Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 May 2010, 09:39   #141
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

asa e ... nu am prins decat niste urme, dar urme care nu se compara cu ce e acum. ce urmaream mai mult era sa il fac pe abureala sa deschida un pic ochii si sa nu mai gandeasca ca "vamaiotii" = automat de ocolit inainte de a incerca sa vada cam cum e treaba cu adevarat. ma git aci pentru ca eu sunt exact invers: mai repede dau o bila alba celui care are o atractie pentru vama decat celui care zice "ptiu!"
Old 20 May 2010, 09:47   #142
Judex
Banned

Judex

In vremea de care povesteam in interventia cu 'filozoafa' si eu aveam tendinta de a-i aprecia pe cei atrasi de Vama si de a ma indoi de cei care-i detesta pe vamaioti, acestia intrand de obicei in categorii gen fitzosi, bambuisti, manelisti etc. si de multe ori toate la un loc. Problema e ca tot din acea perioada am cam inceput sa-i includ si pe uberneohipiotii astia de Vama noua cam in aceeasi oala, din pacate. Dar cred ca v-am mai povestit despre Generatia de Cacat...
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 May 2010, 10:08   #143
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

eu am in general senzatia ca majoriatea celor care suspina dp vama, suspina dupa imaginea buna a vamei care desi sta sa fie darmata mai e inca acolo. ca nu sunt in stare sa creeze acele vremuri bune ... da, este de condamnat, iar cei care ar fi in stare au fost prea invadati incat li s-a luat grav. desi pe de-o parte generatiile par a se degrada intr-adevar pe de alta parte uneori cei din generatiile mai mari nu sunt capabili sa recunoasca si partile bune ale celor care vin din urma din diferite motive (nu tin cont de diferenta de gandire care se prodce pe parcursul anilor si acumularii de experienta, nu sunt pregatiti sa accepte ca noul nu inseamna intotdeauna prost, au tendinta, datorita implicarii emotionale si amintirilor, sa dea o valoare mai mare experientei prorprii decat experientei altora, necunoscand de aproape anumite intamplari le pot judeca cu superficialitate si li se pot parea mai lipsite de substanta etc )
Old 20 May 2010, 10:14   #144
abureala
Guru

abureala

In care moment anume subiectul principal a devenit Vama ?
Cu riscul de a ma repeta, nimeni nu ma cunoaste, nu cunosc pe nimeni, deci nu am de ce sa ma justific in fata nimanui. Era altceva daca fata era manelista ? Nu cred, sigur se gasea cineva sa comenteze
Eu NU contest nici statiunea in sine, nici fanii acesteia !
abureala is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Aug 2010, 14:16   #145
Judex
Banned

Judex

O stire veche:
http://stirileprotv.ro/show-buzz/ero...toberfest.html
M-a amuzat comentariul unuia - cred ca e romanca.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules