Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 01 Nov 2007, 00:39   #1501
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Normal cä-ti place, cä doar e creatia mea. :sleep:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2007, 02:08   #1502
stelu27
Novice

stelu27

mai irene marlyne monroe ) trebuia sa te prefaci ca sunt banii tai faceai o scena acolo k doar vrei actritza
stelu27 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2007, 10:02   #1503
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

irene, ai facut foarte bine, bag pariu ca faza era regizata de baiatu' lu' prigoana, te-a pus la incercare sa vada cat de corecta esti. Daca-i luai, ramaneai cu ei, da' altii nu mai pupai Tine-o tot asa, fericiti cei... drepti, ca a lor e imparatia cerurilor
Old 01 Nov 2007, 15:52   #1504
Gloria
Super Moderator

Gloria

Originally Posted by irene marlyne monroe:
SI CE SA VEZI A VENIT UN TINEREL ,I-A DAT NISTE BANI LA ASTA CU PORUMBII SAU A SCHIMBAT SI A PLECAT ,DAR APOI A CAZUT IN FATA MEA O GRAMADA DE BANI IN EURO LEGATI CU ELASTIC DINTRA FIN,UAH M-AM UITAT LA EI AM TRECUT pE LANGA EI DAR NU I-AM LUAT.uh dar inca imi este gandul la ei.uf nu stiu dar sunt debusolata,oare cum trebuia sa procedez?

Pai trebuia sa-i ridici si sa intrebi in stanga si dreapta al cui e teancu`. Eu asa as fi facut.
Imperios necesar ar fi fost sa se iveasca urmatoarea problema: sa zica mai multi ca lor le-a cazut; in acest caz, adevarul nu s-ar fi putut stabili si, in consecinta, conform legii nescrise: "ce se gaseste e al gasitorului", as fi ramas cu banii.
:sleep:
Old 01 Nov 2007, 16:09   #1505
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Deci, regulä:
NICIODATA NU MERGETI PE STRADA NEINSOTITI!
Sä aveti mereu cu voi un însotitor, si sä vä uitati atenti dupä trecätori cäscati care scapä teancuri de euros.
In clipa când vedeti un trecätor cäscat care scapä un teanc de euros, vä repeziti, îl luati, si strigati cât vä tine gura: "Care-ai scäpat teancu' de euros, dom'le?"
Pânä sä e dezmeticeascä trecätorul cäscat care-a scäpat teancul de euros si sä zicä "eu!", însotitorul dvs. va zice primul: "Ba eu!"
Deci, nu se va putea stabili poseorul.
Deci, ce-ati gäsit si n-ati furat, numai Dumnezeu v-a dat.
(S-ar putea ca si alti trecätorii sä zicä: "Ala io, äla io" (vezi mai sus), si atunci e si mai bine. Prezenta obligatorie a însotitorului va fi necesarä doar pentru orice eventualitate. Si nu fiti mârle, din teancul de euros, îi dati si lui de-un suc.)

L.E. - Si uite-asa, am deschis pagina 62 (SASEZECISIDOI) a celebrului V.S.F.A. imemagic!

Stati... :w00t: :shock: :o :happy: :lol:
Tocmai am fost genial! :happy:

Hai schimbäm numele revistei si siteului, în loc de "Cinemagia", (*)(*)(*)(*)(*) îi zicem "Imemagia"! :love::love::love::love::love:
Vreti?
Old 01 Nov 2007, 16:48   #1506
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

ANUNT OFICIAL:

Incepand cu urmatorul urmator (apare pe 20), revista Cinemagia se va numi IMeMagia. In ea nu vor mai aparea Angelina Jolie, Nicole Kidman sau, Doamne fereste, Scarlett Johansson, ci Marlyne intrupata a doua oara, adicatelea IMM (fata, scoate si tu pozele alea cu tzatzele si posteriorul, ca noi deja am inceput sa paginam, si gaseste una bucata poza mare pentru coperta ). In loc de cronici vom avea variante de scenarii in care sa apara actrita noastra fetis (IMM, ca sa fie clar) si vom introduce o rubrica de anunturi, "Se cauta regizor".

Domeniul imemagia.ro deja a fost achizitionat. Noul site va avea un design revolutionar format din mii de fotografii ale lui IMM, reduse la dimensiunea de un pixel si colate inteligent.

impresii la dacaaibanisivreisamafacifericitaokme...@imem agia.ro
Old 01 Nov 2007, 16:56   #1507
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Yay!! :w00t:
Originally Posted by StefanDo:
Noul site va avea un design revolutionar format din mii d
e fotografii ale lui IMM, reduse la dimensiunea de un pixel si colate inteligent.
Asta-i contributia TA de geniu! :happy:
dacaaibanisivreisamafacifericitaokmersipupici@imem agia.ro
ATENTIE!
Mantra se ortografiazä "okmerCipupici", nu "mersi", cä nu suntem la piatä.
Corecteazä repede, cât mai e timp, pânä nu-ncepe sä ploaie cu e-mail-uri.
Old 01 Nov 2007, 17:00   #1508
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

draga, eu scriu mersi si zombie, sa fie clar!

Dar fie!
Old 01 Nov 2007, 17:04   #1509
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Si EU scriu "mersi", dar aici e vorba de cum scrie comoara noasträ de IMeMeauä scumpä si dragä, nu zombiiiiile de noi!
Old 01 Nov 2007, 17:15   #1510
Gloria
Super Moderator

Gloria

ANUNT OFICIAL:

Incepand cu urmatorul urmator (apare pe 20), revista Cinemagia se va numi IMeMagia. In ea nu vor mai aparea Angelina Jolie, Nicole Kidman sau, Doamne fereste, Scarlett Johansson, ci Marlyne intrupata a doua oara, adicatelea IMM

Trebuie sa va reamintesc ca prima tentativa de acest fel a avut-o chiar protagonista noastra IMM care, la intalnirea cu forumistii din pub-ul 80`s, dupa ce si-a facut intrarea triumfala si s-a nimerit sa stea langa mine (eu n-o cunosteam pana la acea data), mi-a sugerat sa apara pe coperta Cinemagia; eu impresionata de la bun inceput - chiar de la aparitia artistei noastre, am ramas fara cuvinte la aceasta propunere, masca, bouche bee, interzisa etc etc - astfel incat nu am fost in stare sa-i dau vreun raspuns.
Dar iata ca timpul indreapta lucrurile si ca nimic din ce a ramas nerezolvat nu se perpetua astfel...
Old 01 Nov 2007, 21:27   #1511
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
draga, eu scriu mersi
Originally Posted by Pitbull:
Si EU scriu "mersi"

CAH !!! :sleep:
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2007, 21:46   #1512
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Asta ce hidrocarburä, sau carbohidrat, în mä-sa, e? :? Cä eu eram bioxid de clei la chimie.
Old 01 Nov 2007, 22:19   #1513
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by Gloria:
mi-a sugerat sa apara pe coperta Cinemagia
E o idee. Sugerez sa-i puneti poza aia in tzatzele goale. Tzatza, sfarcu' vand bine.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2007, 23:53   #1514
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Originally Posted by IMM:
daca
D-zeu a vrut sa imi dea bani caci chiar am nevoie mi va da intr-un mod mai uman fara a ma umili sau incerca.

As they say, "La barza chioara...".
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Nov 2007, 21:38   #1515
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
salutare,chiar e pe bune toate astea?adica vorbiti serios?
ar fi super si atunci mai vin cu o idee,o propunere daca merge treaba si e pe bune atunci imi oferiti si bani pt prestatia imagini mele?adica facem totul si oficial in acte etc si asa va fi o forma de venit pt mine mai usor fara a ma obosi prea tare si deci sa imi fie bine sa merg mai departe sa imi termin si studiile si sa numai fie dificultati in nimic etc.
inca ceva intrebare se va folosi numai imaginea,poze,sau si continutul de pe forum?adica se poate sa fie intr-un mod atunci anonim,adica sa nu se stie ca eu cea din imagine vb toate cele care imi trece prin cap,gasiti voi o legatura ,o modalitate eficienta,
apoi eu propun asa in legatura cu continutul,sa postam enunturi optimiste ,solutii ideale de solutionare,si lucruri cum ne-am dori sa fie,sa ne ocupam si de persoane vulnerabile(cu probleme de orice natura,economice,sociale,umane,de sanatate,spirituale..s.m.d)si modalitati de solutionare,echilibrarea lor ceea ce denota o societate echilibrata fara probleme,civilizata,evolutie=oameni fara probleme.
caci societatea influenteaza omul si omul prin actiunile sale influenteaza societatea.asa ca o baza solida ,sustinere a persoanelor cu probleme vine in insasi ajutorul societatii,omenirii.aici as propune sistemul,statul bunastarii sociale ridicata asisgura satisfacerea tuturor nevoilor omenesti,dorinte,etc,prin o serie de modalitati,bani pt toata lumea care sa permita o bunastare economica onorabila ,asigurari medicale pt toata lumea,tratamente gartuite analize gratuite pt toat lumea,si tot ce este necesar pt a trai normal,fara a avea grija zilei de maine sau sa luptam pt existenta,caci asa ne epuizam valorile,si insasi importanta noastra pe acest pamant ceea ca suntem fiinte umane,unice irepetabile si deci d-zeu nea creat pt a evoluaa.altfel crea roboti si gata,dar nu aveau trairile noastre si putinta de a evolua etc.
si deci noi nu ne epuizam pt niste nevoi elementare/primare ci ne focalizam energia spre cele superioare de realizare,creatie,evolutie etc,ceea ce vine tot in folosul umanitatii.
bine se poate zice,pai daca vom avea totul asigurat,banii etc si tot ,oamenii nu vor mai muncii,dar este gresit insasi prin natura noastra suntem intr-o continua miscare,inovatie,progres,transformare etc.si deci ar vrea ceva mai mult,acel ceva mai mult insemnand evolutie,nou
asta e parerea mea,iar cei care intr-adevar au nevoie de sustinere,este foarte bine venita aceasta modalitate,pt ca ei nu vor fi nevoiti sa se chinuiasca sa traiasca,ci efectiv sa traiasca normal,ceea ce echilibreaza societatea,.este inadmisibil,ca o persoana de ex.bolnaviaora care nu are normalitatea de stare,energie ca a unui om normal sa se chinuiasca si sa munceasca pt a supravietuii,adica in loc sa se amenajeze,ingrijeasca ,sa munceasca pana se epuizeaza si moare?atunci la ce bun,doar ca te mai chinuiesti ceva timp,o perioada?NOP NUnu este posibil asa ceva trebuie sa fie modalitati de sustinere pt toate formele de afectiuni fie ele tratabile sua nu,dintre cele mai periculoase sau mai putin.
deci sustinundu-le este posibil chiar sa se refaca persoanele si sa isi continue viata etc.dar sa vina solutiile salvatoare,eficiente.
asta era parerea mea,viziunea mea,puteti sa veniti cu alte idei pro sau contra,sau altele mai bune ,iar cheia este cooperarea i in bine intre noi .comuniunea,solidaritatea,egalitatea,libertatea,fr aternitate-DRAGOSTEAetc.
asa ma mai si descarc si imipun in aplicare si masterul de management strategic si dezvoltare sociala.etc.
multumesc pt cuvintele si ideile voastre frumoase.
Old 02 Nov 2007, 21:51   #1516
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Oameni ne-am fäcut! :happy: :happy: :happy:

Bun, hai cä pânä-n 2009 mai e timp. Dupä ce reformäm Cinemagia, transformând-o în Imemagia, pasul urmätor: vizäm presedintia.
Ne înscriem ca partid politic si o sustinem pe Imeme la prezidentiale. Cä tot e trendy: Segolène, Cristina, Hillary - la noi, Imeme. Mergem la sigur.

I-Me-Me! Presedinta noasträ e!
I-Me-Me! Presedinta noasträ e!

Hai, everybadea!
Old 02 Nov 2007, 22:03   #1517
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
sa fie toate bune si sa avem sanatate si vom mai vedea ceea ce se va mai intampla.oricum voi ati fost alaturi de mine si sunteti in toate momentele,m-am descarcat,nu stiu efectiv pt mine a contat si conteaza
Old 02 Nov 2007, 22:12   #1518
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by irene marlyne monroe:
salutare,chiar e pe bune toate astea?adica vorbiti serios?
ar fi super si atunci mai vin cu o idee,o propunere daca merge treaba si e pe bune atunci imi oferiti si bani pt prestatia imagini mele?
Se vorbeste foarte serios, cred ca o sa iei si ceva bani da te vrem cu tzatza goala, ca sa se bucure si okiul cinefil insetat de informatie filmica.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Nov 2007, 22:13   #1519
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

La loc comanda.
Päi m-am TAMPIT!
(Acu' sä vezi jubilatii dincolo, pe mocofan... Lasä, nu-i nimic, ce nu face omu' pentru patrie?)
Päi eu sunt MONARHIST!
Cum am putut s-o propun pe Imeme presedintä - mm?!

Bun, facem altfel.
Acus tre' sä vinä Collins acasä si-i e foame.
Deci, dupä ce-a postat ineptia prezidentialä de mai sus, m-am dus sä curät cartofii.
Si cum curätam eu cartofii, am cugetat si am pus tara la cale (la propriu!).
Deci, vine asa:
Eu am fost coleg de facultate cu Printul Radu, pe vremea când nu era print, ci student la actorie, si nu-l chema Hohenzollern-Veringen, ci Duda (da' nu era o dudä, era chiar un tip foarte OK, si am rämas amici). Vorbesc cu el, sä vorbeascä el cu celälalt print, Printul Nicolae, care cât are acuma, vreo douästrei de ani, nu? Cam asa ceva. Tocmai bun de însurätoare. Unchi-su, Printul Radu, o sä-i spunä: "Bäi Nicusor, fii atent, a zis Pitbull sä te însori cu Imeme!" Asa cä Printul Nicolae o sä se însoare cu Imeme, si Imeme ajunge Regina României!

Gata. Vedeti ce simplu a fost?

Imeme, pentru cä te-am aranjat asa de bine, mie-mi dai Pelesu', OK? OK, pupici, merci. :sleep: :happy:
Old 02 Nov 2007, 23:26   #1520
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pitbull:
Acus tre' sä vinä Collins acasä si-i e foame.

Imeme, pentru cä te-am aranjat asa de bine, mie-mi dai Pelesu', OK? OK, pupici, merci.
What a family! HAPPY FAMILY! IMM + Pitbull + Collins! = MANY MANY MANY :love: :love: :love:
(bineinteles, IMM mama vitrega si hot, Collins-scenaristul de Cannes sau Oscar iar Pitbull e Pitbull, ce-s mai? Un fel de lup singuratic, un fel de El Chivo din Amores Perros )
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules