
mimy is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Aug 2008, 19:47   #140
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Preferati actori?

O'Toole Peter, Pacino Al, De Niro Robert, Nicholson Jack, Hoffman Dustin... altii si multi.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules